Tillbaka till startsidan?

Förhandstitt på planlösningen..


Nu hade jag tänka visa er planlösningen på våra nya lägenhet. Känner att det kommer att bli extremt mycket surr om nya lägenheten, om rensning, flytt osv. Ni lär vara spyless att läsa om allt när jag är klar, det kan jag nästan lova.

I vilket fall som helst, så hade jag tänkt visa er planlösningen, och sen kommer det att komma ett inlägg med de nya möblerna jag har tänkt köpa till sovrummet. Kommer att bli nån ny möbel i vardagsrummet också. Sen får vi se hur det blir med köket.

Jag tror att det där kommer att bli super bra. Vi har än så länge bestämt att hallen och badrummet ska målas vitt. Anledningen till varför vi vill att hallen ska vara vit är för att då kan vi göra fina svarta motiv på väggen som sen blir lätt att måla över om vi skulle flytta. Sovrummet ska gå i ljustapet, nästan vitt med en fondvägg i någon fin tapet. Vi ska sätta en fondvägg på ytterväggen i sovrummet eftersom att sängen kommer att stå mot den väggen och då är det finare med fondtapet där. Sen får vi se vad vi har för golv att välja mellan, ska bli riktigt spännande.


Har vi tur så får vi nyckeln till lägenheten tidigare, jag hoppas verkligen det. För då kan man köra grejer pö om pö hela tiden utan att stressa. Samt att man kan fara in och bestämma vilka tapeter och sånt som vi vill ha. Så mycket smidigare, för det bor ju ingen där nu. Men vi måste ändå vänta ett tag.

Jag hoppas på att de finns tillgängliga. Sen får vi se vad som händer. Idag rensas det i alla fall på vinden. Nils skulle komma under lunchen med ett släp så vi får kasta skräpet vi redan nu har liggandes. Så det inte blir för mycket. Kommer att bli bra.



nille

vars ska ni flytta? :)

|
OLIVIA

SV: Det vågar du nog, haha. Om jag inte minns helt fel så har jag inte laddat ner den. Den heter Trajan Pro. Du har ju en grymt fin blogg du med! Grymt fina bilder du har i headern! :)



Kram

Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)