Tillbaka till startsidan?

Everything's gonna be alright..


Har precis haft bovärden på besök och en snubbe som kallas för "maskinisten". Bovärden ska laga en av våra kökslådor som har trillat i bitar och "maskinisten" har tagit en titt på våra element och på våran fuktstyrda fläkt på toaletten. Det är så fuktigt och kallt i hela lägenheten, men vi fick veta hur man styr den fuktstyrda fläkten automatiskt och fick tipset om att köra den lite oftare och på högre varv. För tydligen så ska det vara fuktigt här i kombinaion med vädret som har varit och att vi fick omtapetserat och omlagt golv i augusti.

Bara testa och se. Blir det inte bättre så skulle vi höra av oss. Inte direkt mysigt med en iskall lägenhet som dessutom på det är fuktig. Aja, det ordnar sig!

Ska prata lite mer med bovärden i eftermiddag då han kommer förbi med lådan igen. Måste höra med honom om han kan hjälpa till att hänga upp våra två tunga tavlor. En tung tavla på en gipsvägg är ju inte alltid det bästa, därav är det bäst om man hör med bovärden om han kan fixa det. Det kommer nog att bli bra. Den andra ska på betongvägg men känns tryggare om bovärden borrar i väggen och fixar, då vet vi att allt blir rätt och bra.


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)