Tillbaka till startsidan?

Guldis & Lillis!


Så har onsdagen varit förbi oxå. Vart ingen träning imorse, eller Sara och Sofie for ju som vanligt men jag stannade hemma. Hade för ont i skallen, samt att jag är snuvig och ganska hängig. Virus på gång, som för alla andra. Riktigt tråkigt. Jag hade gärna sluppit. Sitter och fryser arslet av mig just nu, är väldigt påklädd men ändå är jag iskall, mina fingrar är som ispinnar. Finns ingen bra värme i denna lägenhet, antingen är det för varmt eller för kallt. Huga! Det är inte skönt..

Har döpt mina två fiskar nu, eller har bara döpt en idag. Den andra har haft ett namn sen tidigare. Guldis och Lillis heter dem :) Guldis är den stora, som jag har haft ett tag. Lillis är den nya, som jag köpte i måndags :) Dom är söta tillsammans, och de har börjat att trivas i varandras sällskap. Tidigare så var Lillis rädd för Guldis, kan ha och göra med att han nästan är 3ggr så stor som henne ;P Men dom är söta, och jag älskar dom. Mina små pluttar! ;D

Igår prövade jag ett par av mina lösögonfransar som jag har köpt :) Var ganska skoj faktiskt. Lite pillrigt, men det funkade :) Tog någon bild, så ni ska få se :) Vart ganska bra..

           

Kanske inte syns så jätte bra, och de är lite slarvigt dit satta, då jag enbart testade. Men det vart ändå ganska bra. Har två olika modeller som jag kan leka med, väldigt roligt faktiskt :) Ska väl kanske leka lite mer imorgon, har fått lite tips och idéer angående sminkning från en sida på nätet. Eftersom att jag är så förtjust i att sminka och fixa hår, så leker jag mer än gärna. Emmie brukar vara min försökskanin, angående det mesta. Men nu har jag inte henne tillgänglig, inte när jag vill precis. Så då leker jag lite i mitt egna ansikte :) Funkar det med.

Vad ska man mer säga? Har sovit i stort sett hela dagen. Klev upp vid 14 tiden. Men är ändå väldigt trött nu, beror på viruset i kroppen. Får väl se om jag kan simma imorgon. Det är inte så säkert, inte bara virus som spökar utan äckliga mellanblödningar också. Men tyvärr sånt som händer då man har spiral.

Vi har även varit på bio ikväll. Sett Alice i Underlandet, fyfan så bra film! =D Helt klockren, jag avgudar Johnny Depp. Riktigt bra film, ett tips till er där ute. Se den helst på bio, den var jätte bra i 3D. Och med ljudet och allt som är på bio, fyfan. En upplevelse i sig. Hade det inte varit för att biljetterna kostar 120:-/styck hade jag mer än gärna gått och sett den igen :)



Jag riktigt älskar den filmen :) Den klår många av mina "favorit"-filmer. Ett måste att köpa hem sen när den kommer på DVD. Jag ska ha orginal, inte utbränt. Orginal är bäst :) I alla fall i mina ögon.

Sen har även lamporna kommit idag :) Riktigt fina, det vart jätte bra. Ska pröva flytta om lite grann och kolla imorgon. Är ganska sugen på att byta gardinerna i vardagsrummet mot gardinerna i köket, samt lamporna i vardagsrummet mot de i köket. Ska testa och se om det blir bra :) Blir det bra så får det vara så. Ska även städas ordentligt imorgon, eller så är i alla fall planen. Måste även plugga, har en hel  del att göra.

Näe, nu ska jag lägga mig i soffan och kolla lite tv. Går inte att sova i sängen bredvid Nils. Han snarkar ju värre än, jag vet inte vad ;P Alltid när jag lägger mig i sängen så lägger han sig och snarkar mig i örat, inte gulligt. Gör det väldigt svårt att sova. Därav sov jag på soffan i natt ;P Och har jag otur blir de så en natt till. Men vad kvittar det, bara jag får sova så :) och han med, han som är ute på praktik om dagarna :) Men blir ett försök i sängen i natt, funkar de inte så kramas jag med soffkuddarna istället :) Men titta lite tv ska jag göra innan jag sover :)

Ha de king, Tjingeling!



Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)