Tillbaka till startsidan?

Sova?.. Måste man göra sånt också?..




(Bild från google.se, men det är en exakt likadan resårbotten)

Glömde ju att säga att vi har köpt en resårbotten till våran säng. Vi var i behöv av en resårbotten, för det var inte speciellt bekvämt att ligga i sängen tidigare. Nu har vi en resårbotten som är riktigt bra, den är inte för hår och inte för mjuk. Kommer att bli jätte bra.

Vi köpte den bättre begagnat. Paret som hade resårbotten har haft den i ett gästrum så den är legad i max 20 gånger. Riktigt bra, speciellt till de vrakpris vi fick den för.

Nu ska de sovas gott när jag får till att kunna sova! ;D


Tant Kim | Design och Layout

Tack så mycket, följde bara kundens önskemål. xD

Jag använder mig av padding och margin för att skjuta in mittendelen och sedan lite -margin för att flytta upp mitten över headern lite kan man säga. Så det ser ut som de går ner på sidan. Sedan botten är en #wrapper2 jag använt mig utav och sedan lite padding och bilden med ingen repeat och placerat den längst ner.. Hoppas du förstår mitt "babbel" :P



Precis, jag kan skriva ett inlägg men inte svara på kommentarerna. Jag har varit rätt stressad och på dåligt humör men nu mår jag fin fint igen och hoppas det håller i sig. xD Men det är som du säger. Man vill helst inte svara på dem när man är "otrevlig" :P



Härligt att höra att du också är i princip snorfri, snor = blä!



Nej, det var den designen som jag publicerade där som var den annorlunda. :) Jag tyckte den var det då jag fick lov att rita så mycket på den. xD Jag som är kass på att rita. xD Ja precis, det är inte enkla jobb att göra en design, vissa kan tycka det men det är ett väldigt invecklat och tidsbedrövande arbete att göra en design, men tiggarna som jag kallar dem verkar inte förstå det.



Ajdå! Inte bra att det snöar, det kommer nog snöa mer men solen börjar ta över i alla fall så förhoppningsvis kommer glädjen och solen ta över helt snart. :)



kramar och jag hoppas du får en bra helg. :)

| http://tantkim.blogg.se/
Celine

åh vad fin header du har :D

Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)