Tillbaka till startsidan?

Vecka 4, dag 4 - Vilket skulle du ha som husdjur?


Om du fick välja fritt på alla djur i hela världen, vilket skulle du ha som husdjur?
Oj, det finns så många fina djur ute i världen. Men kanske en leopard, eller en silkesapa. Dem är så sjukt fina båda två, men förmodligen inte så lätta att ha och göra med. Inte lättast att tämja och leopardens jaktinstinkter skulle ju aldrig gå att få bort. Men jag skulle nog välja någon av de två arterna ändå. 
 
Vilket djur skulle ni ha valt? 
 
Är ni sugna på att vara med i denna utmaning ni också? Då är det bara att ni hoppar in. Ni hittar all information och listan i helhet hos Liie.se - direktlänk till 365dagarsutmanings-inlägget här!
Taggar: 365dagarsutmaning, Utmaningar


Fotograf Annie

Min Selma såklart ;)
Sen skulle jag jättegärna vilja ha fler djur, gärna hund och kanske en till katt :) Hästar och får vore också supermysigt.
Vilda djur skulle jag nog inte vilja ha som husdjur utan de vill jag uppleva ute i den vilda naturen :P :)

Svar: Nä, vilda djur vill man helst inte ha som husdjur - det håller jag med om. Men jag tänkte lite mer på djur i allmänhet än hurvida de är vilda eller inte. Valde djur som jag tycker är väldigt fina och som jag gillar.
Givetvis, om vi ska vara realistiska, så skulle jag välja en hund eller en till katt. Men jag ville spåna lite utanför lådan :)
Jennie Johansson

Fotograf Annie

Jo, jag förstod det :P :) Det vore verkligen superhäftigt att få mysa med leoparder. apor, pandor eller tigrar om det gick ;)

Svar: Eller hur? :) De är så sjukt vackra djur.. Skulle verkligen inte ha något emot att resa ut till någon savann och fota dessa vackra vilda djur, men det får nog förbli en dröm ett tag till ;)
Jennie Johansson

Fotograf Annie

Jag skulle också vilja åka på en sådan resa och fota vilda djur, det vore superhäftigt :)

Svar: Eller hur? :) Synd att det bara är så svårt att förverkliga och jävligt dyrt! :(
Jennie Johansson

Fotograf Annie

Svar: Jo, man får väl spara pengar så man kommer iväg någon gång, fast just nu vill jag nog hellre ut på roadtrip i Sverige och fota svenska landskap och naturen. :)

Svar: Jo, man har som inte så mycket annat till val :) Planen för mig och min sambo är att vi ska ta och billuffa genom Sverige i sommar och då ska givetvis kameran med - då lär den verkligen gå varm. Du får ta dig en roadtrip och fota allt du kommer över! :D
Jennie Johansson

Fotograf Annie

Vad roligt att ni planerar en billuff genom Sverige :) Jag ska också försöka göra det i sommar om jag inte åker iväg någon annanstans eller fastnar ute i skärgården ;) Oavsett vad så är det ju självklart att kameran måste följa med på äventyr för låta bli att fota kan man ju inte :P

Svar: Att fastna ute i skärgården är ju inte helt fel det heller! :) Där finns också mycket fint att fota! :)
Jennie Johansson

Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)