Tillbaka till startsidan?

Ny vecka ..


med nya tag :P haha ! visst brukar man säga så ? :P

idag då ? jag och hjärtat sov till typ .. runt 13 nångång eller nått sånt .. fast vi vaknade ju egentligen flera gånger under morgonens gång och var upp några svängar .. men i de stora hela så klev vi inte upp ordentligt förrän där vid 13 tiden .. :) tjollrade på lite , duschade och fixat lite på nils tv-bänk .. det behövdes :) och nu är han och jobbar och jag sitter vid dumburken och gör inte så mkt .. har inte så mkt att göra ..
sitter med lilla Ivy i mitt knä , nils ena katt .. hon e som ganska söt ändå , ligger på mitt högra knä , spinner och tittar ibland på mig och små jamar till och sen fortsätter hon spinna :) haha .. tur att hon gillar mig iaf , det e ganska bra .. hade inte speciellt svårt att vinna hennes förtroende .. :D men de e som jag säger till alla , jag är en kattmänniska , finns väldigt få katter som tycker illa om mig och som inte vill vara runt mig .. konstigt nog :P menmen , så är det ..

Lite bilder på katterna :) Den bruna är Mew , och den vita är Ivy :)


i vilket fall som helst så ska jag snart diska och fixa lite grann :) sa till söt att jag skulle plocka undan medan han jobbade , lika bra ju  .. jag är ju här minst lika mkt som honom .. så då kan jag göra lite oxå tycker jag :) tihi .. Snacka om att jag aldrig är hemma , bara hem och hämtar några saker eller fixar nå .. sen tillbaka till söt .. va fan ! fast jag trivs massor bättre brevid nils än ensammen hemma .. och sen vill nils att jag ska vara med honom , säger han iaf :P eller ? haha ! det blir nog bra .. måste i veckan till min lägenhet och kolla lite saker :) städa lite och kolla posten :P eller nått sånt .. det löser sig ..

vet inte om jag har så mkt annat att säga ? .. tror inte de .. det e ganska lugnt här .. ska och möta söt när han slutar , annars vet jag som sagt inte .. det återstår att se .. ska kila nu iaf .. :P



Finns ingen sötare än dig snygging .. Du behöver bara titta på mig så slår hjärtat några extra slag , du behöver bara stå bakom mig och viska lite lätt i mitt öra så stannar hjärtat för en stund ! Finns ingen som jag tycker om lika mkt som dig , ingen har någonsin fått mig att känna mig såhär värdefull ... För dig känns de som att jag betyder något , och de gör du för mig ! Du är mitt ALLT , utan dig skulle jag inte komma så långt , du är luften jag andas .. Mitt liv helt enkelt ! Älskar dig snygging .. Always and forever < 3

~ Niin is *Poff* gone ..


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)