Tillbaka till startsidan?

Nya favoriter!


Nu ska jag härma Emmie lite grann, jag ska berätta för er om mina nya favoriter :)

För ett tag sen när jag & Hjärtat var på ICA & handlade hittade jag en choklad från Marabou som hette Kokos - Limited edition. Jag bara kände mig tvungen att smaka, kokos och choklad - det kan ju inte bli bättre. Och mycke riktigt, den var underbar :) Skulle jag lätt kunna köpa om och om igen & ha liggandes i "godisskåpet" :P



Denna kan jag lätt rekomendera till alla där ute som gillar kokos :D Den var kanon.

Sen i förrgår då jag och Hjärtat var å handlade så hittade jag ju ytterligare en Limited edition, fast denna gången var det en ny O'Boy.. O'Boy - Daim Inside. Den var riktigt god, dock ingen frukost eller kvällsmat dryck, utan snarare en dryck som man kan dricka lite när som helst. Jag gillade den massor, kanske får passa på att köpa någon påse till så man har tills då de försvinner :P


Riktigt god, testa den! :)

Sen har vi kommit till min sista nya favorit :) Enda anledningen till varför jag testa denna var för att jag läste om den i Emmies blogg. Hon sa att den inte var så speciell.. Men jag tycker att den var väääldigt god :) Absolut en ny favorit, och det är ingen mindre än Marabou Polka :) Verkligen en choklad som jag skulle kunna hålla mig till i fortsättningen och då är jag egentligen en "nöt-människa".. Helnöt, schweizernöt osv är mer min grej. Men denna klådde nästan dem båda.


Har ni inte redan testat den, så råder jag er att göra det :) Ja, den smakade inge polka utan mint. Men den var riiiiktigt god :)

Detta är mina favoriter.. Vilka är era? Har ni några tips till mig om vilka olika nya sorter av "godis" & dylikt som kan vara värt att testa?

(Bilder lånade från google.se)