Tillbaka till startsidan?

Onsdag idag igen ..


Jäklar vad tiden går undan .. Tycker ju nyss att de var i slutet på maj .. och nu är de fan i slutet på juli .. jag hinner inte riktigt hänga med här :P haha !

Igår spenderade jag min dag med Anni , Emmiie och Nils :) Började med att Anni kom hit och , som jag skrev tidigare , vi lekte med lite färg .. vart lite annorlunda .. Annis vart bäst :) Efter det drog vi ner på stan .. vi skulle se om vi hittade några skor till anni , fast vi hann inte mer än komma till stan så slutade Nils , så då hängde han med oss :) vi lallade runt lite här och var och kontaktade Emmiie som kom ner på stan och umgicks .. väldigt trevligt iaf :) Anni har nu fått sej sin outfit som hon har velat inhandla ett tag nu :) visst , det tog två dagar att hitta ihop en men vi hittade en till slut iaf :D

när vi var klara på stan så drog jag hem till nils igen , ensammen eftersom söt hade gått lite tidigare för han var trött .. så jag lallade med mina brudar en timme ungefär innan jag gick hem .. när jag kom hem så vart de att kramas lite med söt , som just hade vaknat .. och sen gick vi och bokade tvättid och for hem till mej en sväng och kollade min post och sånt .. är ju aldrig där , men nångång måste jag hem .. posten förflyttar sej inte av sej självt :P sen hade vi bara en lugn och skön kväll .. kollade några avsnitt av How I meet your mother och masserades lite :) Jag gav älsklingen massage två gånger , stackarn har så ont i ryggen .. och mej fick massage oxå , inte illa :) men jag hade så jävla ont i slutet av ryggen igår .. trodde fan jag skulle dö .. så söt masserade mej för att han inte ville att jag skulle ha ont .. blir mer massage idag , har lovat att massera söt idag igen , så får väl se vad de blir av de :D

och idag har jag inte så mkt att berätta om än :P haha .. vaknade typ .. 10.30 av att älsklingen skickade ett sms och frågade om jag var vaken .. och mitt svar var ju bra .. :P haha "Jo , snart" .. haha ! menmen .. en kvart efter de var jag vaken :D och de blev att fixa tvätten och mata katterna .. :D och nu sitter jag här och skriver och väntar på att första maskinen ska bli klar så jag får gå ner och fixa resten av tvätten .. :P

Sonic syndicate äger fan ! sitter och lyssnar på dom nu .. har blivit helt tokig i dom sen PDOL .. faaan ! och att få se dom med älsklingen var som rent klockrent .. underbart ! kolla ett av mina favoritband med min favorit människa , de kan inte bli bättre.. :D

Näe , nu vet jag inte vad mer jag ska skriva :P haha ! Uppdaterar senare om jag orkar eller nått :P ska hitta mej nått att äta nu .. är ganska hungrig :D

Ha de bra alla där ute ! Antar jag , eller inte alla ! Men alla som är värd det , och de som vet att de inte är värd det , kan väl .. inte vet jag .. skita i sista raden ? :P haha ! Soo long suckers !

Älskar dej snygging , du är mitt allt ! < 3
~ Niin is *poff* gone !


Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me!


Vad fanken ska man skriva idag då ? .. har egentligen inge vettigt att säga .. har varit med Anni hela dagen .. trevligt trevligt , behövdes en dag med stumpan .. tack för att du finns och lyser upp min dag < 3 jag kommer aldrig mer slappa taget om dej .. bara så du vet de , så var beredd på en guppig färd genom livet med  Niin vid din sida .. haha ! :)

Imorn så blire att vara med Anni igen , medan Nils jobbar :) Vi ska leka lite grann med färg .. får väl se vart de slutar :P ajajaj , bara de inte slutar som sist , såg ganska förjävligt ut .. menmen , det blir nog bra .. Anni kommer att vara coolast :D haha !

finns nog inte så mkt mer att säga .. min infektion börjar bli bättre .. eller rättare sagt började bli bättre .. nu gör de lite ajaj , men jag får skylla mej själv .. var jag som satte mej i den sitsen och ville vara med att pröva .. bara ta medicinen en dag längre med andra ord så kanske de går till sej :) will see , will see ..

aja , nu ska jag kila iaf .. har inge mer vettigt att säga .. kort inlägg menmen , såna måste jag få bjuda på oxå ..


När livet ger dig en sur citron. Så ska du säga:

"Yes! Jag gillar citroner. Vad har du mer att bjuda på?"

Ha de så bra så länge allihopa :)

Älskar dej < 3 
~ Niin is gone



Vilken helg ..


Ja , det är allt jag har att säga .. vilken jäkla helg ..

vi kan börja med torsdag , då på dagen var jag och nils med baggis och emmiie och vi drog till baggis föräldrars stuga och solade och badade lite grann :) sen drog vi in till stan och åt innan vi drog hem för att kolla lite på "How I meet your mother" innan de var dags att sova ..

fredag .. då var de för-fest här hos Nils .. folket var jag , nils , baggis , emmiie , kim , kalle , sara , fia , madde , annii och mika :) kim drog med sej rockband så vi satt och spelade och brölade till det :) trevligt , trevligt .. och jag fick chansen att prata lite med sara igen .. sköönt , har saknat att prata med dej stumpan .. måste vi göra oftare , och de säger vi varje gång vi ses men ändå så händer inget .. ska vi inte börja skärpa oss ? :P sen vart de ingång på området .. fast innan man fick chansen att gå in var man tvungen att hjälpa lillsyrran .. Allt för henne ! När man väl kom in vare bara att springa raka vägen till Babylon-scenen där SABATON spelade .. Älskade Sabaton .. de var de bästa jag sett någonsin , jag lovar ! Fy fan så härligt .. Efter Sabaton vart de mat och sen hemgång ..

