Tillbaka till startsidan?

Lördag eftermiddag :)


Lördag idag :) Ganska skönt med lördag. Vi fram hem från Arvidsjaur idag, på gott och ont. Skönt att få komma hem men samtidigt är det skönt att vara borta.

Jag kan säga att vi har faktiskt inte gjort så mycket under tiden vi har varit här. Är inte tillräckligt med snö för att få fram en skoter, och Nils är helt ivrig. Han vill köra skoter. Men oj så glad han blev då han kom på, "Fan, det står ju en bakhjulsdriven bil på gården" ;P Är han glad, så är jag glad :) Vi tog några turer med Volvon och sladdade lite grann. Runt några byggnader och tog kurvor lite mer brett än vanligt :) Men det var skoj.

Nils har pysslat på med Forden medan vi har varit här. Tvättat upp den lite grann och nu håller han på att fixa nya extra lysen på den, kan behövas då dom som satt på den är skräp :P Vi får se vad det blir av allt. Han skulle även ha justerat handbromsen, men det får bli senare.

Sen har vi kramats med katterna :) Mysbollarna. Ivy sitter som en liten uggla på min högra axel just nu, och Mew studsade upp i soffan och jamade på mej :P

Jag vet egentligen inte riktigt vad mer jag ska skriva.

Ikväll blir det att umgås med Sandra, saknar henne. Har inte träffat henne på några dagar nu, det märks. Får väl se vad vi hittar på. Kan dock inte vara uppe hur länge som helst, fast det är lördag. Hela dagen imorn kommer typ att ägnas åt studier. Måste plugga till mitt prov på måndag. Fick bra betyg på allt jag lämnat in hittills. Så jag hoppas på bra betyg på provet oxå :)

Näe, nu ska jag gå!

                                                       ♥ N I L S ♥



Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)