Tillbaka till startsidan?

Bättre sent än aldrig..


Nu hade jag tänkt visa er lite bilder på lägenheten och detta kommer att bli ett långt inlägg. Så förbered er på att få se mycket bilder.



Vi börjar i vardagsrummet. Det enda rum där vi inte fick nått omgjort, och det gör inte mig något. Här inne har vi ljusa tapeter som ser riktigt bra ut, och fint trägolv. Skrivbordet har vi byggt själva, det är ett nybygge. Det gamla skrivbordet som vi byggde blev så slitet så Nils satte ihop ett nytt och denna gång har vi inte tapetserat bordet. Utan bordet är inslaget i vaxduk. Blev riktigt bra. Ganska mysigt vardagsrum faktiskt.



Sen har vi hallen. Inge speciellt med den egentligen. Vi fick väggarna ommålade här inne, de var mörk terracotta färgade väggar här inne. Vi valde att göra det vitt och sen fick vi nytt golv. Vi funderar på att göra nån väggmålning eller nått intressant på väggarna, men vi är inte helt säker på vad än. Får väl se vad det blir. Den gamla skrivbordsskivan står lutad mot garderoberna i väntan på att få åka på tippen.



Vårat badrum. Inte så stort men det duger gott och väl till oss. Här inne fick vi väggarna ommålade. Annars är det inte så mycket som är gjort här inne. Vet inte riktigt vilken färg och så som jag vill ha i badrummet, kommer nog på det så småningom.



Lite bilder på vårat sovrum. Här inne fick vi omtapetserat och omlagt golv. Vi valde att göra en grön fondvägg och vit/beigt på resten av väggarna. Det blev riktigt bra, med tanke på att möblerna går i vitt och sängbordslamporna samt ljuslyktorna går i grönt. Tavlorna på tavellisterna har jag satt ihop själv. Det är Canvas dukar som jag bara slagit in i ett tyg som jag gillade.



Slutligen har vi köket. Detta är det rum där det har gjorts mest grejer. Det är omlagt golv, det är tapetserat, de har bytt bänkskivor, vi har fått nya skåp samt att fläkten kommer att bytas till veckan. Vi har ett riktigt mysigt och trevligt kök. Inte för stort och absolut inte för litet, utan precis lagomt. Det jag älskar mest med köket är att vi har helkyl och helfrys. Hur lyxigt är inte det?

Det är var lite bilder tagna av mig. Då tänkte jag visa er Nils panorama bilder över lägenheten. Så får ni kanske en lite bättre bild över hur rummen ser ut. Några bilder är lite suddiga, men man ser ändå hur det ser ut och vart man har allt. Jag tycker att panorama bilder är lite fräsiga, så därav vill jag ha med dem i inlägget.



Det där var en glimt in i vårat hem. Vi har fått till det riktigt bra och gjort det riktigt hemtrevligt. Samt att vi har storstädat idag. Rent, fräscht och stilrent. Precis som jag vill ha det.


Camilla

Vad kul att du är med och tävlar :)



Ha en bra dag!

emma

sv. ååh vad orättvist! jag bara väntar på att de ska komma på tv!! :D

| http://emzaans.blogg.se/
emma

sv. ian är helt underbar! <3 :)

| http://emzaans.blogg.se/
Zandras Nya Dagbok

Åh vad fint ni har det!! =)

Zandras Nya Dagbok

Tack för tipset om din tävling! Älskar att tävla, så blir bara glad om någon tipsar(: Dock har jag ingen iphone:( Så blir dock tyvär inget medverkande denna gång. Ha en fortsatt underbar dag!(: Kram

emma

sv. haha ^^



jo men vampire diaries kommer den 18 nov. walking dead tror jag kommer igång näst, nästa söndag! :)

| http://emzaans.blogg.se/
Hannele - mamma till 2 prinsar

Svar:

Tack för tipset men hari nget behov av sånt eller någon annan som har det heller dvs känner ingen :)

Men fortsätt gärna tipsa mig om tävlingar, gillar det starkt! ^^



Ang om ditt inlägg..

SÅ fint ni bor, riktigt mysigt! ^^

| http://mammah.webblogg.se/
Lisa Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Hahah älskar duschdrapperiet! :D

| http://lisalas.blogg.se/
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)