Tillbaka till startsidan?

5 Maj ~ Nyss hemkommen..


Vi kom nyss innanför dörren. Vi har varit och handlat, och dra på trissor vad vi har mat nu, seriöst. För en månad, kanske två. Det går verkligen ingen nöd på oss, iaf inte i mat väg.  Känns väldigt skönt. 

Nu är hallen helt färdig i tapetserings väg. Han gjorde klart allt före lunch. Så nu har vi ljusa vita tapeter och sen en mörk fondvägg =) Tänkte lägga upp lite bilder, så får ni se den fina hallen, önskar att vi hade kunnat ta med den till den andra lägenheten, men som Bäjb säger: Vi får tapetsera om där istället =) Tråkigt då de bara är ljust överallt. Här kommer lite bilder iaf:

 
  

Bäjb håller på att laga middag till oss nu. Vi äter middag lite sent, men vi har ett väldigt snevänt dygn, tyvärr. Måste ta tag i pluggandet oxå, kunde som vara bra. Då jag skriver prov på torsdag och måste vara på skolan imorn. Men det ordnar sej nog.

Bäjb ringde veterinären idag oxå, så vi har en veterinär-tid till Mew till veckan oxå. Vi håller tummarna att allt kommer att gå bra. Stackars liten, inte skoj att se honom plågad. 

Näe, nu har jag inte så mkt mer att säga. Får väl skriva ett tredje inlägg idag när jag kommer på nått mer att skriva =P

Älskar min Nils mer än mest ♥


Emmiie

Vad skojsigt att ni äntligen fått nya tapeter uppsatta =) Såg riktigt fint ut, snyggt med den svarta fondvägen mot det vit/svart blommiga =)



Kram

carro

vart ju najs :)

| http://carrolu.blogg.se/
Sara

Vad fint det blev :)

ojdå, vad har hänt med Mew då? :(

Hoppas du har det bra :) kram

Julya

fin blogg, allt bra ? :)

| http://segast.blogg.se/
Julya

nej då men tack ändå :) Japp det har jag.



Oj vad tråkigt då, det är bra med mig dock väldigt trött :P

| http://segast.blogg.se/
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)