lördag .. det var en helt udda dag .. sov ca 30 min natten mellan fredag och lördag .. kunde inte sova pga att jag hade så ont och de var skytte-trafik för mej mellan sängen och toan .. och nu vet jag hur många tänker .. att jag typ var full och att all min skytte-trafik till toan var för att jag skulle köra gustavsbergsbussen :P men där har ni fel .. jag var på toa av en helt annan anledning .. jag kissade blod :S inte bra inte bra .. nils försökte få upp mej på akuten i ca 40 min innan jag bestämde mej för att de var dax .. och väl uppe på akuten så sa dom att de var de jag visste att de var .. UVI .. :S fy fan så hemskt , jaa .. då kunde jag ju inte supa nej .. menmen .. när jag var klar på akuten så for nils och jobbade och jag drog till hans lägenhet och sov i ca 3 timmar till .. så allt som allt hade jag sovit i 3,5 timmar då de var dags att hämta emmiie och baggis och sen äta lite , dra till kim och för festa (för de som skulle supa , dvs alla utom jag) sen där vid tjugo över sju så drog vi iväg mot stan .. såg euskefeurat , sen gick vi och kollade lite på karusellerna och tjafs , och sötungen köpte en ros till mej , finaste rosen jag någonsin fått ! Tack snygging , jag älskar dej < 3 sen gick vi och såg Magnus Uggla .. fast vi såg bara typ .. 5 min sen vart jag galen .. pallade inte med så mkt folk .. trodde fan jag skulle klämmas sönder eller något .. så vi gick och åt istället och sen vare bara att bege sej till Babylon-scenen igen .. där Afasi och Filthy spelade .. :D riktigt trevligt .. Enda jag störde mej på var att Afasi stod och juckade hela tiden på scenen .. men det e väl så man ska göra antar jag :P haha ! men de var trevligt iaf , han har ju många bra låtar så :D efter Afasi vart de Nodo , för Baggis och Nils ville dricka öl och Emmiie ville dricka cider .. och jag kollade bara på folk :P haha .. jag var ju som sagt nykter :P Efter Nodo vart de Babylon-scenen igen ... och denna gången var de dax för SONIC SYNDICATE att entra scenen .. fy fan vilket drag .. helt klockrent :D:D och dom spelade alla dom låtarna jag ville höra , kunde fan inte bli bättre .. redan de två första låtarna de spelade var två av mina favorit låtar :D:D så klockers :D träffade även Nille , Malin och Björn :D Släktträff .. haha ! nejdå .. men min kusin Nille var inte så svår att missa där i folkmassan :P haha .. lycktstolpen denna :D så jag svirade in mej i folkmassan för att stå och digga med dom en stund :D ganska trevligt .. sen när Syndicate var klar så drog dom till Kittelfjäll och vi drog vidare hem .. tog medicinen och sovide oss lite :) ganska skönt ..

söndag idag då .. har inte hänt så mkt .. vaknat och kramats typ .. Grattis älskling ! måste sägas .. fast vi redan sagt de typ 2 gånger till varann :D det tåls att upprepas :D idag blir de bara lugnt .. äta middag och se film antar jag :D ganska mys .. menmen .. nu ska jag sluta skriva .. uppdaterar mer sen när jag fått bilderna av emmiie från helgens event :P !

ha de bra alla där ute !

Nils ~ Jag älskar dej , oavsett < 3
~ Niin is gone !


onsdag morgon ..


jajjemän .. de e de verkligen .. kl är lite över 7 och jag kan inte somna om .. Nils for till jobbet för cirka 20 - 30 min sen ... och min vilja till att sova lyckades han slita med sej , för nu kan inte jag sova nå mer .. eller jag vill inte sova nå mer heller .. hmmfs ! känns tomt i sängen utan älsklingen så jag e inte så taggad till att sova ..

de var som natten till igår , då låg jag vaken till 4.30 - 5 tiden någon gång för att jag inte kunde sova .. ni kanske tycker att det här låter väldigt löjligt , men , jag kunde inte sova för att söt höll inte om mej .. han låg med ryggen mot mej och sen där vid 4-30 - 5 tiden så rörde jag lätt vid honom och sa hans namn , då vände han på sej automatiskt och höll om mej .. sen gick de inte många minuter så hade jag somnat .. snacka om att i hans närhet och när han håller om en så känner man sej trygg :) Finns ingen plats på jorden som är lika skön och trygg som platsen bredvid Nils ..

sen imorse då hjärtats alarm ringde , höll jag på att få mej en chock .. jag somnade på hans högra axel igår .. alltså , de betyder att han låg på min högra sida .. men när jag vaknade så låg han på min vänstra sida .. och då klickade mina hjärnceller igång .. jag började fundera allt från " har jag sparkat ut han ur sängen " till " har jag klättrat över honom inatt " och vise versa .. men fick veta för ett litet tag sen att så var de inte .. han hade gått upp på toa i natt och då hade jag snott hans plats i sängen .. så han lade sej på andra sidan :P haha .. jaa , jisses .. det är inte lätt alla gånger ..

jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva .. min lilla syster ligger och snarkar på soffan och jag e inte så manad att gå dit och väcka henne .. känns inte så snällt att väcka henne denna tiden på dygnet .. hon har ju inte precis kommit hit för att jag ska slita upp henne kl 7 på morgonen .. menmen .. blir nog bra .. får de vad dagen har att erbjuda ..

börjar känna mej lite trött igen , så ska nog vila en stund .. läsa lite kanske , jag vet inte .. vila iaf .. så får vi väl se vad som händer senare .. vad ska vi göra idag nils ? .. och resten av tiden som madde är här ? .. vi måste ju se om vi kan hitta på nått .. och inte bara sitta .. eller ? .. aja , får väl se vad som händer ..

Skriver nog mer senare ..
Älskar dej < 3
~ Niin is gone !


Dub I Dub ..


Yes , sitter vid Nils stationära och lyssnar på Me & My - Dub I Dub medan Madde ligger och snarkar på soffan och Nils är och jobbar .. :P har inte så mkt annat att göra just nu .. Väntar på att dra ner på Arbetsförmedlingen och fixa med papprena , fast jag tror att de har lunch till 13 .. så jag måste vänta en stund .. sen när söto har slutat ska vi och lämna mina olika pappren lite här och var .. så jag får de gjort ..

frukost måste fixas , eller det håller jag på med nu .. är väldigt hungrig :P

vet inte ritkigt vad annars jag ska skriva just nu .. uppdaterar mer senare !

Nils < 3
~ Niin is gone !


Måndag idag ..


