Tillbaka till startsidan?

Mitt i jobbnatten..


Sitter på jobbet och fördriver tiden. Är inte så trött som jag trodde att jag skulle vara, utan än så länge går det ganska bra. Kanske beror på att jag fått i mig några koppar kaffe?

Jobbar med Pernilla i natt och bara det gör ju att tiden går fortare. Att ha en trevlig och snäll person att prata och skratta med är guldvärt då man jobbar natt. Eller vad säger ni? Vi har även fått äran att jobba med Erika fram till klockan 01.00. Det kunde inte ha blivit bättre.

Mellan 21.30 och 01.00 gick tiden jävligt sakta, den sniglade verkligen fram. Men efter 01.30 och fram till nu har det bara låtit tjong och helt plötsligt är klockan 04.30, det betyder att jag har cirka 4 timmar kvar av mitt pass innan jag får fara hem och dundra i säng. Det ska verkligen bli guld.

Önskar verkligen att jag får fler nätter snart, det är verkligen klockers att jobba natt.

Vad anser ni om nattjobb, är det något som ni skulle tänka er att göra? Fördelar, nackdelar?



Moster Helan

Heeij Jennie..



Kul att du trivs med natten, än så länge..

Första åren brukar gå bra,gillar man natten från början brukar det gå bra i nåt år, sen blir det tvärtom. Gick ju ständig natt i drygt 1 år, söndag-fredag, varje natt.. INTE att rekommendera! Å det var hela nätter. SÅ det är inte att föredra. Det går bra nån eller några nätter, men inte som jag gjorde. NU kör jag var 5v hela veckor full tid natt, och det är till å från goode tungt..vi kör även 12 tims natt.

Men får man bara sova å kan sova, så går det ganska bra..nattskiftet kräver MINST 8 tims sömn för att man ska funka ordentligt, fast ju yngre man är, desto bättre går det ju..då upplever man ju att man klarar nästintill ALLT..=)) annars får man "äta" upp det sen, då tar kroppen stryk..de vet ju jag!



Hoppas du får fortsätta trivas me natten, å verkligen ser till å sova, å kan du inte sova, så ska du iaf ligga å koppla bort allt.. för det är bra nog. Det är de många gör fel med.. då stiger de upp å så är h-vetet igång.



kram på er.. ha de gott. Moster H mfl.

|
Anna

Jag kan jobba natt någon enstaka gång, men helst inte... Kroppen min klarar inte av den dygnsrytmen. Allt far åt fanders! Magen, humöret, värken blir värre...Mestadels så beror det ju på att jag inte klarar av att sova på dagen. Oavsett om jag jobbat eller inte! Haha! ;-) Max till 11-12 på dan, sen är det kört. Kanske är jag för nyfiken på vad som händer då alla andra är vaken? ;-)



Men det är bra om du trivs och klarar av det. Dock kan du försöka se till att inte jobba alltför många år nattetid... Det har gjorts en drös undersökningar som visat på massa mindre roligheter. Typ för tidig död, långtidsjukskrivningar, depressioner, utbrändhet och så en massa andra följdsjukdomar. Detta gäller ju för alla nattarbetare, oavsett yrke.



Kram på dig min vän!

My

nattjobb is fantastic! :-)

Svar: Ja, det är ganska härligt. Så länge man har fått sova som man ska innan. Annars kan det bli lite knasigt. Det är inte trevligt att vara trött igenom en hel natt och man vet att man måste vara vaken.. ;P
Jennie Johansson

| http://fromdepptopepp.blogg.se
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)