Tillbaka till startsidan?

Vänskap är något man inte kan leva utan..


Idag har jag haft besök av mina 2 bästa vänner, de som alltid finns i vått och torrt. De man alltid kan lita på och prata med. I deras närhet är jag aldrig rädd för att säga vad jag tycker och tänker, för jag vet att de kan ta allt jag säger. De vet hur jag fungerar och de accepterar mig för den jag är.

På samma sätt som jag accepterar dem som de är, de är mina bästa vänner och så kommer det att förbli. Jag kanske inte pratar med dem varje dag, men det är inget som jag måste göra för jag vet vart jag har dem ändå. Vänskap handlar inte om hur mycket man hör av sig, utan av så mycket annat. Vi litar på varandra och har absolut inga problem med att prata med varandra.

Jag vet att jag skulle aldrig klara mig utan dessa töser, de betyder massor för mig. Finns så många egenskaper hos dem som jag verkligen ser upp till. De är underbara människor.

Anneli & Emmelie.. Ni är guldvärda! Älskar er massor, massor, massor! Utan er skulle jag inte vara den jag är idag. Er vänskap har gett mig massor, ni är helt underbara. Friends for life - right?