Jajjemän .. idag äre måndag igen .. jisses , snacka om att tiden bara springer förbi ..

festade hela helgen , fast ingen ordentlig fylla för mej , bara lite smått lull-lull .. men de var skoj de med :D hade en riktigt trevlig helg .. sen söndagen vart de hämtning av systeryster i lule , så nu har man henne här :D vi är alla hos nils (som vanligt) ;) haha , pojkstackaren blir aldrig av med mej :P men jag tror inte att han tar för stor skada av de .. varken att syster är här eller att han inte blir av med mej :P

sen har jag även fixat designen på Emmiies blogg igår , snacka om djävulskap , de var då de svåraste jag har gjort. . har även fått göra maddes idag .. :S jisses , men men .. får jag bara hålla på några gånger till så blir de nog bra .. då kan jag kanske de där jag med utan problem .. jag hoppas då på de iaf :D

vaknade i morse av att regnet öste ner och att jag inte mådde så bra , vilket jag fortfarande inte gör .. jag hoppas att det går över efter att jag tagit mej en dusch .. behöver verkligen duscha .. och hängig orkar jag inte vara .. får se vad kvällen bjuder på .. jag hoppas att de blir en lugn och skön kväll .. orkar inte med nå speciellt idag , och vädret gör ju att man blir depp :S

aja , ska gå nu .. duschen nästa ! Ha de bra alla där ute !

Älskar min Nils < 3
~ Niin is gone !


Du är mitt allt < 3



Riktig kärlek kan bara bestå i frihet ,
tänk dig att du häller lite vatten i din kupade hand , så länge du håller din hand öppen så ligger vattnet tryggt kvar men så fort du sluter handen rinner vattnet bort .. samma sak är det med kärleken ..

Jag kommer alltid att vilja ha dej för den du är ! Kommer aldrig att vilja att du ska ändra på dej , och jag kommer aldrig på något sätt beröva dej din frihet eller kräva något av dej !

Du är kärlek för mej och så länge du står vid min sida , kommer jag aldrig att behöva eller ens vilja ha något annat ! 

Älskar dej mer än ord kan beskriva ! <3


Fredag :)


Yees , sköna fredag idag :) och jag har varit vaken lite drygt 2 ½ timme :) sköönt , mej och söt var uppe så länge igår så de var skönt att få sova lite .. synd bara att man inte hann mer än vakna typ så skulle han iväg och jobba .. menmen , så äre :) jag får ju träffa han om ca 4 timmar :) så ska inte klaga ..

helgen är planerad nu oxå :) ganska skönt ändå med en planerad helg , fast jag inte brukar vilja planera .. de e inte min grej .. menmen .. ganska skönt med omväxling :) fest hos baggis i helgen .. han fyller ju på söndag .. så vart de bestämt att de skulle festas hos honom .. han tyckte ju som att de fanns 3 plaststolar (utomhusmöbler) som fortfarande var hela :P haha .. så de blir middag ikväll hos emmiie .. mej , sötungen , baggis och emmiie .. mys :) sen blire att fara till baggis och börja supa .. imorn blire visst att supa där med .. om inte nått ändras ? .. och sen på söndag kommer systeryster och stannar ett tag .. hon ska umgås med mej och sötungen :) ska väl bli ganska trevligt :) träffar ju henne inte så ofta så , man måste väl passa på ..

vi ska hålla hus här , hos nils :) allihopa , får väl se hur de går .. passa dej nils .. du kommer att få dej många skratt med Madde .. tro mej , jag får de jämt .. för hon e lite knas ;) ta inte illa vid dej stumpan .. men du vet att du kan vara lite korkad ibland :P haha !

annars då ? .. jadu , ska snart iväg på bolaget med emmiie :) inhandla lite alkohol .. får väl se vad de blir :) det blir nog bra vilket som :D

aja , ska sluta blogga nu .. ha de bra alla så hörs vi sen :D uppdaterar sen nångång , om inte idag .. så senare i helgen :D


Älskar dej Nils !
~ Niin is gone!


tråk onsdag !


jajjebus , har inte så mkt att skriva faktiskt .. hade tänkt sätta in lite listor som tidsfördriv faktiskt :P så får ni lära känna mej lite bättre kanske , jag vet inte :) Lämna gärna en kommentar eller två :D

BRUKAR DU :

Titta på dig själv i spegeln: Jo
Gnälla: Det händer väl , men inte ofta ..
Sova: Men självklart ..
Ha ångest: Det händer väl ..
Skada dig själv med flit: Nej , inte de inte ..
Ta mediciner du inte borde ta: Nej ..
Vilja dö: Det har väl hänt några gånger ..
Drömma mardrömmar: Japp , senast i natt ..
Drömma sexdrömmar: Det sker väl de med ..
Klä dig i svart: Ja , fast inte lika ofta nu som förr ..
Gå till kyrkan: nej , fy nej ..
i skolan: nej , är klar där .. för stunden ..
Röka: när jag har druckit händer de väl ..
Lita på folk: egentligen inte , men det är några få som vunnit min tilit ..


VEM :

Saknar du: Nils , som vanligt .. fast jag träffar han ju om inte allt för länge :)
Vill du döda: jadu , det tänker jag inte säga ..
Rörde dig sist: Nils :)
Vill du slå: Det blir ganska många .. tyvärr ..
Kysste dig sist: Nils :)
Vill du kittla: ööhm , ingen ..
Kramade du sist: Nils :)
Vill du prata med: Jag vet inte , annii kanske ?
Skrek du på sist: Bra fråga , kommer ej ihåg ..
Vill du vara som: Ingen , mej själv ?  
Sårade dig sist: Tänker jag inte säga ..
Vill du bli galet full med: Anni , Emmiie , Nils .. tjaa , dom jag brukar dricka med :)
Gjorde dig riktigt glad senast: Nils :)
Fick du sms från senast: Min lillasyster Jessica ..
Ringde dig senast: Min lillasyster Madde ..
Är vackrast på jorden: Nils , vem annars ? ;)

HAR DU :

