Tillbaka till startsidan?

måndag kväll ^^


vad ska jag berätta om denna dagen då ?

vaknade efter 10 nångång och pysslade på lite grann ; ) sen drog jag och Nils ut på lite ärenden som han hade att uträtta : ) be mig inte rabbla upp vad de var för ärenden , för de kommer jag inte ihåg .. vet bara att efter vi hade varit på ÖB såg jag att Emmiie hade ringt , och då ringde jag upp henne och fick veta att hon kunde hämta nyckeln till sin lya , så jag och söt-Nils drog och hämtade Emmiie och sen for vi te pitebo då Nils ändå skulle dit : ) Så Emmiie har hämtat sina nycklar och Nils har skrivit kontrakt för ny lägenheten : ) efter vi varit där drog vi till Emmiies lägenhet ! Tillåt mig att skratta lite ! HA HA HA HA ! Fy fan vilket schabrak ; S Hon måste få nya tapeter och massor fixat , för sådär kan inte flickstackarn bo .. men de löser sig  : ) Efter de drog vi tillbaka till Nils , spelade lite Guitar Hero och chillade : ) ganska trevligt .. Sen for Emmiie typ , halv 7 och då såg jag och söt på Pirates of Caribbean , första filmen : ) och bara chillade , sen vart de dusch och nu sitter jag här : ) dricker varm choklad och bara chillar ..

vi ska snart lägga oss eftersom att söto börjar 7 imorn ; S stackars liten .. menmen , såna tider ska man ju jobba oxå : /

det känns bra iaf , till och från .. får väl se vad som händer , finns ju risk fortfarande att de slutar illa , men jag försöker tänka positivt och göra de negativa bra .. inte lätt alla gånger , men de löser sig .. hoppas jag : )

aja , nu ska jag sluta skriva ..

Tjingeling alla !
~ Niin


mitt i natten ..


vi har precis kommit till nils , har varit och kört hem emmiie .. har haft myspys kväll ikväll , sett film och bara varit : ) färgat emmiies hår oxå , hon blev blond : P eller nästan iaf , nån färgning till och hon e blond ..

nu äre typ sova dax , skulle bara skriva lite innan jag gick mot toan , borstade tänderna , klädde av mig och kröp ner under täcket med min söt-Nils och sov lite grann : )
måste ju upp lite vettig tid imorn då jag ska umgås med min kusin och mitt kusinbarn imorn på dagen : ) inte ofta man träffar dom så , måste ta vara på chanserna ..

aja , nu gick jag ..

Godnatt !
~ Niin

 Lördag idag ..


Så skönt : ) fast jag vill få det till att vara typ.. onsdag eller nått , jag vet .. jag e vrickad : P

skönt att få surra lite grann och äntligen få klartecken om hur fan man står , har varit skit jobbigt .. väldigt påfrestande , men nu vet jag .. hoppas bara att du gjorde de för att du verkligen tycker och känner så och inte bara för att göra mig glad eller liknande , jag tror att du gjorde de för att du känner så , men man vet aldrig ; ) men de ska nog gå bra .. allt löser sig , eller hur ?

Måste ju bara säga Nilsi , igår gjorde du mig faktiskt fruktansvärt glad .. Jag tycker om dig , massor massor .. I hope you know that ; ) <3

Näe , vet ni vad ? Nu ska jag bege mig mot duschen , kan inte sitta här i bara hood-tröja och underkläder och fjolla hela dagen ; P

Ha de bra!
~ Niin


uppdatering . .


Hemma i pite igen , dock inte i min lägenhet .. utan i Nils , ska se film är de tänkt .. blir väl bra tror jag ..

Har inte så mkt att säga egentligen , ville bara skriva lite ..

Varför ska jag jämt sätta mig i jobbiga sitsar , och sitsar jag inte vill hamna i ? .. Jag vill inte vara i kläm .. *suck*
Mår apa .. Urinvägsinfektion på g och sen massa annan skit .. orkar fan inte !

~ Niin is *Poff gone* ..


. . . .


Hur ska man lyckas tävla mot någon som varit med längre än en själv ?
Kan ni hjälpa mig att svara på den frågan ?

~ Niin

 Fredag idag . .


Yeesbox , det är de verkligen .. Blev väckt imorse av Nils som tyckte att vi skulle ut i garaget och molijoksa : P spackla och slipa och skit : P men de blir nog bra , jag åkte på att slipa ner tanklocket .. matta ner den : P trevligt , trevligt .. man kan då snacka om terapi göra iaf , skönt , kan jag behöva : ) ganska trevligt faktiskt , har inte varit och pysslat på i ett garage sen Blåsmark , så ganska mysigt att få pillra på igen , fast det är lite skitigt och tjafs , men trevligt iaf ..

Ska snart ut igen och fixa , Nils ska bara kolla klart på sitt program på Discovery : P vet inte vad det heter men de blir nog bra ! : ) Vi åker hem till Pite ikväll ^^ Känns både bra och dåligt , för de har varit ganska skönt och trevligt att vara här : ) Fast ibland står tiden lite stilla , men de e precis som i Pite : ) och allt har sina för och nackdelar .. men i överlag kan jag säga att de har varit en bra vecka , trevlig , lugn och skön : )

Näe, bloggar mer senare .. kanske jag har mer att skriva ^^

Chilla lugnt folket : )

Its though .. I dont like it !
~ Niin is *Poff gone*


Torsdag idag . .


