Tillbaka till startsidan?

2 Mars ~ 2010 - Ytterligare en ny månad ;P


Då var vi inne i mars helt plötsligt.. Någon mer än jag som tycker att tiden bara blåser förbi? =P

Jag har inte bloggat nått sen i fredags så de finns en risk för att detta inlägg kan bli ganska långt om jag ska skriva det som hänt.. Eller, näe.. Så långt blir det inte.. Men det kan komma en del bilder :)

I fredags tog vi det bara lugnt. Vi åt min egna fläskfilégryta, klyftpotatis, bea-sås och sallad till middag, var gudomligt. *Riktigt nöjd över min matlagning* ;D Sen efter maten såg vi lite på tv och åt lite godis :) For ut och körde, och det var dödare än dödast ute. Riktigt tragiskt. När vi åkt en stund messade jag Emmie och hipps vipps så satt vi hemma hos dom :) Jag fick en ögonskugga av Emmie ^^ Vi surrade och skrattade lite grann.. Sen åkte vi hem och sov, inge mer med det. En ganska chill fredag med andra ord :)

Lördagen så klev vi upp, duschade och sen började vi fixa till oss. Jag sminkade mig, fixade mitt hår, klädde upp mig och Nils rakade sig och klädde upp sig :) Sen kom Anni och Mika och hämtade upp oss och vi begav oss till dem på födelsedagsfest :) Var riktigt trevligt, vissa bitar/folk hade jag gärna sluppit, men i överlag var det en kanon kväll. Jag chockerade ganska rejält ska jag ta och tala om, haha.. Tror aldrig jag sett en haka så långt ner i backen förr..
Tog en hel del bilder från festen :) Hade tänkt bjuda på några ^^





Var, som sagt, riktigt skoj :) Har ännu mer bilder, men orkar inte lägga upp alla. Det mesta finns på Facebook.

Söndagen gick i lugnets tecken. Vi klev upp, for till Anni och Mika.. Hämtade våran alkohol och drog med dom ut på "dagen-efter" käk :) Efter det blev det Willys, för att handla lite grann och sen hem och kolla film, mysa och sen sova. Fast jag mådde inte så bra under natten. Trodde jag skulle åka på magsjuka, men jag klarade mig :)

Sen har vi måndag. Nils började sin praktik, och det är han glad över ^^ Fast han inte har fått göra så mycket. men de kan vara skönt för honom att få komma ut på arbetsmarknaden och känna på vad det är för yrke :) Sen har jag ringt till Annis mamma Ingrid, hörde om hon kunde vara min referens på mitt CV. Då de var hon som anställde mig förra sommaren på ett handikapp-boende. Och det var inga bekymmer. Då berättade hon för mig att det redan ringt 2 stycken till henne och frågat lite angående mig, det var lite chockerande.
Tydligen så var det vikariat-kanslit, varför de skulle ringa vet jag inte, men de gjorde de :P och sen var det äldreboendet/hemtjänsten på Källbo som ringde. Får väl se om de ringer nå till mig =P
Sen ringde det ju så klart från ett annat älderboende till mig idag, och det lät väldigt positivt.. Hon tycker att jag verkar vara bra, så jag ska på arbetsintervju/möte imorgon :) Träffas och pratas lite, så får jag väl se om jag har mig en chans. Det ska väl egentligen inte vara några problem, men jag säger inte nått än :) Jag hoppas bara ^^ Är jätte glad och lycklig över att folk intresserar sig över mig överhuvudtaget :) Känns väldigt bra.

Sen har vi även varit och tränat ikväll :) Första träningspasset, så nu är träningsschemat uppsatt. Tränaren hjälpte oss med det, berättade lite hur vi skulle göra och sånt :) Vad som är bra för vad och dylikt :) Så nu är det bara att träna på.. Sen fick vi även 4 stycken kort med oss hem, som vi skulle dela ut till några kompisar.. De var en sån där "träna gratis en dag och prova på"-kort. Ganska smidigt ^^ Vi vet redan 2 stycken vi ska prata med, men de 2 andra är vi lite osäkra angående. Men det kanske ordnar sig :) Så imorgon blir det simning, och blir det ingen simning så blir det att fara och gymma 1 timme istället :) sen blir det att gymma med Sara och Sofie på onsdag-morgon :) Ska bli skoj.. Var länge sen man gjorde nått med de tösa-bitarna ;) hihi!

Ja, det är väl det som har hänt sen sist :)

Näe, nu höll jag på att glömma :) Jag var även en sväng på djurmagasinet under dagen.. Köpte en till fisk, så nu behöver inte Guldis känna sig så ensammen längre :) Men vi har inge namn på den nya fisken ;P Sen köpte jag även 3 små växter, för den som jag hade där i den växte utav bara fan. Den tog nästan över hela skålen, så den dumpade jag över till Nils akvarium istället :) Köpte 3 små till skålen. Blev jätte bra. Om cirka 2 veckor ska jag och köpa en syrepump till skålen, så vattnet syresätts ordentligt :)

Men nu vet jag verkligen inge mer att skriva :) Tror att de blir sängen nu så man orkar upp i morgon :) Är inte trött, men jag tänker inte vara vaken i natt, just på grund av att jag ska på mötet. Kan jag inte somna så blir det en sömn-tablett, men det ordnar sig nog.

Ha de king, Tjingeling! ;D


marianne

va var det som du ville slippa?har jag missat nåt? kram

|
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)