För många vänner: Nej , absolut inte .. snarare för få ..
Förföljelsemani: Men aldrig , fast jag vet av folk som har det ..
Tvångstankar: Det händer ..
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Någon fysisk sjukdom: Nej
Någon skada: Jadu , har jag väl ..  
Färgat håret: Ja
Brutit några ben: Nej
Några piercings: Ja :)
Egen dator: Jajjebus ..
Bra självförtroende: Nej , verkligen inte ..
Kysst någon: Men givet ..
Haft sex: Ja , men självklart ..
Köpt kondomer: Ja :P
Tagit nakenbilder: Det beror på vart du drar gränsen för nakenbilder :P hur naket då ? ;)
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja , klart jag har .. Nils < 3
Bjudit ut någon: Nej , tror inte de. .
Varit kär: Men självklart , är ju de nu :)
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Ja
Velat vara otrogen: Nej
Varit otrogen: Nej
Stulit någonting: Det har jag säkert ..
Lämnat landet: Nej
Rymt hemifrån: Japp :P
Tuttat eld på nått: Ja :P
Gjort något olagligt: Hmmfs , har jag säkert :P


HUR :

Svarar du i telefonen: Jennie ..
Fördriver du tiden: Det beror på sällskapet :)
Mycket pengar har du: Bra fråga .. har inte kollat .. men de e inte mkt :P som vanligt ..
Ofta Bäddar du sängen: Det beror lite på ..
Ofta diskar du: Då jag känner för det oftast , men annars då de behövs eller då jag vill vara snäll med Nils :)
Ofta städar du: Varje dag mer eller mindre ..
Många stör du dig på: Det är en hel del .. finns en speciell .. :S
Ofta träffar du din familj: Typ aldrig , men de är inte så konstigt ..


TROR DU :

Att du kommer bli något: Jag är redan något ..
På rymdvarelser: Nej
Att folk tycker om dig: Jag vet att de finns några som gör det , så jag behöver inte tro ..
På ett liv efter detta: Njae , skulle jag väl inte vilja påstå ..
Att fiskar kan tänka: Men aldrig ..
Att du kommer leva länge: Nej , de tror jag inte ..

VÄLJ :

Katt eller hund: Både och :) Allergisk mot katt och rädd för hundar .. men gillar båda iaf :)
Vit eller svart: Svart helst , men de e snyggt med vitt oxå ..
Varmt eller kallt: Det beror på tillfället :) Men lagom är bäst :)
Vatten eller land: Land helst tack .. vatten är inte riktigt min grej ..
Sex eller kyssar: Det beror på , är beroende av både och ;)
Telefon eller internet: Spelar inte så stor roll , funkar både och ..
Musik eller tystnad: Musik helst :) men kan vara skönt med tystnad oxå :)
Bok eller film: Det beror på , film är mysigt .. speciellt med Nils .. och de kan vara skönt att ligga och läsa oxå :) så både och :D
Leva eller dö: Leva tack .. vem vill dö nu ? .. inte jag .. :P


Ska jag bjuda på en till lista ? .. Joo , de var ganska skoj att fylla i dom :D faaast , ska lägga in en bild här i mitten före :D

Min snygging ;) < 3


Jag har kysst någon :


[x] på kinden
[x] på läpparna
[x] deras händer elr fingrar
[x] i mitt rum
[x] i deras rum
[x] av samma kön
[x] som är yngre än mig
[x] som är äldre än mig
[x] med svart hår
[-] med krulligt hår
[-] med blont hår & gröna ögon
[-] med rött hår
[x] med rakt hår
[x] som är mindre/kortare än mig
[x] som är större/längre än mig
[-] med ring i läppen
[x] som jag precis träffat
[-] som är gay eller bi
[x] som jag verkligen velat kyssa
[x] på semester
[-] som skulle gå ut med en nära vän till mig
[-] som är en god väns syster/bror
[-] som suttit i fängelse
[x] på en kyrkogård/gravplats
[x] på en konsert
[x] på stranden
[x] i en pool
[-] som inte är byxmyndig
[-] som är äldre än dina föräldrar
[x] med färgat hår
[x] som var/är en vän till mig
[x] som har tatueringar
[x] som har en helt annan stil än mig
[x] i regnet
[-] någon med brytning
[-] på en båt
[x] i en bil, taxi elr buss
[-] på ett plan
[-] på cirkus
[-] någon som saknar en kroppsdel
[x] på bio
[-] en klasskamrat
[-] som varit medvetslös
[x] jag senare inledde ett förhållande med


Det är allt jag har att bjuda på just nu :) kommer väl kanske mer senare om jag har tråkigt eller nått :D Hoppas ni som läser har de bra och att ni kanske fann min blogg lite intresann idag .. :P Ska sluta blogga nu iaf ..

Älskar min Nils < 3
Tjingeling
~ Niin is gone ..



trååk ! ..


kan man lugnt säga , vet inte riktigt vad jag ska göra .. nätet roar mej inte så mkt mer , och de finns inte så mkt annat som roar just nu heller .. känner mej bara allmänt seg och depp , har ingen aning om varför .. har ju umgåtts med sofie idag och haft det jävligt skoj :) kul att umgås lite med dej , händer ju inte precis varje dag :D

jasså du nilsi , du tycker att jag kan kalla det hem .. är du helt säker på det ? .. rätt vare är så kanske du ändrar dej ? ;) men Niin trivs med dej iaf .. always and forever .. älskar ju dej < 3

vet inte riktigt vad mer jag sak skriva .. behöver ju egentligen inte skriva nått idag , fast .. de e ju en ny dag nu .. men jag skrev ju ett ganska långt inlägg tidigare .. menmen .. tyckte jag behövde skriva lite .. vet inte varför , har inge vettigt att skriva .. har jag väl aldrig .. men men ..

orkar inte skriva mer nu iaf ..

