Tillbaka till startsidan?

Fixat och donat, rent och fint..


Idag har vi varit duktiga och storstädat lägenheten, vi har som gjort söndagar till städdag här. Riktigt smidigt, då vet vi vad vi har och göra samt att man känner sig riktigt bra efteråt. Då har man städat iordning för kommande vecka. Man känner sig så mycket bättre då hemmet är nystädat och allt är i ordning.

Vi har även varit duktiga och hängt upp en tavla i köket. En tavla som har stått och väntat på att få bli upphängd i drygt 6 månader. Nu har den äntligen fått komma på plats. Tänkte visa er en bild på våran fina tavla i köket.



Bilder tagna med iPhonen så det är inte bästa bilderna, men de duger för att visa i alla fall. Ni ser även den lilla bokhyllan som mickron står på. Den bokhyllan köpte vi i slutet på januari för att bli av med grejer på diskbänken. Passade in ganska fint.

Nu är det bara lite små grejer kvar att fixa innan hemmet är riktigt komplett. Konstigt egentligen att man kan bo i en lägenhet ett bra tag innan man fått i ordning alla grejer. Det dröjer innan man får den ordning man vill ha. Vi har nästan allt på plats, det är som sagt bara lite små grejer kvar som ska göras.


Kalle Hedin

Sv: härligt att höra! allt bra här med!

händer ikväll? ;)

| http://kallehedin.blogg.se/
sandra

Fin tavla! Skönt att ha städat, du kan få komma till mig och fortsätta ;)



Har precis packat iordning skolväskan för imorgon och nu ska jag stänga ner datorn och krypa ner i sängen och fortsätta titta på wallander innan det är dags att sova.



Vad ska du hitta på imorgon måndag?

Kram

| http://tippytoe.blogg.se/
sannas rum

Åh vad kul, ska definitivt följa dig där (:

| http://sannasrum.se
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)