Ja, precis .. vad ska jag säga idag då ? Sov till efter 13 idag , kanske inte så lyckat men de funkar .. har fått sova iaf .. Annars då ? .. Har inte hänt så mkt faktiskt .. Fått Anni att ta itu med bloggen ; ) Känner mig som lite stolt, min vackra änglaunge har börjat blogga , då kan jag få veta mer om hennes vardagliga liv utan att behöva ringa till henne varje dag ..Inte för att jag gör det iaf , men ändå ..

Vad ska jag mer skriva ? .. Jag vet inte riktigt , vaknade på bra humör .. Väldigt bra humör , men .. Nu ? .. ingen aning .. löser sig nog , allt blir prima någon gång , antar jag .. Min sten är ganska lockande , måste jag få säga .. Vill verkligen gömma mig under den , fast gör jag det vet jag iaf en person som blir ledsen på mig .. Anni , kan ju inte överge min bästa kompis bara så där .. dålig stil av mig ! får väl se vad som händer och sker ..

Anni , mig saknar dig ! Fast de inte var länge sen vi sist sågs , men jag känner att jag måste få träffa dig ! Min AnniBanniBus , surra måste vi , innan Niin blir galen ! .. Och jag är glad över att det går bra för dig , du om någon förtjänar verkligen lite lycka .. tycker jag då iaf : )

Sen vet jag verkligen inte vad jag ska skriva , har egentligen inte så mkt att säga tror jag .. eller egentligen har jag massor .. men eftersom att jag inte vet riktigt vilka som läser och allt så vågar jag inte skriva vad som helst , det är ganska så störande .. skulle vilja skriva ut allt precis som det var hela tiden , men kan ju inte det .. Hur gör man då ? Någon som kan svara på det ? ..

Kan inte dom som läser min blogg lämna en liten kommentar till mig så jag vet vilka som är här ? .. Några vet jag , men ändå .. vill veta alla som läser .. dock ganska omöjligt eftersom att alla inte vill berätta för en att de läser .. menmen , dom som kan , vill och vågar kan väl lämna ett litet avtryck va ? : ) Skulle göra mig lite glad iaf : )

Som sagt , torsdag idag .. Reaper ikväll , får väl se om man får se det eller inte , spelar inte så stor roll fakiskt , kan se reprisen på söndag : ) tror jag de var , får kolla upp de där senare : ) se avsnittet måste jag , och missar jag reprisen får jag väl tanka hem skiten ; P haha ! Så svårt var det : P Det löser sig ..

Ska försöka härma pappa och se bra på all skit , tänka att det löser sig , det blir bra , alltid tänka positivt .. fan vilken skitsnack .. men men , får väl se vad de blir av allt !

Hur fan hamnade jag i dessa negativa , dåliga banor egentligen ? .. Jag som hade lyckats så bra med att tänka positivt , jag ska fan alltid lyckas med allt ... : / lika bra att låta bli att tänka tror jag , det är nog likest .. tror jag iaf ..

ojojojojoj , vad jag hoppar i samtalsämne .. men de blir nog bra det med .. Vill ju som sagt skriva ner allt som besvärar mig och som är jobbigt men jag kan ju inte de , för jag vet inte vilka som läser och jag vill inte sätta lösenord på min blogg , hur trevligt är de då att blogga ? .. kanske starta upp en ny blogg och ha lösenordsskydd på den .. hmm, ska kolla upp det där .. vore ganska smart ..

menmen , nu ska jag kolla de och sluta skriva här ..

Eat shit and die !
~ Niin is *Poff gone*


Every Night Is Another Story . .


Jajjebus , nu sitter jag här och bloggar igen .. Har jag något liv ? eeeh , näe .. tydligen inte .. menmen , de blir nog bra ska ni se .. Hittar ni nått intressant i min blogg förresten ?

Nu sitter jag i en fotölj och skriver lite grann , vet inte riktigt vad jag ska skriva . .

Huvudet känns som , jag vet inte . . åt helvete , kallabalik Delux ! .. tankarna snurrar och ju mer jag bestämmer mig för att inte tänka , desto mer tänker jag .. faan ! .. kommer aldrig komma nått vettigt ur detta .. och ältar gör jag .. hela tiden , jag är fan löjlig .. allt är onödigt .. BARK AB ! .. Alla som känner Niin vet hur hon blir då de kommer till motgångar , och att Niin aldrig har tur med motgångar , ALDRIG ! .. Men men , är van .. Niin ryck upp dig ! Ta dig i kragen och sluta bete dig som en löjlig liten 3 åring .. Ta de för vad det är , och VÄX UPP ! .. Eller hur ? ..

Vad fan har hänt  med mig egentligen ? ..

Ångrar att jag yttrade mig igår angående vissa saker .. Känns väldigt tungt idag .. menmen ..


And all the things that I wish I had not said ,

Are played in loops til it's madness in my head !

