Tillbaka till startsidan?

Vecka 2, dag 1 - Vad var populärt när du var liten?


 
Det finns en hel uppsjö av saker som var populärt då jag var liten. 
Men jag listar bara några stycken. Eftersom att jag är född 1988 så var ju min uppväxt under det ljuva 1990-talet, och, som alla andra år, så hände det en hel del grejer. Men nu var det inte det vi skulle prata om - utan det som jag valt att lista från då jag var liten.
 
Pogs - En väldigt populär typ av leksak. Jag hade ett gäng i ett pogs-rör och samlade på. Ibland spelade jag med dem, men jag gillade mest att samla på dem.
Jazzbyxor - Ohja, detta var väldigt populärt och var och varenda unge skulle ha dem. Även jag. 
Disketter - Vem som har haft barndomen under 90-talet har inte förvarat all information på en diskett? Jag hade alla mina hemligheter på disketter, och dessa har jag kvar än idag.
Tamagotchi - Ett litet husdjur i en liten leksak. Jag lyckades alltid döda mina, tyvärr.
Spice Girls & Backstreet Boys - Ja, de spelades mest hemma hos mig då dem vart populära. Tills jag växte till mig lite och började lyssna på bra och vettig musik.
Hockeykort - Innan pogsen kom vet jag att alla satt med hockeykort på skolgården och böt kort med varandra. Nu är detta inget jag har samlat på, men min lillasyster har.
Mina vänner bok - Dessa var sjukt populära. Jag hade flera stycken som jag fyllde i. Synd att man inte har kvar dessa idag, hade varit kul att kolla igenom.
 
Det finns, som sagt, hur mycket som helst att välja mellan från då man var liten. Men jag tror att jag har listat det som var mest populärt under min barndom. Hur många av mina läsare är uppvuxna under 90-talet? 
Taggar: 365dagarsutmaning, Utmaningar


vitamargarita

Kul! Mycket känner jag igen genom mina barn. Avslöjar min ålder där ;-)

(Deltar i Bloggutmaning365 och tänker läsa 4-5 deltagande bloggar/dag...nu är det dags för din. Återkommer gärna.)

En plats i solen

mycket av det känner man igen :)

Ja, familjen är viktig så för dem gör man vad som helst :)

Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)