Tillbaka till startsidan?

Onsdag ~ Väldigt trött i skallen..


Idag har jag jobbat, har gått ganska bra. Har varit tvungen att säga ifrån till herrn idag. Han var arg som ett bi, och var påväg att knuffa mej för andra gången, och då vart jag riktigt arg. Så jag sa ifrån, sa till honom att han inte ska röra mej och att om han ska bete sej illa kan han gå in på sitt rum. Ca 20 min senare så var han snäll igen. Då var han glad och trevlig. Så det har ändå gått hyffsat bra idag. Skönt att sluta tidigt en dag som denna, då det är så förbannat kvavt. 

Kan säga att idag har jag inte mått så prima. Trött, hängig, ont i skallen, varmt som satan.. Nästan direkt jag kom hem så somnade jag på soffan, var inte meningen men kunde inte göra så mkt åt det. Vaknade av att Bäjb klev innanför dörren. 

Nu är jag lite piggare dock, jag bero på att jag har fått nått i magen för ett tag sen. Innan dess hade jag inte ätit nått sen middagen igår. Så, lite mat var välbehövligt.. men som de känns ju så orkar jag inte allt de jag vill orka, borde egentligen typ redan nu lägga mej och sova. Men de kommer att gå bra, det ordnar sej =)
 
Nu ska jag fortsätta glutta tv =)

♥ N I L S ♥


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)