~ Niin is *Poff gone* Always and forever !A-jaur ! . .


Jaa, precis som rubriken säger .. Niin sitter i A-jaur hos Nils föräldrar och bloggar lite grann, följde med Nils hit igår ... Eller i natt snarare .. kom fram efter tolv iaf ; P och då vare typ.. natti natti dax.. nästan iaf ;) efter en stund, eller två ;) eller nått ; ) haha ..

idag har de varit sightsing på samhället som gällde .. Nils har visat mig samhället .. visst, det är ett litet ställe men de är ganska mysigt iaf : ) och trevligt.. Sett Nils "fina" volvo .. Jag hoppas att den blir snyggare när den är klar än vad den är nu .. : P för den ser inte så vidare ut just nu .. men de blir nog bra .. Du får ta itu med den där nu sötsak .. Se till att den blir klar ; ) haha ..

jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer .. vart less igår då de inte dög för dig, så jag hoppas du blev nöjd och glad då jag sa att jag inte ville att du skulle komma ! .. orkar inte med nå mer, så är de bara ..

pratade nyss med pappa : ) trevligt trevligt .. känns som att han är den enda som verkligen förstår då jag har bekymmer från det hållet, eftersom att han vet han med .. Nils är ett jätte bra stöd och han lyssnar på mig .. men pappa kan verkligen sätta sig in i skiten .. det kan ingen annan .. fast då är han inte opartisk, det e lite synd ..

och sen måste jag ju säga, Nils .. DU är sötast ; ) men de vet du redan, Niin tycker så, och då är de så ; )


Nu ska jag vara social med folket : ) Ha de bra alla !
~ Niin is *Poff gone*


Sug #%"%##&"="!"&/#% ! ! !


Precis, så mkt gillar jag läget just nu.. inte alls ! ! Helvete oxå.. Orkar fan inte med detta nå mer, jag är ganska less på detta.. Varför ska jag anpassa mig efter alla hela jävla tiden, men folk kan inte anpassa sig efter mig ? .. jag orkar inte med detta, så är det bara ! Nu ger jag upp.. And that's it !..

vad fan händer nu i veckan då ? .. jävlat inget, hur jävla skoj är det att sitta ensammen typ, hela veckan.. instängd i sitt hörn i sin lägenhet.. inte skoj.. men vad ska jag göra ?.. och vissa känner jag inte riktigt att jag orkar med att umgås med just nu, tyvärr.. inge elakt mot dom, men jag orkar bara inte just nu.. Blä !.. Får väl se vad som sker.. orkar inte ens hoppas på nått, för de kommer bara sluta illa.. som allt annat !..

Det e enda nackdelen med allt.. Allt jag hoppas på, och håller tummarna för och som jag verkligen vill ska gå vägen.. gör aldrig det, det går bara rakt åt skogen.. hur fan kommer de sig ?.. är det bara jag som e utsatt för sånhär skit ?.. blä !..

Hur kan allt gå från jätte super underbart bra till käpp rätt åt skogen och helt äckligt dåligt på bara 2 sekunder ?.. Hur fan är det möjligt ?..

jag vet att jag e löjlig i detta inlägg, bara morrar och beklagar.. men vad fan ! .. enda inlägget där jag någonsin har beklagat mig, så nu har jag fan rätt till det.. och efter de som nyss skedde så har jag rätt till det oxå...

Finns en sak som jag verkligen hoppas på just nu, går de åt skogen.. då lovar jag att jag ALDRIG mer ska hoppas igen, att jag ALDRIG mer ska bry mig om något.. för nu e jag väldigt less..


Aja, orka skriva mer !
~ Niin is *Poff gone*


Du är ljuset i mitt eviga mörker ; )


Jajjebus.. :D idag är de söndag.. fest fredag, fest lördag.. det betyder slappar söndag :D haha.. :P

i fredags var de fest här hos Nils :) trevligt trevligt, kom lite skojsigt folk och lite mindre skojsigt folk.. :P haha.. och Nils var full som jag vet inte vad ;) förlåt söt, men du var ganska full, söt och rolig :) inte varje dag man får höra att folk ser smilisar i taket :P haha! lördagen var de grillfest hos peter i öjebyn.. väldigt trevligt ^^ testade att spela tennis på nintendo wii oxå ;P med var lite udda men ganska så skoj :D vann då över Annii iaf såå.. :P haha.. sen var de kareoke.. sjunger som en kratta men skoj hade vi iaf.. när klockan började närma sig 2 ville typ hela patrasket ut, men Ninniie ville hem.. så hon och Nilsipilsi tog sina små ben och gick till degeränget :D tur att de inte var så långt.. Skönt skönt :D

vaknade kl 11 i morse.. lite udda för att vara jag med tanke på att jag brukar sova länge när jag har druckit, menmen.. ganska skönt då kanske jag somnar en vettig tid ikväll ^^ det skulle vara skönt faktiskt :)

just nu ligger jag i divanen i Nils soffa och bara chillar med min fina dator :) haha.. skrivier lite blogg medan söt-Nils pillrar i sina papper :) ska väl se film senare är de väl tänkt :) mys deluxe ;)

nu ska jag lägga in en lista för att jag inte har nå bättre för mig ;)

Tjejer svara på detta inom 40 minuter,
annars kommer det hända någonting ni inte vill ska hända.!


