Tillbaka till startsidan?

Nyårsafton del 2..


Då hade jag tänkt visa er de sista från nyårsafton. Det blir lätt jobbigt och tjatigt om jag ska visa varenda bild som togs, då vi mest hade fotokrig och fotade varandra. Lite lätt tråkigt att kolla på i längden. Här kommer i alla fall lite bilder som visar vad vi gjorde och hur vi hade det.
 
 
Världens gulligaste Hjärta provade julklappen som han fick av Lidas. Han fick en hatt som det står "Törsta Hjälpen" på, lagomt passande till nyår! Världens snyggaste människa!
 
 
Vi spelade Monopol Sverige en sväng, eller snarare en evighet. Men kul hade vi i alla fall, och självklart var det Hjärtat som skulle sluta som segrare. Vi hade riktigt roligt. Medan vi spelade så fotade och drack vi en del.
 
 
Som sagt, en del fotande. Lidas vart less att jag hela tiden satt och tog kort på han och Hjärtat, därav tungan! Men herrn ska inte säga så mycket själv, då han var snabb upp med sin kamera så fort jag och Hjärtat svamlade. Därav den knasiga bilden till vänster!
 
 
Strax innan vi skulle börja bege oss ut så tyckte jag att jag skulle fota och ge mina fina läsare en nyårspuss! Synd bara att bilderna blev publicerade så sent på bloggen. Men sånt som händer.
 
 
När klockan slog 00.00, så skrek vi "Gott nytt år", i kör och kramades! Därefter tändes det lite raketer. Det var bara inhandlat kring 5-10 raketer, för vi tycker att det är så överdrivet. Man kan smälla någon sen är det bra. Försökte mig i alla fall på att fota raketerna med systemkameran, och det blev sådär. Bilderna hade verkligen kunnat bli bättre, så jag får öva. Men för att vara första gången så tycker jag verkligen att dem är helt okej.
 
 
När alla raketer var slut så började spexet. Men ack så kul vi hade.
 
Det där var mitt nyårsfirande. Hur var ert firande? Lugnt och stilla eller fart och fläkt?


Marie

Finfina bilder och mysigt att spela spel. Snygga bilder på raketerna. Haha så kan andra tycka om mig med, för jag vill gärna fota mycket, skratt

Svar: Tack så mycket! :) Ja, sällskapspel är underskattat tycker jag.. Så många som bara ska spela via mobil och dator nu för tiden.. Tacka vet jag riktiga brädspel där man måste vara social i verkliga livet med människor! :)
Tack så mycket, jag tycker inte att det är de bästa raketbilderna, men dem duger för att vara de första raketbilderna jag någonsin tagit! :)

Fota är sååå kul.. Och med en systemkamera så är det ju gudomligt att fota. Jag älskade att fota då jag "bara" hade en digitalkamera, så det är nästan som att en helt ny värld har öppnat sig nu då jag har systemkamera! :D
Jennie Johansson

| http://myflowergirl.blogg.se
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)