Tillbaka till startsidan?

Funderingar!..


Jag har funderat lite på vissa saker.. Om man ogillar en människa, varför säger man då inte bara de rakt ut till människan?.. Vi människor är ganska så duktiga på att försöka kring gå det där och bara snacka skit bakom ryggen på andra.. så jävla onödigt..

fick reda på en sak för ett tag sen.. en människa som mår dåligt av att träffa en annan människa, om man nu mår så dåligt.. varför pratar man då med den människan och låtsas vara trevlig?.. det är väldigt falskt.. varför skiter man då inte bara i det?.. oavsett vem det är osv, tycker man inte om dom/den eller att man får obehagskänslor.. vad fan in i helvete pratar man med den människan för då?..

jag har inte riktigt fattat det där.. visst, jag har gjort samma sak jag med.. men har som bestämt mej för att iaf försöka att inte göra något som jag inte känns behaglig med.. är det nån som jag verkligen ogillar och inte vill umås/prata med då tänker jag inte göra det..

människor är allt bra tröga.. finns människor som jag verkligen stör mej på.. baktala och säga hur mkt man ogillar människan kan man göra då den inte är närvarande men fan inte då den är i närheten.. då låtsas man vara så jävla trevlig och snäll.. fy fan! .. riktigt äckligt.. hoppas dom där jävlarna ruttnar i helvetet eller nått.. verkligen inte min kopp av te..
ogillar människor gör jag.. men snacka skit bakom ryggen.. det är inte min grej.. väldigt omogen sak.. kanske på tiden att växa upp?.. eller vad sägs om de?.. tror DU/NI skulle behöva det...

aja, nu har jag skrivit av mej lite.. nu ska jag återgå till mitt fresh prince :D ha de bra alla där ute. förutom idioter som bara snackar skit.. vet iaf nån som ska ta åt sig.. säger inte vem! ..

Älskar min Nils <3


caroline

jag kan säga att jag håller med. men samtidigt vara ärlig ovh säga att jag själv kan vara den som gör så, inte ofta då jag är en väldigt ärlig person. Men jag kan ta åt mmig nu av ditt inlägg, du vet en person jag ogillar väldigt mkt. Han går mig på nerverna, men samtidigt låtsas jag som inget gentemot han. Hoppas bara det inte var riktat mot mig (ditt inlägg) säg det gärna då

|
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)