Du är kärlek för mej , nu och för alltid < 3
~ Niin is gone ! ..


moln , moln , moln ..


jajjebus , i dag är de molningt men solen lyser iaf .. och bra är det , för igår regnade det bara i stort sett hela dagen :P inte så skoj , så jag satt inne framför datorn hela dagen igår typ ..

städade ju lägenheten så fint i måndags .. jag dammsugade alla rum , städade toan helt ordentligt - rengjorde runt , på och i toan , handfatet och skurade golvet - bäddade sängen , fixade vardagsrummet så de inte såg så stökigt ut och en massa annat :) tänk så mkt man får gjort då söt jobbar , :) han tycker att jag skämmer bort honom , men de tycker inte jag .. jag spenderar ju mkt tid här jag med , så då äre ju inte mer än rätt att jag städar .. visst , jag kanske städar lite mkt och lite ofta .. men jag tycker att de e ganska så skoj .. så då spelar de väl ingen roll .. och sen vill jag skämma bort min söt lite gran .. han skämmer ju bort mej .. dock inte på samma sätt , men jag blir ju bortskämd av honom , han e ju så fruktansvärt söt med mej .. sen när han kom hem så vart de bara lugnt innan de var dax att sova , :)

igår var en ganska så seg dag .. vi sov till efter 13 tiden någon gång , klev upp , åt nått och sen var de bara att börja tvätta :) hann inte mer än sätta igång en maskin så var de för söt att fara och jobba , så då fick jag ta hand om tvätten själv , vilket inte gjorde mej nått .. gick väldigt bra :) tvättade för fulla muggar och fixade och donade lite grann , som vanligt :) fast jag städade inte så mkt , plockade undan vissa saker , bäddade sängen och fixade de mesta med tvätten .. annars var de ganska lugnt .. och då söt kom hem från jobbet så åkte vi till emmiie och hämtade lite hårprodukter som jag skulle få av henne , och stackars tösen mådde inte så bra - krya på dej stumpan - sen vart de hem , fixa lite med söts popcorn hour och sen vart de att lägga sej i sängen och mysa innan de var dax att läsa en bra bok :D vi låg och mys-läste lite grann :) sen somnade jag med boken i handen :P haha ! smiidigt !

idag då .. söt försökte väcka mej i flera timmar imorse , men jag vägrade att vakna , och jag vägrade att kliva upp .. :P där vid 13 tiden så vaknade jag och klev upp , och då hade söt varit vaken sen kl 10 typ .. sen har vi faktiskt inte gjort så mkt idag .. satt ett nytt rekort i distans ;) ojojoj , hela vägen rakt i håret .. väldigt behagligt .. menmen , sånt som händer :P

ska strax kila iväg på ica har jag tänkt mej , köpa lite mat hit .. finns inte så mkt ätbart .. så måste införskaffa nått .. och eftersom att söt jobbar eftermiddag så fixar jag de så klart :D de blir nog bra ..och av ren van så vill jag säga att jag ska köpa "hem" mat .. men jag är ju här så ofta så de blir ju som hem för mej .. fast jag vet att hem är egentligen på degeränget .. men ändå , skulle de vara så fel att kalla detta för hem för min del ? .. hjälp mej , jag spenderar ju all min tid här .. kan jag kalla de hem då ? ..

aja , nu ska jag gå iaf .. se till att få nått gjort .. :P



K Ä R L E K < 3

~ Niin is *Poff* gone ..


Ny vecka ..


med nya tag :P haha ! visst brukar man säga så ? :P

idag då ? jag och hjärtat sov till typ .. runt 13 nångång eller nått sånt .. fast vi vaknade ju egentligen flera gånger under morgonens gång och var upp några svängar .. men i de stora hela så klev vi inte upp ordentligt förrän där vid 13 tiden .. :) tjollrade på lite , duschade och fixat lite på nils tv-bänk .. det behövdes :) och nu är han och jobbar och jag sitter vid dumburken och gör inte så mkt .. har inte så mkt att göra ..
sitter med lilla Ivy i mitt knä , nils ena katt .. hon e som ganska söt ändå , ligger på mitt högra knä , spinner och tittar ibland på mig och små jamar till och sen fortsätter hon spinna :) haha .. tur att hon gillar mig iaf , det e ganska bra .. hade inte speciellt svårt att vinna hennes förtroende .. :D men de e som jag säger till alla , jag är en kattmänniska , finns väldigt få katter som tycker illa om mig och som inte vill vara runt mig .. konstigt nog :P menmen , så är det ..

Lite bilder på katterna :) Den bruna är Mew , och den vita är Ivy :)


i vilket fall som helst så ska jag snart diska och fixa lite grann :) sa till söt att jag skulle plocka undan medan han jobbade , lika bra ju  .. jag är ju här minst lika mkt som honom .. så då kan jag göra lite oxå tycker jag :) tihi .. Snacka om att jag aldrig är hemma , bara hem och hämtar några saker eller fixar nå .. sen tillbaka till söt .. va fan ! fast jag trivs massor bättre brevid nils än ensammen hemma .. och sen vill nils att jag ska vara med honom , säger han iaf :P eller ? haha ! det blir nog bra .. måste i veckan till min lägenhet och kolla lite saker :) städa lite och kolla posten :P eller nått sånt .. det löser sig ..

vet inte om jag har så mkt annat att säga ? .. tror inte de .. det e ganska lugnt här .. ska och möta söt när han slutar , annars vet jag som sagt inte .. det återstår att se .. ska kila nu iaf .. :P



Finns ingen sötare än dig snygging .. Du behöver bara titta på mig så slår hjärtat några extra slag , du behöver bara stå bakom mig och viska lite lätt i mitt öra så stannar hjärtat för en stund ! Finns ingen som jag tycker om lika mkt som dig , ingen har någonsin fått mig att känna mig såhär värdefull ... För dig känns de som att jag betyder något , och de gör du för mig ! Du är mitt ALLT , utan dig skulle jag inte komma så långt , du är luften jag andas .. Mitt liv helt enkelt ! Älskar dig snygging .. Always and forever < 3

~ Niin is *Poff* gone ..


Söndag idag igen ..


Snacka vad jag tycker att veckorna bara går undan :P det bara rinner på .. har lite att berätta från helgen .. fysjutton vilken helg ..

började med att jag och nils hjälpte Emmiie att flytta i fredags efter att han slutat jobba .. gick bara finfint , och tog inte alls lång tid eftersom att hon inte hade så mkt saker som skulle med :P när allt var flyttat så käkade vi och sen vare bara att fara och göra sig i ordning för inflyttningsfest hos Emmiie då :D som inte hade nån ordning alls då vi lämnade henne , men det gick bra iaf .. och skoj var det :) klippte även av baggis hans hår :P och bra vart det ^^ tycker iaf jag , och han verkar gilla de han med .. han var inte så förtjust i nils klippning , men efter att Ninniie hade pillrat lite och fixat så gillade han det :D Annii och Mika kom dit .. jag och Nils var där .. och Emmiie och Baggis var lika söta som vanligt ;) man behöver inte vara ett heelt gäng på 300 pers för att ha skoj .. jag tycker att vi har de himla skoj då de bara är vi 6 .. eller vad tycker ni folket ? :) när klockan var där vid typ 2 tiden så gick jag och sötungen med annii och mika hem :D eller , vi följdes åt en bit , jag och söt gick hem till honom och annii och mika drog till mika .. :)

