Tillbaka till startsidan?

We are what we repeatedly do...


 
Idag blir vi bjudna på middag hos vår killkompis, ska bli fläskfilé och potatisgratäng.. Verkligen gott. Sen blir det antingen lite sällskapsspel eller någon film ikväll, den som lever får se. Skönt oavsett vilket att åka till någon annan och göra något, än att bara vara här. Skönt att lämna över värd-ansvaret till någon annan, haha.
 
I natt har vi haft en tjejkompis sovandes hos oss. Det var lite struligt så hon behövde komma iväg en stund, och självklart lånad vi ut vår soffa till henne. Vi spelade lite datorspel och chillaxade, ganska skönt faktiskt. Dock somnade inte jag och Hjärtat förrän klockan 7 imorse och sen vaknade vi kl 11.40, så lite trött är jag allt.. Men det går vägen. Vi låg och pratade och sen gick det bara inte sova, även fast vi la oss kring klockan 3, sånt som händer.
 
Nej, nog surrat. Dags att göra lite grejer innan vi drar iväg. Hoppas att ni får en fin lördag!


Mirre

Hoppas att ni har en trevlig kväll hos killkompisen men det låter det ju som, samt så snälla ni är att ni erbjuder henne då att vara hos er
kramar

Svar: Jo, vi hade det riktigt trevligt :) Självklart hjälper man vänner som behöver det ^^ Hoppas ni haft en bra lördag också :)
Jennie Johansson

| http://myflowergirl.blogg.se
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)