Tillbaka till startsidan?

Mitt besök hos tandis!


Nu har jag kommit hem från tandläkaren. Har varit och plockat mina stygn, och ont som fan gjorde det. I alla fall när hon plockade bort stygnet som var på utsidan om tanden näst längst in (nu längst in). Jag är så uppsvullen där, men har ingen infektion i alla fall. Det är skönt.

Hon spolade även hålet (där visdomstanden en gång satt) för att se så det inte var nå skit där som irriterade, och vet ni vad? Det var kliniskt rent! Fanns inget i mitt håll, zipp nada! Inte ens blodproppen som skulle sitta där fanns kvar, tydligen så kan de lösas upp av sig självt. Skumt! 

Så hon trodde att jag hade det för rent och tomt i mitt hål, därav har jag irritationer i tandköttet. Det behövs alltid lite smuts eller att proppen är kvar för att det ska må som bäst. 

Känns då skönt att veta att jag har bra mun hygien då det finns ett hål i munnen som är helt tomt och rent. Annars brukar det vara skit lätt att det åker ner både det ena och det andra då man äter. Men jag har varit extremt noga, jag har tuggat all mat på andra sidan och sköljt munnen med vatten efter varje måltid. Ville inte ha massa skit i hålet.

Aja, nog pratat om detta! Är kanske inte det trevligaste inlägget jag gjort, men behövde skriva av mig lite! :)


anna vesterlund

Du är förbannat duktig på att göra bloggdesigner, som alla andra du gjort älskar jag även denna. Skönt att det gick bra hos tandläkaren :-)

| http://annaershammar.blogg.se/
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)