Lite bilder från inflyttningsfesten :)


sen på lördagen då jag och söt vaknat så drog vi till min moster för att gratta mitt kusinbarn :) så nils fick träffa lite av min släkt , fast bara en liten , liten del av den .. var ganska trevligt , fick träffa dom och surra en stund .. sen vart de att fara hem , äta middag och sen göra sig i ordning för att fara till Baggis och festa :) trevligt , trevligt .. :) fast denna gången var de bara jag , söt , emmiie och baggis .. och det gick minst lika bra .. fast , nått de inte gick så bra för var baggis föräldrars plastmöbler utomhus :P haha .. två av stolarna brakade under kvällen , så jag tänker aldrig mer sitta i en platsstol .. livsfarliga faaan ! hamnade med min högra fot under en av stolarna då den brakade :S samma fot som annii skadade åt mig förra helgen :S så de var inte så skönt .. fick leka Ninniie-skutt ett tag igår .. efter att jag hade fått i mig mer alkohol så kunde jag gå , vilket var bra eftersom att vi gick från djupviken till kalles .. :D ute på kalles träffade vi annii och mika :D annii stumpan :) och sen hade jag seriös snack med emmiie på toa på kalles :) hon behövde det :) .. sen när klockan var typ .. 2 - 2.30 nå så gick vi .. jag , söt , emmiie och baggis och käkade på adana .. sen började vi gå hemåt .. emmiie och baggis drog till emmiie på klubbis och jag och söt till punkt som vanligt :)

Lite bilder från festen hos Baggis och sen nån från kalles :)


och idag har de inte hänt så mkt , vi gick till baggis och hämtade bilen , sen plockade vi upp emmiie och baggis på klubbis , drog och köpte godis och sen har vi suttit här heeela kvällen och sett film :) ganska trevligt .. har sett Sweeney Todd igen och sen har vi sett 21 .. och en kompis till baggis var förbi här oxå , kalle hette han tydligen .. han såg 21 med oss :) så de har varit ganska lugnt och skönt .. ska nu hoppa i duschen och sen ska jag fan sova , är trött .. varför vet jag inte , men är jätte trött :/

ha de bra allihopa så hörs vi senare :)
Nils ~ du är mitt allt här i livet ! Älskar dig mer än mest ! < 3
~ Niin is gone !


Ja , jisses !


Livet är inte lätt alla gånger , och inte för alla människor heller .. tydligen .. menmen , haha ! vet inte riktigt vad fan jag ska säga .. snacka om att ha lite att göra .. menmen , finns människor till allt :P Den som känner sig manad att ta åt sig får väl göra det .. men gnäll inte på mig sen om du tar åt dig :P Jag pratar bara lite att göra , så jag pratar bara om människor i största allmänhet , kanske lika bra att nämna det .. :P så folk inte tar åt sig yttligare en gång och gör allt knas .. :P haha ! Ja , jisses som sagt ..

Händer idag då ? Ja , de blir att hjälpa Emmiie att flytta .. hon har ju fått omtapetserat klart nu :) Så de blir att flytta och städa :) sen vet jag inte .. det återstår att se ..
Imorn blire för mig och sötnos att fara till min moster och säga grattis till mitt kusinbarn :) och efter de får vi se vad som händer oxå :P inte så mkt planerat egentligen ..

Näe , nu ska jag fixa ny skiva till sötnosens bil :) samma skiva som spelas om och om nu .. och de har den gjort ett ganska bra tag .. så ska se om jag finner mig nått intressant att lyssna på :P haha !

Nu gick jag då från bloggen ! So long suckers !

Nils ~ Du är kärlek för mig ! < 3
~ Niin is gone !


. . . . . . . . .


Tur att inte de där gick riktigt illa .. Hade de gjort de hade jag fan hoppat från en bro eller nått ! Dött iaf , på ett eller annat sätt ..

Life isn't always what it seems to be ! ..

Nils , jag älskar dig mer än mest .. oavsett , bara så du vet det ! Finns ingen på denna jorden som betyder lika mkt som du , det vet du .. Du vet att du är den enda , och att du alltid kommer att vara den enda < 3

~ Niin is gone ..


Torsdag igen då ..


Jajjebus , nu är de torsdag igen och kl är snart 13.30 :P Sov till runt 12 idag .. Hjärtat ringde och väckte mig .. :P haha .. tur de annars kanske jag hade sovit bort hela dagen .. förstår inte varför jag har så svårt att somna på kvällarna , sötnosen är jätte trött och vill bara sova , och jag är trött men kan ändå inte sova .. helt mystiskt .. menmen , det ordnar sig .. hoppas jag .. det e som att jag har svårt att slappna av , helt mystiskt .. för att sova bredvid Nils är bland de bästa som finns , bara ligga och kramas och bli omhållen , finns inge mysigare , men ändå kan jag inte somna .. inte förrän jag hör att söt har somnat .. och stunden innan han somnar är värst , för då vill jag surra för att de blir så tyst , men jag får inte surra för då somnar inte han .. hmm , snacka om jobbigt .. får ta och fixa de där .. måste ju kunna somna på något sätt utan att störa honom :P

idag ska jag då och möta älsklingen när han har slutat :) vi ska och kolla på sängkläder , eller införskaffa sängkläder .. något som denna herrn behöver ska jag ta och tala om för er :P haha ! och då sluta han en sån bra tid idag att man kunde fixa sånt idag :) sen vet jag inte vad som händer idag :) Tacos vet jag :P Middag ! :D:D tihi ! mumma ! annars vet jag inte , blir väl nått trevligt :) så länge man får vara med Nils så är de jämt trevligt ;) mer eller mindre ;) haha !

