Tillbaka till startsidan?

Renoveringen av vardagsrummet har även blivit klart..


 
En ordentlig bildbomb över renoveringen i vardagsrummet..
Här har vi faktiskt renoverat hela vardagsrmmet på mindre än två veckor. Vi har plockat bort pardörrarna och gjort en öppning istället, målat tak, element och bakom element, tapetserat och satt golvlister och foder. Vardagsrummet blev bra och vi är nöjda - som med alla andra rum. Nu står alla grejer där de ska vara i slutändan och vardagsrummet känns nu gigantiskt, om man jämför med innan renovering, eftersom att vi har flyttat soffa och tv. Tidigare var tv'n framför fönstrena och soffan på väggen där öppningen än. Inte optimalt men tyvärr de enda sättet vi kunde möblera innan vi byggde upp väggen och fixade rummet. 
 
Om drygt en vecka så kommer det ny inredning hit in och tv'n ska upp på väggen. Vi ska köpa vägghängda skåp som mäter 2,4 meter som ska hänga under tv'n. Sen blir det lite annat smått och gott. Det ska kollas på nytt vardagsrumsbord, ett avlastningsbord och kasnke vitrinskåp. Rummet kommer att bli kanon när alla saker är på rätt plats..


Cissi

Wow, snyggt!! Vi ska börja tapetsera sovrummet nu till veckan, haha så här går de lite långsammare xD

Svar: Man tar allt i den takten man känner för :) Härligt att ni ska tapetsera sovrummet, spännande att se ert resultat :)
Jennie Johansson

| http://cississaga.blogg.se
Tack för att du kommenterar!











Är du här ofta? Se då till att spara dina uppgifter! :)