Tillbaka till startsidan?

Let's pray that you'll get some sleep..


Ligger i sängen nu.. Har varit trött ett bra tag, egentligen hela dagen. Vid ett tillfälle höll jag på att somna medan jag pluggade.. Illa, illa. Är inte kry för fem öre, har feber fortfarande och har feberfrossat till och från under dagen. Usch, ogillar verkligen flunsan.

Jag har tagit tabletter ikväll, blev en atarax i vanlig ordning. Vågar mig, som sagt, inte på de nya än. Ataraxen är ju ofarlig på alla sätt och vis så den går bra att ta. Propavanen är ju också ofarlig, men jag gillade den ändå inte. Sov dåligt på den de nätter den funkade och sen gick den inte att ta om jag hade tagit atarax. Vilket gjorde att jag var tvungen att välja antingen eller, så vissa nätter låg man ändå och stirrade, fast man tog en tabletter.. De nya får jag ju ta med atarax, men då måste jag vara väldigt försiktig med den, för den är verkligen inte ofarlig! Man får inte ta den i fler än 8-10 nätter i följd ned risk för beroende. Usch, jag gillar inte sånt. Har bara tänkt använda den i extrema nödfall, då jag verkligen måste.

Näe mina vänner, nu har jag skrivit nog för ikväll. Börjar bli jobbigt att skriva från mobilen. God natt! :)


Emma K

Låter läskigt då du inte kan ta dom ofta!

antarax hur funkar dom för dig? ska få dom utskrivet nu och ta under dagarna..

Isabell

Usch, krya på dig! :O



Svar: Visst blev den? :D Jättetrevligt ju, jag hade funderat länge på att beställa en och så vinner jag en istället - nice! ;D



Usch jag tycker tablettnamn låter så allvarliga och läskiga. Själv tar jag ipren/alvedon på sin höjd, jag har tur :o



Kram!

| http://isabellicious.blogg.se/
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)