Tillbaka till startsidan?

Rubrik? vad är det bra för?


Happ, sitter här på jobbet och väntar på att bäjb ska ta en titt på skärmen och se att jag har skrivit till henne (: Jag tror dock inte att hon kommer att svara, bäjb har varit så trött dom senaste dagarna.
Man blir lätt trött om man sover dåligt \:

Känns lite tungt att jul och nyår är så nära nu.  Det känns inte som att det är jul, jag känner inte riktigt den där julstämmningen S: Tiden går så fort. Det känns som att det var igår som jag började prata med den där helt underbara tjejen som jag nu varit tillsammans med i snart 6 månader och nu är det jul.

Känns dock skönt att få spendera jul och nyår med älsklingen (: Det känns som att jag bara träffar henne på helgerna när jag inte jobbar. Jag jobbar ofta kväll och bäjb går skola på dagarna, jag hinner bara hämta henne från skolan så ska jag på jobbet ): Förhoppningsvis så kommer det att ändras framöver, i januari har jag lite bättre arbetstider och då får jag lite mer "bäjb-tid". (:

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva S:

Vi väntar med spänning på den nya soffa, kommer att bli jävligt bra med den nya soffan och dom möbler vi har tänkt köpa (:

Älskar dej bäjb <3

För er som inte fattat det ännu: // Nils


Still fighting through the shadows of your soul!


Fredag idag.. och jag är trött som fan.. sov bara 2 timmar i natt :S urkas! men så går de..

sitter på skolan nu, jag och fathia sitter uppe i lektionssalen medan de andra är nere i köket.. vi har inte kock-kläderna med oss så vi får sitta här och glo.. och vi gör inget.. då menar jag inget.. är så trött så jag kommer fan att somna sittandes i denna stolen.. :S kan inte tiden gå lite fortare iaf..

efter skolan ska jag hem, vila en stund och sen hade jag faktiskt tänkt ta itu med disken, fast så lat som jag är så lär de väl aldrig ske.. Bäjb kan intyga om hur seg jag är när det kommer till diskningen.. menmen, hade iaf tänkt försöka.. så får väl se.. sen ska jag väl vara med Cissi är det tänkt :) stackarn hade inget att göra idag, och jag ville inte låta henne sitta ensammen hemma och tråka... så jag är mer än gärna med henne :) Bäjb jobbar ju till 22 så då kan jag passa på att umgås  med henne.. sen sa jag till henne att hon fick följa med oss till Sofie och Robert ikväll, då vi ska dit och säga hej för att Sofie har fyllt år :) så vi får väl se.. sen blir det banne mej att sova.. för, som sagt, jag är trött som satan..

imorn vet jag inte vad som händer, hade hoppats på att vi kunde ta tag i det sista i lägenheten så den blir städad och undan plockad.. nu då förrådet är städat och fint så kan vi väl göra så att resten är det med :) orkar inte bo i ett bombnedlag längre.. menmen, får väl se vad Bäjb säger, han går nog med på det.. med tanke på att de var han som först tog upp det :) så de blir nog bra :)

annars finns nog inget att säga.. hmmfs!.. Har många demoner i min skalle just nu.. eller överhuvudtaget runt mej.. och jag slåss mot dom varje dag, flera gånger.. dom spökar nå så fruktansvärt, men jag har inte tänkt låta dom dra ner mej.. utan jag ska fan vinna, denna gången ska jag vara stark och vinna.. synd bara att de hela tiden ska dyka upp nya hinder efter vägen som sätter krokben på allt.. :S men, jag är stark.. allt är vunnet bara man lägger manken till :) det fixar sig..

aja, nu ska jag dra iaf :) nog med text för en dag tror jag.. :P har inte så mkt mer att säga såå.. ska lägga upp en bild på sötaste älsklingsbäjb.. :)

Du är mitt allt bäjb! Finns ingen som dej och jag är glad över att ha dej i mitt liv! Du är den bästa människan som någonsin existerat, och fast jag är jävlig med dej till och från så är du helt underbar och snäll. Tack för att du har valt att vara med mej.. Jag är så otroligt glad över att jag har dej och att du bringar lycka och glädje i mitt liv!..

