Tillbaka till startsidan?

Dag 06. Den här veckan


Lite skumt att skriva om "den här veckan" på en måndag, veckan har ju just börjat. Men jag kan berätta för er om veckan som var istället..

Måndag - Det enda som hände då var att vi storstädade lägenheten och gjorde det fint. Vart mysigt och bra. Sen på måndags eftermiddagen/kvällen fick jag besök av Anneli och Emmie, vi surrade på som aldrig förr och hade det riktigt trevligt. Jag bestämde mig även för att de fick vara bra nu, så nu har de skeppet seglat till fjärran öster och kommer icket tillbaka!

Tisdag - Då hände det verkligen inget alls. Jag pluggade och bara njöt av att vara i princip. Hade även feber och halsont.

Onsdag - Ringde jag några samtal, pluggade en hel del och började med denna lista. Var fortfarande krasslig, men hade en bra dag i alla fall.

Torsdag - Hände nog inte så mycket här heller, pluggade, plockade, bloggade. Ungefär nått i den stilen. Likaså här så var jag fortfarande krasslig.

Fredag - Här var de tänkt att vi skulle fara ut ett gäng kompisar och åka lite pulka, grilla korv och bara umgås. Tyvärr så satte vädret stopp för det och jag var verkligen inte frisk. Hade feber, snuvig till tusen, halsont och bara mådde allmänt blä. Vi såg lite film och mös istället, eftersom att vi var halvt och halvt innesnöade.

Lördag - Dagen var lugn, åt en fin och mysig middag med ♥:at, och sen for vi till Cissi på fest. Var en riktigt toppen kväll, hade extremt kul och trevligt. Den där festen måste vi göra om hos Cissi, då alla kan vara med och dricka. Jag var nykter på grund av att jag fortfarande var krasslig.

Söndag - Ja, igår då. Vad hände då? Jo, jag sov någon timme på förmiddagen sen gjorde vi oss i ordning för att fara till Nils gammelfarmor och äta middag med henne och Nils morfars syster. Det bjöds på palt och sen fikade vi tillsammans, surrade och hade det riktigt trevligt. Sen på kvällen gjorde vi inte så mycket, tog det lugnt. Jag var helvetes trött så jag gick och la mig strax före 21.

De där var min vecka det, den var väldigt lugn och behaglig eftersom att jag var krasslig. Hade nog kanske varit mer fartfylld om jag varit friskare.


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)