Tillbaka till startsidan?

BrilliantSmile, a Brilliant choice?


Har ni sett att BrilliantSmile har lanserat en reklamfilm? Den sänds på kanal 5 och den är lite små kul att titta på. BrilliantSmile specialiserar sig på tandblekningsprodukter, och tandkrämen ifrån dem är riktigt underbar. Den luktar gott, man känner sig fräsch i munnen och den gör verkligen det som den utger sig för att göra.. Nämligen bleka ens tänder. Tänderna blir vita och fina, redan efter första borstningen. Använder man tandkrämen regelbundet så bygger den succesivt upp och förlänger blekningseffekten.

Detta är helt klart den bästa tandkrämen jag provat som gör ens tänder vitare, och det är en tandkräm som jag kommer att fortsätta använda.

Har ni sett reklamfilmen på kanal 5? Om inte, kika på den direkt här:





Anledningen till att det är två reklamfilmer, med samma koncept är för att det finns en internationell reklamfilm och en svensk reklamfilm. Jag tyckte att reklamfilmen var riktigt rolig att titta på, för lite sanning finns det ju i den. Vem vill inte ses från sin bästa sida?

Är ni sugna på att testa BrilliantSmiles tandkräm? Antingen går ni in på BrilliantSmile och beställer den, eller så testar ni er lycka i min tävling om just denna tandkräm här.


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)