Tillbaka till startsidan?

Mitt i natten ;P


Ja :) Tisdag natt, typ. Snart slår klockan över 00 och då blir det onsdag :) Som vanligt så susar bara dagarna förbo, man hinner inte riktigt vara med.

Idag har jag varit på mitt möte med Boendechefen på ett äldreboende. Det låter väldigt positivt, så jag håller tummarna. Jag tar inte ut nått i förskott, men som sagt, det låter positivt. Hon vart väldigt glad då jag berättade att jag kan jobba hur som helst och när som helst :) Tydligen kommer de att behöva mycke personal på det boendet i sommar, till och med före och efter. Så vi får väl se. Hon skulle höra av sig, och tyckte jag att det tog för lång tid så skulle jag ringa och kolla med henne, angående vad som händer :) Det blir nog bra..

Efter mötet träffade jag min kusin Lotta och hennes son Oskar. Vi surrade en stund, var ganska trevligt. Är inte så ofta man träffar henne nu för tiden, var mer förr, då man var mindre :P

Tog bussen hem, satte mig och chillade en stund. Sen fick jag världens huvudvärk.. Jag har haft huvudvärk i några dagar nu, tror att det är en ganska seglivad migrän. Den håller i sig igenom allt. Men skit samma, trotsa den ska man ;) Är van, så det kvittar. Jag la mig i alla fall och vilade en stund, slutade med att jag sov i drygt en timme. Vaknade av att Nils klev innanför dörren :) Min mysis! Då klev jag upp och lagade middag :) Köttfärssås och spagetti, vart riktigt mumma. Vid köksbordet sa Bäjb: "Jag längar till lunchen imorgon, för då får jag äta din goda köttfärssås igen" :) Är han inte bara för söt?

Nils var även och hämtade ut min Mp3-spelare medan jag lagade mat :) Så nu har jag den med, håller på att fylla den full i musik just nu :)

Efter middagen tog jag en liten paus, satt vid datorn, fipplade med Mp3-spelaren och så. Sen for jag och simmade med Malin. Riktigt skönt, om man bortser från att jag har världens träningsvärk i axlar och överarmar från träningen igår. Men var ändå väldigt härligt att simma.

Sen efter att jag kommit hem igen har jag inte gjort så mycket. Har mest bara tagit det lugnt :)

Blir en tidigt morgon imorn. Ska upp vid 6 tiden. Sara och Sofie kommer och hämtar mig vid 6.20-6.25.. Då blir de full fräs mot gymmet och gymma en timme :) Kommer att bli kanon. Köra igenom ett pass, och lyssna på musiken jag lägger in i Mp3:n.
Sen blir det att plugga :) Ska lämna in mitt andra uppdrag i denna kursen imorgon :) Så jag hade väl tänkt få det bortgjort så snabbt som möjligt :)

Sen ska jag se om det kanske finns tid och ork till att städa här. Ser ut som ett helt slagfält här ;P Så det kan behövas städas. Annars har jag heela torsdagen på mig, för då har jag inge planerat mer än att jag ska och simma på eftermiddagen med Malin :)

Näe, nu ska jag avrunda och lägga mig. Måste få lite sömn.

Du är inget värd! Kom ihåg det ;)

Ha de king, Tjingeling!


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)