Us against the world! Älskar dej, nu och för alltid ÄlsklingsBäjb! Jag lämnar aldrig din sida <3
- Tjing Tjong!


I know – I'll make my way out of this mess!


Torsdag idag.. satan!.. allt går så fort..

har iaf fått bekräftat nu att vi får en ny soffa :) - äntligen - och det blir en sån soffa som vi vill ha :D vi slipper Monza.. utan vi får oss en Sit Down istället.. :D 3 sits med divan, fast bara med två ryggkuddar istället för tre :D massor massor bättre :D Sen är soffbordet bestämt :D jag ska lägga in bilder sen :D ååh, kommer att bli så fint så fint :) Vi pratar om ny tv-möbel oxå :D och sen ska vi ha en lång lackhylla ovanför tv:n med massa dvd-filmer och grejs :D detta kommer att bli såå bra såå bra :D och sen en ny säng, med fina sängbord... kan inte bli bättre :) måste bara se om man får iväg sängen :) förhoppningsvis blir det inga problem.. :) det ordnar sig :)... är bara glad över att vi ska få skit-soffan utbytt.. hemskaste soffan någonsin, ärligt så gillade jag min skit-soffa på degeränget bättre än denna, och min skit-soffa var gammal och mongo! :P men ändå var den lite mer omtyckt.. haha!.. våran nya soffa kommer att passa bättre och den är definitivt finare, skönare och allmänt bara bättre.. :) och bäjb kommer inte att vantrivas med att kolla på soffan, stackarn gillar soffan lika lite som jag :P aja.. blir nog bara bra sen :D

fan vad jag babblar.. :P kanske lika bra att vara tyst en stund nu :P

aja, nu ska jag lägga mej och vila en stund.. eller spela lite grann.. :)

Lägger upp två bilder.. :) en blid på våran soffa och en bild på soffbordet som vi suktar efter :D:D
Så snyggt :)

Aja, nu ska jag dra..

Älskar min Nils, mer än något annat.. <3


Äntligen.. ^^


Nu börjar allt komma igång, hoppas bara att de går bra och man blir av med skiten.. :)

Sängen + madrasserna ligger ute på blocket nu :) äntligen ska vi bli av med det och hitta oss nått nytt ^^ sen så hoppas vi på att äckel-MIO ska ta tillbaka skit-soffan och göra så vi får en ny, mindre, finare och bättre soffa.. för ingen av oss gillar det här schabraket som står i vardagsrummet... den har dock varit ganska skön att sova i, då vi har sovit i den i två nätter nu.. men ska ändå bli skönt om man blir av med den.. och jag bara längtar tills sängen är borta..

så vet ni nån som behöver en säng, med madrasser och allt till ett ganska så bra pris.. säg till :)
http://www.blocket.se/vi/19375584.htm

Vi vill gärna bli av med den, eller jag iaf! :P haha!.. menmen..

Idag kommer lille ValleBalle hit.. vi ska låna honom till på söndag :) ska bli skoj.. med en liten skrutthund här :P samt att jag ska se om jag kan gå igenom de mesta i förrådet i helgen oxå, så att det blir ordning där.. så man får plats för mer skräp :P

aja, jag ska gå nu, men innan jag går så lägger jag upp nån bild på ValleBalle Vattenskalle ;) och nån bild på bäjb! :)

Älskar dej snygging! Du är mitt allt! Tack för att du gör allt för mej och för oss..
Du är verkligen det bästa i mitt liv <3


. . . . . . . . . . . . . . .


Jag skiter i vilket och jag bryr mej inte längre!


K Ä R L E K !


Älskar min Nils mer än något annat, finns ingen finare och mer underbar människa än honom.. Varje sekund utan honom och jag saknar honom nå så enormt mycket..

Bäjb - Jag älskar dej mer än mest <3