Kärleken;
Har du hittat den rätta killen? - Jag vet inte, jag hoppas det ; )
Har du en kille just nu? - Jag vet inte, får väl se ; )
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? - Men självklart..
På rumpan? - Men absolut..
Kyssa dig på halsen? - Gör han ändå så självklart ; )
Kyssa dig på munnen? - Absolut ; )
Kyssa dig på kinden? - Ja
Gillar du någon? - Ja, självklart.. Massor ; )
Har du vart ihop med någon för inte så längesedan? - Nixelipixeli ^^
Vad heter personen du gillar? - Nils ; )


Skolan;

Går du i skolan? - Näe, det gör jag inte..
Har du någon gång skolkat? - Men massor..
Har du varit i skolan idag? - Men dummer, jag går ju inte skola..


Annat;

Hur mår du just nu? - Prima perfektus =)
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - Men givet..
Har du piercat dig? - Yeesbox
I så fall, vart? - Mitt vänstra ögonbryn..


Telefon/mobil;

Vem ringde du senast? - Min kusin Sandra =)
Vem ringde dig senast? - Pappa
Vem sms:a till dig senast? - AnniBanni änglaskalle =)
Vem sms:a du till senast? - AnniBanni änglaskalle där med =)


Övrigt;

Är du hungrig just nu? - Näe, absolut inte..
Vad är klockan nu? - 15.36
Vilka sidor på Internet e du inne på just nu? - Blogg


Familj;

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - hmm, när jag åkte dit upp i mars tror jag de var..
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - typ lite över ett år sen..


SPORT;

Går du i någon sport? - Näe, inte de inte..
Trivs du med den sporten? - Hmm..
Tycker du att den sporten är rolig? - vilken sport? :P
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? - håller fortfarande inte på med nån sport :P
Hur länge har du hållit på med den sporten? - öööhm!..


Övrigt;

Gillar du punk-stilen? - ööhm, nääe :P
Har du sminkat dig idag? - nääe, men har inte orkat ta bort mascaran från igår :P
I så fall, vad för smink? - jadu, mascara antar jag :P
Vad har du på dig för trosor just nu? - De du ; P
Hur ser dem ut? - Gissa :P
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - Ööhm, min antar jag..
Hur ser den ut? - svart och rosa :P

Musik;

Lyssnar du på musik just nu?  - jajjebus..
I så fall, vilken låt för tillfället?  - En Eminem låt :P
Vad gillar du för musik? - jadu, lite allt möjligt :P utom jazz och opera :P


Kläder;
Har du fler än 4 linnen? -
jajjebus..
Har du fler än 3 jeans? - jajjebus..
Har du fler än 5 tröjor? - jajjebus där med :)
Har du någon märkes väska? - Är väskan jag köpte av Carro en märkesväska? :P
Har du ReStErÖdS-trosor? - Vad faan är de? :P
Har du en vit bh/topp? - jajjebus..
Har du en svart bh/topp? - jajjebus..
Har du märkes jeans? - jajjebus..
Har du märkes tröja? - ingen aning.. :P
Var brukar du handla kläder? - jadu, lite här och var.. :P Gina äre oftast :)


Smink & Hår;

Använder du mascara? - ja..
Andväder du Wax? - har väl hänt..
Använder du ögonskugga? - när det e party pågång ^^
Använder du kajal? - ibland.. :)
Använder du hårspray? - jajjebus..
Använder du volymspray? - Näe.. :P
Andänder du mouse? - ibland :)
Använder du deodorant? - jajjebus..
Använder du skiinspray? - vad fan är de? :P
Använder du parfym? - men givet ; )
Använder du ögonfransböjare? - Det sker :P
Använder du täckstift? - Har hänt :P
Använder du läppglans/läppstift? - ibland..
Använder du fondation? - Näe, har gjort..
Använder du rouge? - Det händer, fast väldigt sällan..
Uppsatt hår eller hängande? - Både och :)
Plattar/lockar du håret varje dag? - Näe, inte de inte..
Duschar du varje dag? - varje eller varannan.. beror lite på :)
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - men nääe, orka :P
Smörjer du in hela kroppen varje dag? - typ aldrig ;P
Målar du naglarna ? - ibland, orkar inte jämt heller :P


Se på fan! Nu var en till lista avklarad ;) haha.. Jaha, vad ska man mer säga?..
har inte så mkt att yttra mig om ;) aja, nu ska jag sluta blogga..En bild från i fredags :P Lejd som vanligt.. ;)

So loong suckers ;)
~ Ninniie is *poff gone*


Midsommar idag..


