Tillbaka till startsidan?

I don't want the world to see me!


Jasi, vad ska man skriva idag?.. Igår hade vi förskjuten skoltid på skolan.. vi gick skola på kvällen istället för dagen :) Vi hade middagsbjudning.. 17 st gäster så vi hade ordnat en Buffe :) vart ganska så bra.. vi slutade kl 21.. och där vid 20 tiden bestämde jag och Thanya att vi skulle ut på Kalles efteråt :D så de var bara att snabba sig, fixa sig i ordning och börja dricka.. Anni, Alexander & Linus följde oxå med ut.. var ganska så trevligt faktist :)

Carro bestämde sig för att hon skulle fixa mitt hår då vi var på skolan, hon är så förtjust i mitt jätte långa hår och frågade mej om hon inte fick locka det och göra de fint :) visst sa jag, bara att du fixar det.. och de tog nästan 1 timme att göra det :P jisses! men hon fick till det.. och så här vart det.... :P



ganska så bra faktiskt :) fast jag inte är van att ha lockigt hår :P Fast här har de flesta av lockarna trillat bort.. men de var gnska så bra iaf :)
Ska lägga in en bild på Anni och Thanya oxå, från då vi var hemma hos mej och nils och drack innan vi gick ut :)


Måste säga att kvällen var skit skoj :) Träffade Kim ute oxå, han var nyss hemkommen ifrån Linköping?, tror jag att de var :P haha!

Annars vet jag inte vad mer jag ska skriva idag... hmmfs! När bäjb kommer hem ska vi dra till min gamla lägenhet och se om vi kan försöka fixa med resten.. så de blir gjort.. få bort den där skiten någon gång :) sen blir de nog lugnt ikväll.. hade varit skoj med lite mer party.. men, jag vet inte.. en lugn hemma kväll med bäjb vill jag oxå ha.. mysa lite grann :)

aja, nu ska jag gå och ta mej en dush! :) jo, förresten.. har skaffat glasögon nu oxå, för att underlätta mitt läsande.. då jag får så ont i skallen.. :P ska lägga upp en bild sen så ni får se hur jag ser ut som glasögon-orm :P haha!..

Menmen, nu gack jag iaf :)

Älskar min Nils mer än något annat! <3


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)