Tillbaka till startsidan?

This is the world I know, unreliable and so cold..


 Jag har typ en miljon tankar som snurrar i min skalle, många frågor men står här helt ensam och tom utan svar och utan att förstå något alls. Det enda jag vet med säkerhet är att inget någonsin kommer att bli sig likt igen.
 
Egentligen finns det hur mycket som helst som jag hade velat få ur mig, men jag vill inte skriva om hela mitt privata liv hur öppet som helst för vem som helst att läsa. Jag tror att den privata bloggen ska få sig ett besök, för jag kommer aldrig någonsin att kunna somna med allt detta inom mig.
 


basebollivet.blogg.se

Nej allt vill man ju inte dela med sig av till hela omvärlden. Hoppas det känns bättre när du fått skriva av dig.

Svar: Ja det ska bli skönt att flytta till Florida och komma ifrån kylan. Det är inte lika kallt i Missouri som i Sverige, men kallt nog haha.

Men det tycker jag var supergulligt och fint av henne. Såna vänner är bra att ha.

Svar: Verkligen inte. Lite måste man få hålla för sig själv. Jo, det blev bättre av att få skriva av sig.. Men lyckades ändå inte få så mycket sömn. Förhoppningsvis så får jag mer sömn i natt då jag behöver det för jobbet imorgon :)
Jo, det är nog kallare i grader här.. Men det kan ändå vara kallt på andra ställen :) Hur länge är det planerat att ni ska bo i Florida? För alltid eller bara tillsvidare? :)

Verkligen, vänner som henne är värdefulla.
Jennie Johansson

| http://basebollivet.blogg.se/
Marie

Stor kram till dig

Svar: Tack.. Kram på dig med! :)
Jennie Johansson

| http://myflowergirl.blogg.se
Amndz

Ibland så måste man ta ut allt med sig själv, helt enkelt. I de stunderna brukar jag sätta mig med ett block och penna och skriva ner allt, jag är lite konstig men tycker att det känns bättre att faktiskt skriva det själv än på en dator. ^^

Bamsekramar, det kommer att bli bättre!

Svar: Ja, jag har tänkt samma sak. Att skaffa en bok och skriva lite dagbok istället för att använda bloggen som dagbok för det riktigt privata och djupa funderingar och tankar jag har. Mina privata känslor är ju inte direkt för allmän åskådning.
Tack snälla! Stoor kram till dig!
Jennie Johansson

| http://www.amndz.com/
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)