Tillbaka till startsidan?

Det blir vad det blir..


Blev inget bloggande igår då jag var så knäckt efter att ha jobbat.. Jag och Hjärtat fick oss ca 2 timmars sömn natten mellan tisdag och onsdag, och sen jobbade vi på det (han 8 timmar och jag lite mer än 9 timmar) så det blev bara att koka ihop nå mat och äta direkt man kom hem. Efter det gick vi och la oss i sängen och mös med en film.
 
Riktigt skönt att hoppa i säng strax efter 18 snåret och bara vara. Ligga och slappna av. Verkligen behövligt. Somnade strax efter 21 och sov till 7.30 imorse. Det var också väldigt skönt kan jag säga.
 
Idag har jag varit på Försvarsmaktens informationsmöte på Arbetsförmedlingen, annars har jag inte gjort något speciellt. Hade tänkt städa en sväng här hemma, men på något vänster så kom det bort. Får väl se om jag kan lyckas städa imorgon, eller något sånt.
 
Nu dags att se vad vi ska käka till middag och tillaga det..  Resten av kvällen ska vi bara vara, kanske spela lite datorspel eller något.


Marie

Ohh hua då förstår jag man inte orkar så mycket mer än då, sova 2h då hade nog jag stupat typ. Jag var ju helt väck idag då jag gick upp kvart i fem, trodde det spökade i huset typ då klockan ringde, haha

Kramar

Svar: Njae, det tar ganska friskt på ens krafter att enbart sova 2h och sen jobba över 9 timmar på det.. Hade varit en sak om jag inte hade jobbat, då hade jag lättare klarat av att endast sova 2 timmar.. Har man sömnproblem så har man vant sig vid att få lite sömn.. Men det är rena döden att jobba på lite sömn :P
Spökade rent? Varför trodde du det? Drömde du något knasigt eller? :)

Kram på dig!
Jennie Johansson

| http://myflowergirl.blogg.se
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)