Tillbaka till startsidan?

Grejerna till vårat sovrum..


Jag hade tänkt visa er lite möbler som ska införskaffas till lägenheten och dylikt. Vi köpte en sängram igår till sovrummet, precis en sån ram som jag tänkt mig, i exakt samma färg som jag tänkt mig. Dock hade vi tänkt skaffa en ram till våran 140's säng, men det blev en 180's säng nu. Men inte gör det nått, lite mer utrymme till mig. Jag älskar att ligga tvärsöver hela sängen.


Det blev en vit Malm sängstomme och till den stommen ska jag ha två Malm sängbord med lådor. Tror att det kan bli riktigt bra. Ni får ursäkta röran på bilden men vi bor lite som i en flyttkartong än, och det är för att vi inte kan skaffa alla de möbler vi vill förrän målaren har varit och gjort allt det han ska.


Ännu mer grejer till sovrummet.
Mot väggen mitt emot sängen har jag tänkt ha en Malmbyrå med tre lådor. Ovanför sängen ska vi ha en 190's lackhylla med spottar i, samt att mot väggen där dörren sitter ska vi ha två stycken Billy bokhyllor. Alla möbler kommer att gå i vitt och jag tror att det kan bli jätte bra. Det enda jag är osäker på är vilken av de gröna lamporna på bilden jag vill ha på sängborden.

Eftersom att sovrummet ska gå i vitt och grönt så tyckte jag att det blir jätte bra med görna lampor, men jag är så osäker. Vilken lampa tycker ni?


Denna tapet ska vara fondväggen i vårat sovrum. Jag tror att det kan bli jätte bra. Dock är den grönare i verkligheten än vad den är på denna bild. Resten av väggarna kommer att gå i vitt. Jag tror att det kan bli jätte bra.

Det där var vårat sovrum. Ni kommer självklart att få se hur det ser ut när allt är klart. Förhoppningsvis lyckas jag få sovrummet som jag vill.



Emma K

Den första gröna lampan helt klar! kommer bli skit snyggt!

Kaffehörnan

Vad snyggt

| http://www.kaffehornan.se
Anki

jag gilla den avlånga skarpt =) Men båda var fina...vitt e fint, ja håller på att måla det mesta vitt med, matbordet och tv rums bordet ska bli vitt med..o matstolar svarta skinklädsel..som ett måste med barn har ja märkt...våran säng stomme e oxå vit....Det är så mkt fräshare med vitt...o lime grönt gillas skarpt....du har bra smak ;)

Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!

Vad snygg tapet! Tror det kommer bli superbra! :D

| http://adaras.se
Anonym

Vad heter tapatent,jättefin..

Svar: Ingen aning. Det där var när vi flyttade in i vårt gamla boende. En lägenhet 2012, så jag har inte lagt på minnet vad tapeten hette :)
Jennie Johansson

|
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)