Tillbaka till startsidan?

Kärlek så långt ögat kan nå ^^


Idag hade jag tänkt skriva i min blogg om hur söt min älskade sambo är.. ^^ Finns ingen gulligare människa.. 

Det han har skrivit och sagt till mej det senaste 3 dagarna har bevisat att det är meningen att vi ska vara tillsammans, det var menat.. :) Inge bara för att, inge rebound, inge dravell alls.. utan ren och skär kärlek :D riktig kärlek för den delen ^^ känns helt  underbart.. vi är med varandra för att vi vill vara med varandra och för att vi ÄLSKAR varann :) svårare än så är det verkligen inte..

hade tänkt dela med mej idag lite av det han har sagt och skrivit till mej, så ni får se vilken underbara sambo jag har.. :) förlåt bäjb, men jag kände att jag var tvungen att visa :) 

"Du är det bästa som har hänt mej. Du är den enda personen som riktigt gett mej fjärilar i magen. Du är den enda som jag helt ärligt kan säga att jag har älskat med hela mitt hjärta. Du är den personen som betyder mest för mej & jag tänker aldrig släppa dej. Jennie Maria Johansson. Jag älskar dej. Jag älskar dej så mkt att det gör ont. Jag finns vid din sida i ur och skur, till 390%. Jag vill bara krama dej och berätta hur mkt jag älskar dej och vad du betyder för mej. Jag vill leva hela mitt liv med dej. Du är one of a kind. Du är Ninnie och dej kan man aldrig glömma bort. Du är så fin, underbar och speciell. Du är en sån person som man inte kan annat än att älska! Du är den mest betydelsefulla människan i mitt liv! Mitt liv vore ingenting utan dej! Du är mitt liv. Jag kom till denna jord för att älska dej! Det var menat att vi skulle träffas! Du och jag, nu och för alltid!"

Ser ni?!.. Det finns ingen finare eller gulligare människa än MIN Nils.. Han är helt underbar.. och de senaste 2-3 dagarna har han gjort allt för mej.. han har tagit hand om mej och verkligen visat mej hur mkt han älskar mej och hur mkt han vill vara med mej.. Känns skit skönt att han bryr sig.. Finns ingen jag älskar lika mkt som honom.. Jag vill inget annat än leva resten av mitt liv med honom.. I med och motgång, så finns jag alltid vid hans sida.. Jag är bland de lyckligaste i världen som har hittat min andra hälft, den som är menat att den ska passa in i mitt liv.. Jag har aldrig varit säkrare på något i mitt liv än att jag vet att mitt liv är menat och ägnat till enbart honom, äkta kärlek!.. Och snart är vi helt och hållet sambos, då är min lägenhet borta på riktigt och vi lever det liv som vi är menade till att leva :) Och det har aldrig känns bättre än vad det gör nu.. 

Jag vet att du älskar mej bäjb.. och det betyder inte att jag är själsäker, utan att du verkligen visat att du älskar mej.. och fast jag har fått reda på de så fortsätter du att visa mej.. Känns skönt att veta och få känna att man är ordentligt älskad.. Och jag älskar dej mer än ord kan beskriva! Behöver verkligen inget annat än dej! Du & jag för alltid <3



Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)