Tillbaka till startsidan?

I know what I have to do..




Idag har jag varit på skolan och fått lite hjälp av min lärare. Helt plötsligt fattar jag allt jag inte riktigt förstod tidigare, så himla skönt. Nu behövs det bara nötas in.. Jag tror att allt kommer att gå jätte bra nu när jag äntligen kan allt.

Senare idag blir det plugg, vet inte riktigt vad annars som händer. Har inga direkta planer så. Får se om jag och Anneli kan ta en pluggdag i veckan, eller om vi är för upptagna för det. Skulle vara grymt bra om vi kunde ta en dag i alla fall.

Sen måste jag kurera mig lite också, men orka vara sjuk. Proppa kroppen med ipren/alvedon/panodil, köra in nässpray i näsan och sen är det bara att tuta och köra. Orkar inte ligga i soffan och bara slöa, för att jag har feber eller är dunderförkyld. Jag har viktigare saker att göra.


malin

hur mår du idag då? roligt när man förstår vad ska göra :)

| http://loveisbeaty.webblogg.se/
gisela

sv: okej :) kostar det ? :) <3

| http://giggisenn.blogg.se/
Alexandra Ekstrand - frisörelev ♥

sv; nej jag vet, superkul när du kommenterar! :)



Puss & kram

Malin

okej, man känner ju sig hänigare när man har feber s det är skönt att du inte har kvar febern längre. Jo med mig är det på topp! :)

| http://loveisbeaty.webblogg.se/
Isabell

Har du testat citrondrycken? :) (Jag menar inte att tjata ;D)



Svar: Tack för frågorna! Stay tuned for answers, haha ;D



Jo jag får ta mig en svängom med sminkborsten tror jag, köpa mig några nya ögonskuggor vore ju inte helt fel det heller. ;)



Åh, det låter verkligen smidigt och bra! :D

Aahhh, vatten. Jag har valt bort mycket söta drycker och dricker vatten istället, det är faktiskt gott när man lärt sig tycka om det (man har väl varit bortskämd tidigare tyvärr). Sedan blir det billigare också, inte minst när man äter ute på restaurang! Jag får börja ha med mig en vattenflaska när jag kollar serier då ;)



Kram!

| http://isabellicious.blogg.se/
En helt vanlig Isabell

Ja men precis! Vad kul att vi är sugna på samma :-)



Du får krya på dig! :-) Inte kul att vara sjuk när man har annat som måste göras.

| http://bellybus.blogg.se/
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)