Tillbaka till startsidan?

En lyckans dag..


Vi har precis haft bovärden på besök och jag måste bara säga att det är helt klart den bästa bovärden vi har haft hittills. Han är riktigt trevlig och snäll.

Han ska trycka på NCC så de ska komma och ta bort handikapphyllorna i köket, göra så vi får nya skåp i köket, fixa så alla skåpluckor blir målade och byta bänkskivor. Han har även satt tillbaka de borttagna uttagen i köket, så nu kan vi koppla in tassimon, micron och diskmaskinen utan att de ska behöva slåss om att få ett uttag.
Sen har han satt oss som prio ett på måleri-/tapetseringslistan så inom 2-3 veckor bör hela lägenheten ha blivit omtapetserad och ommålad. Sen bör de komma från JB-golv till veckan och börja byta golvet i köket och hallen. Fick bekräftat från bovärden idag att vi även får nytt golv i sovrummet. Så alla rummen förrutom vardagsrummet kommer att bli omgjort. Det känns riktigt skönt.

Jag är så glad idag så det finns inte. Känns så grymt skönt med en bovärd som är snäll och verkligen vill att man ska få allt fixat så snart som möjligt.


Tant Kim | Design & Layout

Hej

Tack så mycket. :)

Du är också vacker tycker jag. :)



Kram

| http://tantkim.blogg.se/
Emma K

förstår jag! alltid roligt då man slipper tjata på dem

Tant Kim | Design & Layout

Grattis till en härlig bovärd, det är inte alla som får en sån tur. :D Hoppas du har ett leende på dina läppar. :D



sv: Ingen orsak. :)



Kram

| http://tantkim.blogg.se/
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)