Jaa, idag e de då midsommar..  :P och jag har fortfarnde inte tagit mig upp ur sängen :P är hos nils, ligger i sängen med min dator i knät :P haha.. va fan! seriöst, jag borde kliva upp.. men de var så skönt att ligga här :P och sen seriöst Nils, hur fan lyckas du?.. jag sa ju till dig att du inte skulle försova dig imorse.. ändå gör du de ;) haha.. tur att du är söt iaf ;)

vad står på dagens schema då?.. tjaa, fest antar jag.. blir nog skoj och bra :) lite synd bara att pappa ringde och frågade hur jag mådde nyss, och jag vart jätte ledsen för att jag var tvungen att berätta om tiger, synd att han inte kunde vara med ikväll.. saknar som den lille krabaten.. han var som min egna lilla hund... aja, det löser sig nog.. jag hoppas att han har det bra där han är, och att han vet att mamma älskar honom :)

pratade även lite mer med pappa, om lite andra saker.. känns ganska skönt att prata med pappa :) han är som så lättsam och rolig :) Jag gillar min pappa, synd bara att han ska bo så långt bort! *saknar*

Ni får gärna lämna en kommentar eller två så jag vet vilka som läser min blogg :) haha, för jag har sett att allt fler läser, men väldigt få som kommenterar.. ;P haha!

Aja, nu ska jag iaf kliva upp.. typ :) Nils kommer hem snart, han slutar om 2 min.. så ska börja stiga upp ^^ måste i  duschen och tjafs.. men vi hörs senare.. :) bloggar sen om hur dagen har varit.. vi blir nog bara 4 pers så vi får väl se hur de blir.. :P


Puss på min änglaskalle ! Älskar dig stumpan.. Du är min bästaste vän ^^ <3

~ Ninniie is *poff gone*


R.I.P Bäjbis!.. Vila i frid!


Tirre dog igår.. :'( Igår vart han överkörd på timmerleden, min lilla bäjbis.. och jag fick inte ens chansen att säga hejdå :'( han följde med mig och emmiie då vi gick ut och gick igår, och sen dess har jag inte sett han.. och kommer aldrig mer att få se honom... ALDRIG!! och den katten har alltid funnits vid min sida, han var inte bara min katt, han var min vän.. han jag anförtrodde mig till då jag mådde dåligt..

vad fan ska jag göra nu?!..


Vila i frid bäjbis! Jag kommer alltid att sakna dig! Hoppas du har de bra där
du är nu!

~ Ninniie is *poff gone and sad*


Men varför ?!..


klockan är fan kvart i 6 och jag har fortfarande inte sovit en blund ; / vad fan e felet på mig, är jag för exalterad över att sötot kommer hem idag ?.. för exaltherad över att han kommer och kramas med mig ? .. det måste ju vara nått sånt.. för jag är inte ens trött.. kan fan inte fatta det.. vill ju inte vara trött då jag ska vara med honom heller.. : /

och saker att göra har jag innan han kommer oxå.. måste städa, vilket jag sagt i flera dagar nu att jag ska göra ; S jag måste vika ihop resten av tvätten, diska, duscha och typ.. fixa allt.. blää ! .. jag har mitt att göra.. känns fan som att de inte ger något att lägga sig och sova nu.. har för mkt att göra.. kan isf ta en powernap senare eller nått : )

men först ska allt fixas och sen ska de kramas med sötnosen.. ; ) always and forever, eller hur ? ; )

aja, en till lista har jag iaf :) eller lista och lista.. snarare nått som ska berätta hur jag är.. typ, mammas flicka eller en bad ass eller nått sånt : P aja, läs och kolla.. ; )

[x] druckit alkohol
[x] Rökt/snusat
[ ] Rökt vattenpipa
[ ] testat Hasch/Marijuana
[ ] testat tyngre droger
[x] drabbats av minnesluckor
[x] däckat
[x] druckit hembränt
[x] blandat alkohol med medicin
[x] druckit så mycket att du spytt

Summa: 7


[x] snattat
[ ] snattat regelbundet
[x] snott från privatperson
[ ] misshandlat någon
[x] fuskat på ett prov
[ ] liftat
[ ] "Flashat"
[ ] hamnat i trubbel med polisen
[x] druckit alkohol på offentlig plats.
[ ] langat bröd från matsalen (nej, men smugglat extratuggummin på Herrhagen)

Summa: 4


[x] kysst en främling
[ ] haft sex med en främling
[x] följt med en främlig hem
[x] haft sex utomhus

[x] strulat med olika personer under 24 timmar
[ ] hånglat med nån av samma kön
[ ] haft sex me nån av samma kön
[ ] har en lite smått sjuk fetish
[x] haft sex med någon som är 2 år äldre eller mer

Summa: 5


[ ] slagit knytnäven väldigt hårt i en vägg
[x] slagit huvudet hårt i väggen
[ ] skurit dig själv
[x] hetsätit
[ ] har/haft bulimi/anorexi
[x] druckit alkohol i syfte att dämpa psykisk smärta
[ ] piercat dig själv
[ ] har en "scar tattoo"
[ ] har en tatuering
[x] har en/ flera percingar.
[x] tagit receptbelagd medicin utan att behöva

Summa: 5


[ ] spridit ut falska rykten
[x] Mobbat någon.
[x] hånglat med någon som har pojkvän/flickvän
[ ] tagit någons oskuld
[x] gått bakom någons rygg
[ ] hånglat med en kompis flickvän/pojkvän
[x] gett någon oskyldig skulden
[x] tjallat på någon
[x] kallat någon slampa/hora
[x] hotat

Summa: 7


Totalt resultat: 28

0-21: Du är mammas Flicka. Du är ärlig och förljer alla lagar och regler som finns

20-25: Du är en kaxig sak! Du säger vad du tycker och tänker

25-50: Du är en riktig bad-ass. Tagga ner!

