Tillbaka till startsidan?

Lördag idag.


Dagen började med att Nils mamma ringde och väckte oss vid 12.50 tiden. Tur var väl det, annars hade vi sovit bort hela dagen. Dagen var ju planerad med Anni och Mika, vi skulle på apoteket och sen skulle vi promenera. Vart det någon ordentlig promenad tror ni? Näe, det vart stadspromenad istället. Men de funkade ju lika bra. Jag hittade mej ett par nya skor, kan säga att det verkligen behövdes. Mina skor höll på att trilla i bitar. Nu fattas det bara ett par nya skor till Bäjb, men de finner vi senare.

Detta är mina nya skor iaf. Dom ser lite småa ut, men det är dom inte. 39:or, som alltid annars.

Vi införskaffade även såna dära coola Notebook Skins. Så nu har både jag och Bäjb fixat utseendet på våra bärbara. Min fick en grön färg och Bäjbs fick en brunaktig färg. Vart faktiskt bra. Jag är då nöjd, hade väl gått att fixa till så det hade blivit lite bättre. Men de struntar jag i. Allt behöver inte vara perfekt enligt mej.



Vad finns det mer som tåls att sägas? Ikväll ska vi vara med Anni och Mika, spela lite Wii och slappa. Mika skickade nyss ett sms till mej och frågade om inte vi ville följa med dom på den där promenaden vi skulle ta, och självklart ska vi haka på. Måste dock bara få ligga och vila lite. Denna jävla förkyldning driver mej till vansinne. Ont i hela kroppen, och snuvig som satan. Hoppas den går över snart. I vilket fall som helst, promenaden blir så fort värktabletten börjar verka. Blir nog prima det.

Måste bara tillägga. Tack för alla snälla och fina råd, tips och grattulationer vi har fått. Vissa råd kom från helt oväntat håll, men trevligt att dom ville vara snälla iaf. Tack så mkt. Det värmer och hjälper att veta att det finns snälla människor som bryr sig, och som bryr sig på rätt sätt.

Nu ska jag inte skriva något mer. Har inget mer vettigt att säga. Promenaddax snart.


♥ NILS ♥

Tjing Tjong!



Moster Helan

Hej Jennie & Nils!



Jodå, superfiiiina dojjor du skaffat. Läckert me skins, eller vad de nu heter, för laptopen, kanske de skulle passa på min me.. vad kostar en sån, jag har 17´ tror jag.. joo. Är dom dyra? Fint bidde de iaf.



Grattis till er båda.. har ju glömme bort de, såg på msn att de var nåt på G.. men man ser dej ju så sällan.. Good Luck till er båda! Man får väl se ringarna sen då..kul!



Hoppas allt är bra me er annars.. går de bra i nya lägenheten åså? Bara kika förbi när ni vill..kram på er.. hälsa guuben me. Moster Helan mfl.

| http://helanshala.blogspot.com
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)