Tillbaka till startsidan?

When you stop chasing the wrong things, You give the right things a chance to catch you..


 
Igår blev vi, som sagt, bjudna på middag hos en killkompis. Det blev fläskfilé och potatisknytten med svartpepparsås och beasås. Fick oss en överraskning då vi kom dit, eftersom att vi trodde att det skulle bli potatisgratäng, men det blev det inte. Super gott var det i alla fall och trevligt hade vi det. Vi hade tagit med oss en kladdkaka som efterrätt, som avnöjts en stund efter maten. Verkligen mys!
 
 
Efter middagen och efterrätten så spelade vi lite sällskapsspel. Det blev Trivial Pursuit och sen vanliga, hederliga kortspel. Åt lite godis och chips och bara mös på. Jag spöade grabbarna i Trivial och sen spöade en av grabbarna mig i kortspelandet, även om det var nära att jag skulle ha spöat dem där också.
 
 
När vi blev less på att spela en massa spel så drog jag fram kameran och fotade Doppel. Han ville egentligen inte bli fotad så majoriteten av bilderna är jätte dåliga, men lyckades få några bra kort ändå. Kattskrället som attackerade mig några gånger under kvällens gång. Han älskar hår som är uppsatt i svans, så kul att leka med. Jag är inte lika förtjust i att han attackerar mitt huvud, men det skiter han i. Haha, han hann dock aldrig få tag i varken mitt huvud eller mitt hår.. Men försökte gjorde han allt.
 
Vi hade det riktigt  mysigt och trevligt i alla fall.
Hoppas att ni hade en lika härlig lördag som vi!


Mirre

Ohh så gott, samt så duktig han verkade vara på att laga mat då =D

Svar: Han är duktigare på att laga mat än vad han tror :D Super gott var det och riktigt mysigt hade vi det :)
Jennie Johansson

| http://myflowergirl.blogg.se
ADARAS - din bloggtidning på nätet!

sv: haha förstår det! Men tack snygging! :D Haha håller med dig! Det låter och känns extremt tråkigt just nu ... men vem vet? :P


Svar: Så lite så.. :) Bara sanningen! :D Ja, vem vet? Mycket möjligt att du kommer gilla det efter ett tag.. Om inte annat så kommer du att lära dig ett och annat som kanske kan komma till användning :)
Jennie Johansson

| http://adaras.se
Fatma

söt katt!

Svar: Jo, Doppel är ganska söt :) Och lite halvtokig :P
Jennie Johansson

| http://fatmas.blogg.se/
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)