Haha, jasså ?.. jag vart en bad ass ? : P vad gulligt.. inte för att jag är en sån egentligen.. men okeeej ; P haha!

nu är klockan 6.. vad fan ska jag göra ?.. ska jag sova en stund med risk för att inte ta mig upp så jag hinner allt de jag ska eller ska jag kliva upp ur sängen och börjar göra saker och sen vila en stund ?.. för då vet jag att sakerna blir gjorda iaf.. aja, får se vad jag gör ; P ska sluta skriva nu iaf..

So long suckers ; )

Du är sötast på jorden ! !

 

~ Ninniie is *poff* gone ! ; )


Du kan krossa min värld som stenar mot glas ! ; )


Måndag idag då :P haha.. och vad fan ska man göra?.. faan!.. tvättid kl 19 :P sov ju bort min tid imorse så :P och varför gjorde jag de, jooooo... för att jag var uppe hela natten.. pratade ju med Söt-Nils.. ; ) han satt och kollade på mig i camen.. haha, så lejt ;P menmen.. skoj var de, han e sötast.. för jävlar i mig vad han får en att le = D finns ingen annan som har satt ett sånt stort leende på mina läppar som han har gjort ^^ han är jävlar i mig den bästa som någonsin existerat ^^ Sötaste och finaste som någonsin gått i ett par skor :) och imorn kommer han hem till pite och kramas *glad* =D

vad kan man annars säga?.. har varit hundvakt till smoke idag :) har gått bra, vi har som mest sovit båda två ^^ får väl se om han kommer imorn eller inte.. Niclas mådde inte så bra så det finns en risk att han stannar hemma från jobbet, och gör han de så är inte Ninniie hundvakt.. fast, de gör ju inte mig så mkt egentligen :) visst, jag älskar att vara med smoke för han e skiiit mysig.. men ibland går han på ens nerver :P fast då e de tur att han lyssnar ganska mkt och ganska bra på mig :D haha.. jaajaa, vi får  väl se :P haha..

vad ska jag mer skriva?.. hmmmfs *funderar* Jaaa, jag snodde en lista från maddes kompis ^^ ska kanske ta och lägga in den med va? :P snacka om att ha lite att göra :P Here comes the list anyway :P

1. tre namn jag lyssnar till:
Jennie, Ninniie och säkert nå mer :P
2. någonting jag tycker om med mig själv:
Ööööhm, bra fråga.. typ inget :P
3. någonting jag inte tycker om med mig själv:
att jag e lite för mkt mongo ibland? :P
4. detta är jag rädd för:
att förlora den människan jag tycker om mest av allt..
5. tre saker jag vill ha varje dag:
roligt, kramar och sömn? :P
6. tre saker jag absolut inte kan göra:
hoppa över ett höghus, gå på vatten och äta en dator
7. detta tycker jag om att göra:
umgås med mina närmaste, kramas med nils och ha roligt
8. detta vill jag göra just nu:
pussas och kramas ;)
9. bästa känslan:
Lycka
10. värsta känslan:
När någor gör ont, vad det än är
11. egenskaper du gärna vill att din partner har:
snäll, ärlig och förstående
12. är du kär just nu?
kanske de kanske.. :P haha!
13. vill du gifta dig?
jag vet inte, har inte tänkt så mkt på de :P
14. följande saker vill jag göra innan jag dör:
Levt livet helt och fullt ut, vad nu de innebär :P
15. min käraste ägodel:
jadu, det vet jag inte.. det har varit datorn och mobilen.. fast vad det är nu vet jag inte riktigt..
16. något jag vill ha i present:
öööhm, en miljon? :P
17. detta har jag på mig just nu:
jeans och ett blått linne :P
18. favoritkläder:
riktigt skönt eller/och riktigt snyggt ;D
19. favoritdjur:
jadu, de mesta fungerar, förrutom de jag e rädd för :P
20. följande musikstilar tilltalar mig mest:
jadu, lite allt möjligt :)
21. favoritlåt just nu:
det e många :P
22. roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
öööhm, bra fråga.. går inte skola :P
23. stjärntecken:
vattuman..
24. en bok jag älskar:
freja, idun och saga böckerna :D
25. en film jag älskar:
En film som riktigt skrämmer en :P
26. tv-program jag gillar:
Reaper :D:D
27. favoritdoft:
Jadu, en underbar killparfym.. ;)
28. detta äter jag gärna:
Makaroner :)
29. dricker helst:
vatten, mjölk eller cola :)
30. favoritgodis:
lakrits :P
31. hit vill jag gärna åka på semester:
bra fråga.. ingen aning :P
32. färg på mina ögon:
blåa :)
33. min längd:
170 :) var jag sist jag mätte mig iaf..
34. jag tror på:
Zipp nada :P
35. jag spelar:
GH då jag får chansen :P
36. person du beundrar:
öööhm, bra fråga :P
37. så här bor jag:
med min Tirre i en etta på Degeränget :)
38. antal döda krukväxter i hemmet:
inga :P har inga krukväxter :P
39. det här äcklar mig:
men massor.. orkar inte rabbla allt..
40. det här diggar jag:
MUSIK och Nils ; )
41. favoritfärg:
svart, blått och säkert nå mer :P
42. favoritcitat:
Man bestämmer inte på andras kalas ~ den var bra.. har ingen själv :P
43. en hemlighet jag vet:
kan jag ju inte säga då det e en hemlis :P
44. bästa present jag fått:
hmm, säkert nått..
45. senast köpta skiva:
det var evigheter sen :P
46. det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
mina ögon :D
47. den kollar jag efter först när jag loggar in på msn:
Nils så klart :) är inte han inne så är det Annii eller Emmiie :D
48. udda förmåga/egenskap:
tänker jag inte tala om heller :P
49. om jag vore ett djur skulle jag vara:
en katt ; ) eller en hund.. :P jag vet inte.. eller kanske fri som en fågel :P jag vet inte riktigt..
50. vad lyssnar du på just nu?
Lil Jon & Eastside Boys - Get Low

