Tillbaka till startsidan?

Recesion av Laybag från Mytrendyphone..


Fick för någon vecka sen en Northold Laybag hållare hemskickad från Mytrendyphone som jag skulle prova och sedan recensera. Nu har jag använt min Laybag flitigt och tycker därför att en recesion är passande.


Såhär beskrivs produkten: " Laybags är tillverkade av högkvalitativt microfiber som inte bara är behagligt att röra utan kan även användas till rengöring av din mobilskärm. Den kan tvättas i tvättmaskin (följ tvättråden noga). Fyllningen i Laybag'en består av små plastkulor som anpassar sig fint till varje yta och alla mobiler" - Saxat från Mytrendyphone's hemsida.

Användning: Passar alla mobiler och används som hållare samt rengöring av mobildisplay. Kan användas på benet, skrivbordet eller på framsidan av din bil. Laybag's sägs vara den perfekta platsen för din mobiltelefon.

Effekt: Får telefonen att ligga på plats och rengör displayen i ett naffs.

Sammanfattning: Den perfekta platsen för mobiltelefonen och ett riktigt bra Iphone tillbehör (även andra mobiler om man inte har Iphone). Den anpassar sig lätt till alla ytor och mobilen ligger jätte bra i bag'en. Den rengör även displayen riktigt bra, den tar hand om fettfläckar och dylikt på ett effektivt sätt och lämnar displayen skinande ren på under 1 minut. Helt klart den bästa hållaren jag har testat till mobilen. Det är även ett riktigt stort plus att den är så lätt att använda var som helst, helt enkelt en grym hållare.

Är du sugen på en lätt, enkel och anpassningsbar mobilhållare? Då tycker jag helt klart att du ska skaffa dig en Laybag. Du kommer verkligen inte att ångra dig!

Betyg: ♥♥♥♥♥ / 5


Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)