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva :P ser inte ens texten jag skriver , den e så liten :P sitter med datorn inkopplad på sötnos tv .. och hans tv är ganska stor så texten blir ganska liten :P känner mig nästan blind :P haha .. men de ordnar sig :D

Sötnos , du klagade ju så kraftigt på att jag bara lägger upp bilder på dig och inte mig själv .. så här får du en bild ;)



Näe , ska gå och borsta håret , spraya lite parfym eller göra nått annat tjejigt nu :P Hörs senare hörrni :D
Älskar dig , mer än mest ! < 3
~ Niin is gone !


Visst vet du .. ?


visst vet du
att dina ögon är det vackraste jag någonsin har sett
sättet de ändrar färg på varje dag
hur jag förlorar mig i djupet av dem
känslan av att det inte finns något slut
de är det vackraste jag sett

visst vet du
att ditt leende tar andan ur mig
det kan lysa upp mitt mörker
det känns som att det är menat bara för mig
det ger mig lyckorus i alla lägen
det tar andan ur mig

visst vet du
att dina kyssar gör mig knäsvag
jag tappar begrepp om tid och rum
det känns som att det bara är vi två i hela världen
jag blir alldeles pirrig i hela kroppen
de gör mig knäsvag

visst vet du
att din röst ger mig rysningar
jag skulle kunna ligga i flera timmar och lyssna på ljudet av din röst
orden du säger är underbara
när du viskar i mitt öra är jag lyckligast i världen
den ger mig rysningar

visst vet du
att jag älskar dig
du är det bästa som har hänt mig
du har gjort mig lyckligare än jag någonsin har varit
jag tänker på dig hela tiden
jag älskar dig Nils , mer än något annat < 3



Jajjebus .. Tisdag idag !


Precis , idag är de tisdag .. Det går fort .. och jag har inte bloggat sen i söndags .. har inte riktigt velat ..

igår gjorde jag inte så mkt , var med nils och chillade innan han for och jobbade där vid 15.30 tiden .. mysigt och bra , sen efter typ nån timme så barkade allt , och de var inte så bra längre .. fattar inte hur folk orkar lägga sig i .. jag blir jävligt arg .. Låt oss vara och låt oss få ha vårat ifred .. jag skiter i ditt och de du hade .. var du dum och gick din väg och förlorade allt till mig så får du skylla dig själv .. med mig behöver ingen ändra på sig , och jag vill gärna lära känna och upptäcka saker själv , vill inte ha allt förklarat för mig .. så snälla , låt bara bli .. jag skapar mina egna uppfattningar om saker och skiter fullkomligt i dig ! jag har inget med dig att göra , och du har inget med mig att göra .. inget med oss att göra heller för den delen , så skaffa dig ett eget liv och lämna vårat ifred tack .. annars så kan jag inte stå för konsekvenserna , tyvärr .. du gräver sakta men säkert din egna grav ..

idag har jag inte heller gjort så mkt , e påväg att bli sjuk .. snuvig och väldigt hängig .. inte bra inte bra .. men kan inte göra så mkt åt de , tyvärr .. det löser sig :) var tänkt att jag skulle diska och plocka undan lite idag , men de vart inte heller .. har pratat med madde i telen och pappa i telen , så har inte riktigt hunnit .. aja , jag må vara sämst .. menmen , det ordnar sig ..

Madde kommer ner den 21 .. elr det är tänkt så iaf :) så får väl se .. ska blir trevligt ^^

Sen pratade jag med pappa om en viss sak idag .. fy fan vad jag blir less , det är allt jag har att säga .. att ni orkar ljuga .. och att du orkar ljuga , speciellt då de gör så att du framstår som jätte dålig .. de fattar jag inte .. jag har bara två ord att säga dig .. VÄX UPP ! .. Det e fan tragiskt .. aja , får fan skallebang av detta så orkar inte tänka på de nå mer nu ..

orkar inte blogga mer , känns som att jag tappat intresset för att blogga .. tror de beror på att jag e hängig .. kommer väl på topp snart igen :D

på återseende ;)

Älskar dig Nils , mer än mest < 3
~ Niin is gone ..


Söndag idag då ..


jajjebus :P ligger dock fortfarande i sängen , e för seg för att kliva upp :P men de e söndag , även kallad "bakis-dagen" så man har rätt att lata sig extra mkt idag :P

igår var de fest för hela slanten :) vi var jag , sötnos , annii , mika , emmiie , baggis och kim :) väldigt trevligt , spelade lite guitar hero och sen vart de ölspelet innan de var dax att dra ut på kalles :) lite mer folk ute igår :D jag , annii och emmiie stojjade oss lite på dansgolvet , väldigt trevligt .. kim och mika dansade ganska mkt med oss dom oxå :D finast kom ner på dansgolvet en gång , men dansa gjorde han inte ;) tihi , söt är han iaf .. baggis kom oxå ner en gång och dansade lite med emmiie :D wiihoo ! .. där runt två tiden så gick jag och nils , kände att de var dax att gå hem fast dom hade öppet en timme till :P så vi gick på adana , träffade sofia och sen gick vi hem och sov .. :) väldigt skönt att sova måste jag ju bara säga :) var ganska nykter då vi kom hem , eller iaf jag :) sötnos var ganska påverkad , menmen .. sånt som hör till :P

jag led med honom imorse då han var tvungen att ta sig upp för att fara och jobba :P haha , han började ju kl 9 imorse .. tyckte faktiskt synd om honom .. jag fick sova vidare men inte han , menmen .. han får komma och kramas och vila lite när han kommer hem :)

Nils , måste bara få säga att igår gjorde du mig gladare än någonsin , dock att du sa de på fyllan .. men ändå , du gjorde mig fruktansvärt glad .. trodde faktiskt inte att jag skulle få höra dom orden av dig ! och när du sa det , jisses , hjärtat slog flera extra slag och jag kände bara att jag ville krama sönder dig eller något .. :) och att du lyssnade på mig och kom ihåg att om du ville att jag skulle tro dig så var du tvungen att säga de idag med , de trodde jag aldrig .. trodde du skulle ha glömt bort det , men inte .. så himla mysigt imorse .. Me love you long time bäjb ;)

Nu ska jag lägga upp lite bilder från igår :D fick dom av mika på krogen igår :D





Det var lite från igår kväll ^^ Haha !

Nils ~ Jag älskar dig < 3
~ Niin is gone !


. . . . . . .


Blä ! .. blir kanske inte bra iaf :S *suck*


Lördag !