Haha, de var den listan det :P snacka om att typ inte ha något liv :P udda.. menmen, har man lite att göra såå.. tycker att de kan hända nått.. fast ser ut som att jag måste vänta tills imorn innan de sker nått.. förhoppningsvis emmiie kanske vill komma förbi eller nått.. :P får väl se... vill inte bara tråka.. och inte har jag ätit nått idag heller : / faaan.. jag e sämst på de där.. men vad faan!. gaah!!...

Äsch! orka bry sig :P det löser väl sig antar jag.. :P


Ninniie i lördags innan det var fest :) Hade lite att göra.. :P

~ Ninniie is *poff* GONE!


Tråkig söndag!


Har man lite att göra så kopierar man en lista från kusinens blogg och använder den :)
Har inte så mkt att skriva.. Eller egentligen har jag lite grann.. men kan skriva de under listan istället :P


DAGENS VILL HA: Pengar
DAGENS KLÄDSEL: Pyjamasbyxor och en grå hoddie
DAGENS SMINK: Inget
DAGENS FRISYR: Uppsatt i svans
DAGENS LÅT: Ingen aning, har inte lyssnat på musik idag..
DAGENS PLANER: Har inga planer..
DAGENS SAKNAD: Seriöst så är de faktiskt Nils :)
DAGENS DUMMASTE: Bra fråga..
DAGENS MISSLYCKANDE: Nja, inget?
DAGENS KÖP: Har inte hunnit så långt
DAGENS GODIS: Lakrits
DAGENS HUMÖR: lite halvtrött
DAGENS ORD: Söto!


Haha, vad gulligt ;P dagens lista det.. trååk!

Ska kanske berätta lite :) i går var de fest.. jag, annii och emmiie här hos mig :)
vi fjollade på som vanligt och hade ganska så skoj :) sen drog vi ut på kalles, träffade Emma, Emma, Mia och min granne Fredrik :P haha.. sen några nya ansikten.. tror dom hette Donald, Jörgen och Simon :P haha..
Simon stötte på mig... ;S ganska jobbigt.. skulle röra vid en heeela tiden *blä* det var jobbigt.. jörgen och donald skulle bara nypas hela tiden så jag har blåmärken på mina ben.. kan ju inte direkt påstå att det är skönt.. och inte fan fattade dom ett nej.. menmen.. önskar såhär nu i efterhand att jag hade gett dom varsin jävla smäll.. menmen.. lätt att vara efterklok.. vid 2 tiden gick vi ifrån kalles och hem till Emma och Donald.. satt där och lirade Guitar Hero 3.. och jag utklassade hela patrasket ;P haha.. de var ganska skoj.. för när de startade spelet så sa jörgen bara "Jennie ska spela, och sätt på easy för annars kommer hon inte kunna spela".. jag började skratta och sa "fan heller, ska jag spela så ska de fan vara på medium, annars kan jag ju fan spela sovandes".. Donald började skratta och sa att jag aldrig kommer att lyckas vinna varken över honom eller jörgen... hahaha! Tji fick dom!.. när jag hade spelat klart så sa donald "fan oxå, du har spelat tidigare va?.. " och jag svarade bara med ett simpelt jaa.. sen sa han till jörgen "fan, den där tjejen var fan duktig"... ganska skoj =D jag vann iaf.. så nu hoppas jag bara att min tur sitter i när jag ska spela med Nils senare i veckan :P haha.. får vi se om jag kanske har en chans att visa för honom att jag är duktig :P för då vi spelade så gick de bara dåligt :P jag sög verkligen.. sämst på jorden! :P menmen..

Thats life! ;P

idag har jag bara tagit de lugnt.. inte känt för att göra så mkt.. menmen..

orka skriva mer! ;P ha de bra allihopa!


Ninniie i lördags! ;P haha.. Lejdaste bilden.. men den funkar :D:D


~ Ninniie has left the building!
Livet är en blandning mellan lycka & kaos..


