Tillbaka till startsidan?

Massa babbel!


Nu är det söndag kväll, och jag tänkte ta mig lite tid för bloggen. Skriva lite grann här i alla fall. 

Tänkte berätta för er att när vi åkte hem från Arvidsjaur sist vi var där, så hjälpte vi en stackars människa. Alla andra körde bara förbi, men vi stannade och hjälpte. Man kan ju inte bara lämna en människa som behöver hjälp. Var en gubbe som hade fastnat med bilen i diket. Han skulle vända, och backade ner i diket, och tog sig inte upp sen. Vi hjälpte honom att bli uppbogserad. Är trevligt att göra goda gärningar ibland, det känns som bra. Man gör någon glad, räddar deras dag. 
Och nu har jag gjort Hjärtat glad, för han har tjatat på mig sen det hände att jag skulle säga det till er, men jag har varit så tankspridd att jag totalt glömt. Men nu är det sagt! 

Sen tänkte jag säga, Faaaaaaaan in i helvete vad jag har ont under min fot!!!! 
När vi höll på med sängen så lyckades jag trampa på en spik så jag har ett sår under foten nu som är relativt djupt. Precis under tårna dessutom, känns inte så jävla skönt. Men vad ska jag göra? Kan inte göra annat än plåstra om mig och försöka gå normalt i alla fall. Men ont gör det, tro mig! 

Och nu till dagens händelser. Vaknade, gjorde mig klar och följde med Anneli, Mika och Java på kyrkmarknaden. Medan vi var där började det att spöregna och åska, så vi tog bilen och for hem igen. När jag kom hem så åkte vi iväg på ICA och handlade det vi behövde sedan vidare till Helen och Krister för att gratta Sofie som idag fyller 20 år. Var där, fikade och surrade en stund. Sen blev det att fara hem, äta och nu sitter jag här.
Så smockad har min dag varit, relativt lugnt. Ska bara vila resten av kvällen för att sedan orka ta mig upp i morgon på morgonen. Börjar kl 7 så. Kommer nog att bli bra oavsett. 

Gjorde förresten klart headern till Emilia, tjejen jag gjorde header åt. Hon gillade den, så när den är inne på hennes blogg, så ska jag visa er. Måste visa er mina mästervärk ju! *Skratt*

Näe, nu ska jag sätta mig i soffan en stund.


Anna

Hej vännen!



Nä det är inte du jag tänker på :-) Det är andra... Jag vet att du har jättemycket med nya jobbet. Likadant för mig vet du... HUR mycket som helst att ta in och jag är fullkomligt slut vid dagens slut.



Givetvis hör jag av mig! KRAAAAM! :-D

Moster Helan

Tack för att ni kom igår.. om än pissNisse var lite storbjuden..va? =) Inte äta pastasallad..va e han för finfloosa..hihihi. Needå, skojja bara.

Du kanske måste se om ditt spik-sår hörru.. så den inte var lite rostig eller så.. kan fort bli infekterat nu på sommarn..usch!



ha de gött.. kram på er, å tack igen för besöket. kraam ♥ moster mfl

Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)