Jaa , idag e de lördag , och jag och snyggingen klev upp för inte allt för länge sen :) ganska så skönt .. drack ju igår så då har man rätt att sova :) blir att supa ikväll med tydligen , skoj skoj :) kanske jag kan bli lite lullilull , brukar ha en tendens att bli lite och sen försvinner det .. inge skoj , ska väl se om de går att göra nått åt :P

igår var det jag , min sötnos , baggis och emmiie :) vi satt här hos söt och drack lite och spelade ölspelet innan vi drog på adana och åt , och sen kalles :) var ganska trevligt .. inte så mkt folk ute .. men ändå :) första gången jag var ut med sötnos , och söt som få är han :) vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen ..

vart lite knasigt igår dock , innan vi drog ut .. för jag sms:ade med pappa , och började sakna han/dom väldigt mkt , så jag vart lite nere .. men de gick över efter en stund .. var tvungen att få sitta och tänka lite själv bara .. ganska lugnt nu dock :) jag vet att jag får träffa dom nångång , iaf .. förr eller senare ..

gav min snygging en kärleksförklaring i förra inlägget , men han gnällde bara över bilden :/ hmmfs ! jag hoppas då att han tog åt sig av dikten som jag lade in till hans bild , annars blir jag ledsen .. för jag tycker verkligen så :)

Nils är den bästa människan på denna jorden .. Den sötaste och underbaraste .. Finns ingen kille i heeeela världen som jag litar på lika mkt som jag litar på honom , och ingen som betyder lika mkt och som jag tycker om lika mkt som honom .. Han är verkligen allt , ALLT med stora bokstäver .. För honom skulle jag ta en kula , lekandes .. skulle inte ens tveka .. Skulle gå genom eld och vatten för honom :) Så mkt tycker jag om den killen .. Nu vet du det finast , finns ingen som du ! och jag är väldigt glad över att jag träffade dig och att du valde att vara med mig :) Ninniie gör vad som helst för dig finast , vad som helst < 3



Här har ni nån bild från igår :P Vart inte så många kort tagna , men nån iaf .. ^^
Och Nils är ledsen för att ingen kommenterade hans bild igår , så ni kan ju vara snälla och kommentera .. lite iaf :) Då blir han nog glad ! ;




Nu går jag !
~ Niin is gone !


Jag följer dig vart du än går ..


jag tappar begrepp om tid och rum när jag är med dig.
jag blir darrig, knäsvag och nästan svimfärdig i din närhet,
men ändå så jävla lycklig. ditt leende lyser upp mitt mörker,
det känns menat bara för mig. du ger mig lyckorus i alla lägen.
och din röst ger mig rysningar, jag skulle kunna ligga i flera timmar och
bara lyssna på ljudet av din röst, och orden du säger är underbara.
jag tänker på dig hela tiden, och du gör mig så jävla lycklig.



Min bara min , tycker om dig mer än mest < 3


Varmt , varmt , varmt = S


Ja , de kan man lugnt säga att det är .. : P Vad har skett idag då ? jag gick och mötte Sötnos när han slutade och sen gick vi mot Colorama , skulle möta Emmiie där för att kolla tapeter till hennes lägenhet .. Fy vad fula tapeter , de borde verkligen se över och göra så man får välja lite finare tapeter , tycker jag iaf : P Efter att vi kollat tapeter så vart de Maxim ( elr vad de heter ) och sen systemet och hem te sötnos .. och jag kan ju lungt säga att det var/är varmt , varmt ,varmt = S Känns fan som att man ska kollavippa , det e lite för varmt för min smak .. menmen , ska väl inte klaga egentligen ..

Just nu sitter vi hos sötnos , med en bordsfläkt igång och fläktar oss samtidigt som Emmiie och söt kollar tv och jag bloggar lite : P ska vara social nu .. hörs sen , skriver kanske mer senare ; )

Nils < 3

~ Niin is gone ..


tisdag = )


jahapp , ny dag dåå .. fast det e snart en till ny dag : P vet nte riktigt vad jag ska skriva : P

duktig har jag varit idag : ) vaknade 06.01 imorse : P men klev inte upp förrän Nils for .. vid , öööööhm .. bra fråga.. nångång efter 6.30 : P tror jag : P då satte jag mig och kollade på tv och kelades lite med Ivy som ville kramas : P en timme senare så satte jag igång datorn och började städa lite smått : ) diskade och plockade i ordning i köket , bäddade sängen och plockade i ordningen kläderna som legat och skräpat på golvet ett tag.. : P torkade av och plockade iordning på bordet i vardagsrummet , typ : P plockade och fixade lite i toan oxå : P sen när jag gjort de så tyckte jag att jag hade gjort mig förtjänt för att spela lite Guitar Hero : P så jag satt och nötte de i typ ..  6-7 timmar : P faan , hemskt ! man ska inte spela så länge , hjärnan blir verkligen gröt efteråt  : P

Under tiden medan jag spela så hann Nilsi komma hem och Emmiie hann dyka upp oxå : ) Emmiie skulle hämta nyckeln till min lägenhet eftersom att hon ska sova där i natt och ta emot Smoke då han dyker upp imorn på morgonen : P blir nog prima : ) jag går nog mot min lägenhet imorn då söt-Nilsi går te jobbet : ) primus alla gånger : )

sen efter att vi spelat klart Guitar Hero så vart de en promenad : ) vi tog en till sväng till Emmiies lägenhet .. fy fan vilket råtthål : P och luktade apa gjorde de där med .. huvva , hon måste se till att få de städat där , för han som bodde där kan fan inte ha städat .. det e riktigt snuskit : S Sen har hon fått veta att hon ska få omtapetserat i vardagsrummet, hallen och sovrummet och att golvet ska bli utbytt i hallen , sovrummet och köket : ) blir nog säkert bra de ..  : ) efter att ha varit hos Emmiie så vart de en sväng på Ica och sen hem till Nilsi ; ) fikat lite och nu skriver jag här och små tittar på Jeff Dunham medan Nilsi är ganska såld i de ; ) Tur att han e söt alla gånger ; )

Näe, vet ni vad ? Nu ska jag sluta skriva ..  : P har skrivit mitt för dagen/kvällen : ) Ha de bra alla !

Nilsi ~ Niin tycker om dig , massor < 3

~ Niin is gone ; )