För hela livet består av motgångar,
det gäller bara att kunna hantera det på rätt sätt.

& kom ihåg att le fastän du har sneda tänder, gula tänder, tandställning osv.
Ett leende kan alltid lysa upp ett rum & dina nära & kära runtomkring dig.


Lördag idag *skönt*

Igår gick man till Anna och hälsade på, var trevligt.. Man ses ju så sällan, så nu när man bor närmare varann så är de ganska skönt att kunna gå dit och surra bort en stund.. =)
Jag hann vara där i ca två timmar.. Sen slår Nils en pling och  säger att han är i Öjebyn och då var de bara att gå ut och möta honom.. Så fick han träffa Anna och sööt Smoke ^^ Det var ganska gulligt, Smoke vart ju inte lite kär i Nils heller.. Men jag förstår Smoke.. Nils är  jävligt lätt att tycka om, helt och hållet tycka om ;) *ler*

Vid två tiden på natten så ragglar Niclas in genom dörren, lite småfull kanske =P haha.. Det var ganska skoj att se.. Men men, vi drog där runt två.. Hem till mig och chillade.. Ganska mysigt..

Nils, visst vet du att du är jätte mysig?.. Och att du är väldigt omtyckt av Ninniie? ;) Glöm inte bort det!

Jadu, jag vill inte ens veta när vi somnade i natt.. men sent var det iaf..  så när Nils alarm ringde vid 11 trodde jag att jag skulle dö ;P trött som sate, kunde knappt hålla ögonen öppna.. menmen, efter en stund så var jag inte trött längre utan de gjorde bara ont i ögonen ;P och sen.. vid typ 12 idag så for han :( han hade saker han skulle fixa innan han skulle hem till mamma och pappa :) men han sa att han kanske skulle kika förbi innan han far till A-jaur.. *Hoppas*
En kram från honom och dagen e fulländad :) haha! Jag vet att jag e fjollig.. Men mig gillar honom, första, som sagt, som jag litar på och verkligen gillar på väääääldigt länge!..
Så låt mig vara glad ett tag :)

Ikväll är fest inbokad i min kalender :P haha.. Ska vara med Annii och Emmiie.. Men först ska jag klippa Emmiies hår ^^ Att hon vågar låta mig vara där vet jag inte, de skulle inte jag göra :P Menmen, vi får väl se vad de blir av allt.. Vet fortfarande inte hur fan jag ska klippa henne ;/ men de ordnar sig! Måste städa och duscha oxå ;P Men jag och städa ;S går inte så bra alla gånger.. menmen.. som sagt, det ordnar sig ;D haha..

vet inte vad mer jag ska skriva.. tyvärr! :P kommer jag på nått så lovar jag att uppdatera =D

Nu ska jag ta mig nått att äta, och sen sätta igång! Ha de bra alla knasiga typer där ute som läser! ;)

*Poff gone*
~ Ninniie has left the building !..Life isn't always what it seems to be ! ..


Jasi, nu har jag tömt min blogg för andra gången :P haha.. skriver ändå inge väsentligt i den.. tror jag..
men ibland så måste man få skriva av sig lite grann..

Vad här hänt i mitt liv på sistonde?.. Jo, jag har flyttat ifrån Munksund :) jag bor nu på degeränget, ganska så skönt.. promenerar nu om jag ska någonstans :) känns ganska så mkt bättre faktiskt..

Har äntligen blivit av med alla mina hjärnspöken som gjorde så jag bara tänkte dumma tankar och mådde dåligt.. Nu mår jag prima perfektus :D och umgås med den gulligaste killen på jorden gör jag med :) Snällast ever, fast han e lite retsticka ibland :P fast jag brukar ge igen.. :D

har inte gjort så mkt faktiskt.. har tagit de ganska så lugnt..

i lördags var jag med Nils hela dagen :) vi var först och kollade på Drag Racing ute på Långnäs ^^ sen efter det så drog vi hem till mig, chillade.. sen for vi och åt på Sunes och efter de vart de hem till honom och chillade en stund :) kollade lite på tv och såå, sen tog vi "fin" forden och drog ut på stan.. =) Kollade på lite fina jänkebilar och andra snyggis bilar :) fast det var cruising här i pite så var de jävla  dött, tyckte jag iaf.. så efter en liten stund så drog jag och nils hem till honom och kollade på film =) fast vi hann inte se mer än typ 20 min av filmen så somnade vi :P ganska trevligt..

känns ganska bra att umgås med honom :) vi är ganska lika varann.. och vi hittar på saker, vi sitter inte bara still som jag brukar göra med anda människor.. så, det e ganska bra =)

och Annii, stumpan =D jag e glad för din skull, nu kan du äntligen göra vad du vill, när du vill och hur du vill utan att behöva känna dig övervakad.. jag hoppas att nästa är bättre för dig =) men kila inte stadigt för snabbt stumpan =)

jag tror inte att jag har så mkt mer att säga.. =P om jag ska vara seriös..

Näe, nu ska jag gå och städa och fixa =) kolla tvättid och duscha.. Nils kommer om nån timme =) så jag måste städa lite..

See yaah later Dude! ;)

*Happy*