Tillbaka till startsidan?

Ikea tripp..



Här har ni lite grann av det som inköptes på Ikea... Slutsumman vart ganska fin, men det var de värt.  Vi har fått de riktigt bra nu. Fick dock inte med mig vardagsrumsbordet som jag ville ha, men det gjorde inget. Fick något annat istället.

Vi köpte en ny tv-bänk, mindre enklare och stilrenare. Jag ville ha en tv-bänk där man kunde sätta in förstärkaren i bänken, och då passade denna perfekt. En ny matta till vardagsrummet skaffades, eftersom att den vita vi hade var riktigt sliten och ful. Det vart en badrumsvåg, badrumsmatta och en ny sophink till toaletten. De gröna passade riktigt bra med våran extremt fula våtrumsmatta. Eftersom att den är så ful så måste man ju piffa upp med något. Två stycken bokstöd köptes, ett till hyllan ovanför skrivbordet och ett på en av de kortare lackhyllorna ovanför soffan. Två stycken nya lampor till skrivbordet, som vi har satt på varsin sida. Vi fick varsin, eftersom att lampan vi hade bländade Nils så extremt när han satt vid datorn så gjorde vi så att vi köpte två små istället. Vart riktigt bra, och eftersom att det är LED-lampor i dem så lyser det riktigt bra, och drar väldigt lite ström.
Vi köpte även en "skena" av något slag, krokar att fästa på skenan och 3 vita "burkar" som hänger på krokarna för förvaring, passar perfekt till våra pennor och småtjafs. Vi köpte en ny bänkskiva till vårat köksbord eftersom att skivan som var där var helt skev, sprucken och riktigt äcklig så passade vi på att köpa en ny. Det blev en vit skiva, passade perfekt in till vårat svart/vita kök. 4 stycken underlägg i svart med nå grått mönster på köptes till bordet och en söt liten lampa till våran apoterkardisk. Den ser rosa ut på bilden, men den är lila.

Det köptes även en massa små prylar som en knivslip, ljus i mängder, tyger, diskborstar, saxar, gummihandskar, tuschpennor och en söt liten skål..


Caroline

Supersnyggt!

Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)