Tillbaka till startsidan?

Tisdag förmiddag... :/


Satans rumpa, fortfarande problem. UVI:n är tillbaka yttligare en gång :S Gud så tragiskt, har ringt Vårdcentralen men dom har ju sånt där uppringningssystem, så jag måste vänta till 14.10 ungefär innan de kan ringa upp mej. Mkt kontakt med VC på sistonde, är väldigt less. Jag som hatar att gå till läkare, men jag har inte så mkt val. Jag har UVI så ofta att det tar knäcken på mej och jag måste få veta vad fan som orsakar allt. Så denna gången ska de få göra en grundlig undersökning på mej. Något är galet, det vet jag. Sånt känner man, men vad de kan vara de vet jag inte, så de måste, som sagt, kollas.

Ska på möte kl 13, lär ju inte vara så länge eftersom att jag inte är så pigg. Men ska iaf få det gjort, och sen hoppas jag på en tid så snabbt som möjligt på VC. Mötet på Arbetsförmedlingen gick väldigt bra ska jag säga. Min handledare var über trevlig, inte illa :) Vi skrev in mej som arbetssökande med förhinder, så jag kommer inte att bli kontaktad av dom förrän jag kontaktar dom och säger att nu är jag redo att söka jobb på heltid, eftersom att jag ska plugga. Då tyckte dom att de var onödigt, bättre om jag koncentrerar mej på att plugga upp betygen.

Ont jag har! Satan, tog tablett för ett tag sen och nu har Nils ockuperat toaletten och jag behöver gå på toa. Känns inte så bra, då jag inte är den bästa på att hålla mej just nu. :/

Näe, nu ska jag gå..

♥ N I L S ♥


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)