Tillbaka till startsidan?

Bästa praktikplatsen någonsin, i mitt tycke!


Nu har jag gjort 2 dagar av min praktik :) Det går väldigt bra, och det är ett väldigt bra ställe. Trivs, än så länge, som fisken i vattnet. Där skulle jag helt klart kunna tänka mig att jobba, och förhoppningsvis så har jag vikariat där senare.

Ska få vara en dag på varje avdelning på hela Rättspsyk, så jag får se hur det går till överallt och inte bara i utslussningen där jag är för stunden. Ska bli väldigt intressant, speciellt då jag ska få vara på den tekniska enheten..

Jag tror helt klart att jag har valt rätt, detta är vad jag ska pyssla med. Oavsett om det skulle vara tungt och man får vara med folk som får utbrott (ja, det har faktiskt redan hänt ;P) så är jag helt övertygad om att detta är mitt kall i livet :)

Så imorgon gör jag ett till A-pass med en av mina handledare (har 2 st) och sen är jag ledig torsdag och gör ett till A-pass på fredag. De tyckte att det skulle bli för mycket timmar och för saftigt för mig att göra 5 A-pass i rad på en vecka, så det blir i snitt 4 praktikdagar / vecka. Det är strax under 40 timmar, och jag kommer att få göra nån kväll och en helg oxå, så att jag får veta hur det ser ut alla dagar.

Kommer att vara kanon och jag lär kanske inte blogga så mycket under veckan :) Men jag ska försöka blogga antingen en gång/dag eller en gång varannan dag..


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)