Tillbaka till startsidan?

Satans helvetes hundar!


Seriöst, när ska allt ta slut?

I vårat hyershus bor det folk med hund, vissa som har hund sköter det väldigt bra. Man ser aldrig hunden lös och man hör den aldrig. En stor eloge till dem, de vet hur man ska sköta hunden.

Sen har vi de två människorna som inte har någon som helst aning om hur fan man ska göra när man har hund. En av dem lämnar sin hund ensammen i flera, flera timmar om dagen, utan att ens verka bry sig om att hunden mår dåligt av det. Hunden gnyr, skäller och ylar i flera timmar om dagen, eftersom att den inte klarar av att vara ensammen. Varför in i helvete lämnar man den då ensam? Har man ingen som kan ta hand om den, så antingen gör man sig av med den eller ser till att fixa det på något sätt. Är inte meningen att den ska störa omgivningen. För det gör den, en av våra grannar jobbar nattskift, hon får inte sova pga den där hunden. En annan av grannarna får inte plugga ifred pga hunden, och vi tycker att det är helvetes störande att bli störd i tid och otid. Inte trevligt att vakna på sina lediga dagar av att en hundjävel bara ylar och ylar.

Denna kvinna som har denna stora hund, påstår att hunden inte lever om om dagarna. Hon säger att hon har stått och lyssnat på hunden och den lever bara om en liten stund, sen är den tyst. Hur fan kommer de då sig att vi hör den? Konstant? Näe, bovärden är inkopplad. Förhoppningsvis gör han nånting åt saken nu, då vi är 3 stycken som har gnällt angående det där.

Sen har vi 2 små ettriga hundar, som bor längst på kanten på vårat hus. Två små kinesiska nakenhundar, som aldrig är kopplade. Hon bara släpper dem lösa och verkar inte bry sig om att de små jävlarna faktiskt är elak mot folk. Nils blev påhoppad av en av de där hundarna för ett tag sen, de bet tag i baksidan på hans lår, han hade märke efter det jätte länge. Han valde att inte säga något eftersom att det var dottern som var ute med hunden. Men idag när han var påväg till ica, så blir han påhoppad igen, av den andra hunden. Denna hunden hugger tag i Nils jacka och det var bara tur att jackan inte gick sönder, för det rev massor i den. Nils vart då förbannad och sa till ägaren att det är koppeltvång på hundar i Sverige, koppla dem. Denna kvinna sa då att hennes hundar är sååååå snälla så de finns ingen anledning att koppla dem. Seriöst? Är en hund snäll om den hoppar på en människa och biter tag i allt den kan få tag i? Hon påstår att hennes hundar hoppar på folk för att den älskar människor? Oh inte, det är de enda jag säger. Nils stod iaf i minst 10 minuter och försökte få denna kvinna att fatta att det är koppeltvång och att hundarna ska vara kopplade. Genom att han sa att de skulle kopplas vart hon förbannad på Nils och bad han hålla käften. Ännu en gång.. Seriöst? Vad är det som är så svårt med att bara koppla de satans hundarna?

Bovärden är inkopplad här oxå, vi vart så helvets less över att man aldrig får vara ute utan att nästan behöva gå omvägar, för att de ettriga hundarna gör utfall mot en. Han skulle kontakta denna kvinna och säga att det är koppeltvång, och att hennes hundar måste kopplas. Om inte det hjälper, då är det Polisen nästa. Vi har bilder från då Nils blev påhoppad sist, så det är inte direkt svårt att anmäla henne för att hon bryter bland annat mot koppeltvången.

Vad är det för fel på människor? De verkar inte ha vett och veta hur fan man ska göra när man har hund. En hund är inte snäll då den gör utfall mot en, att den var snäll då hon höll godis i handen de är ganska självklart, vilken hund är inte snäll då den ser att den ska få godis? Dumma jävlar! Jag blir riktigt irriterad på sånt här.

Vet ni inte hur man ska göra för att ha hund, så skaffa fan inte hund! Idioter!


Anneli

Jag håller med och jag lider med er som är utsatta av dem. Har man hund så ska man ha koll på den. Oavsett om hunden hoppar på folk av agressivitet eller kärlek så är det ju inte säkert att folk vill bli påhoppade. Det finns ju faktiskt hundrädda! Hon som har en hund som lever om på dagarna borde kanske sätta in en kamera eller nått.. så hon verkligen vet hur hunden beter sig när den är ensam.. funderar på att göra det med Java. Har frågat grannarna om dom har hört henne men dom säger nej. Så får väl lita på det:) kram!

|
月姫 Tsukii ♥

hm hundar hoppar "upp" på människor de vill hälsa eller gillar och kan till och med börja bita tag i kläderna för att de vill leka, så gör iaf Sam - MEN det är för att han fortfarande är valp OCH vi tillåter inte honom att göra så och försöker att träna bort det, men som sagt han är fortfarande en liten bebis. Så ägaren har ju faktiskt en poäng när hon säger att hennes hundar gör så utan onda avsikter. Men å andra sidan kan jag som hundägare tycka att hon inte borde låta sina hundar bete sig på det viset eftersom man sällan vet hur människor är och kan reagera väldigt olika. Och ett koppel är ju såklart ett måste när hundarna hoppar på vem som helst :/



Den första hundägaren borde faktiskt ta ett bättre ansvar över sin lilla vovve som hon lämnar hemma om dagarna helt ensam, den kan ju inte må bra! Hoppas att saker och ting löser sig, vet själv hur jobbigt det kan vara med en konstant skällande hund.



svar: Finner det väldigt komiskt att hon beter sig på det viset mot andra och påstår att folk snor hennes designer när hon i själva verket går och kopierar andras designer och till och med SÄLJER dom, nä förstår verkligen inte hur vissa människor tänker! Har sagt till henne men hon har ju bara ignorerat min varning, därav mitt inlägg på bloggen.



Tack så mycket :) Jag lägger faktiskt inte ner hela min kropp och själ på att göra mina designer längre - för att jag vet att det alltid kommer att finnas folk som kommer att kopiera rakt av och sånt tål man liksom inte när man har lagt ner en massa arbete helhjärtat. Så iofs känns det inte så jättefarligt jämfört med tidigare men kul är det ju aldrig. Jag länkar bara bloggar jag personligen har följt ett tag/följer och gillar så vi får se ifall du dyker upp bland länkarna en dag :) men du får såklart länka mig - om du vill!



Kramar!

| http://tsukii.se
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)