Tillbaka till startsidan?

Funderingar!..


Jag har funderat lite på vissa saker.. Om man ogillar en människa, varför säger man då inte bara de rakt ut till människan?.. Vi människor är ganska så duktiga på att försöka kring gå det där och bara snacka skit bakom ryggen på andra.. så jävla onödigt..

fick reda på en sak för ett tag sen.. en människa som mår dåligt av att träffa en annan människa, om man nu mår så dåligt.. varför pratar man då med den människan och låtsas vara trevlig?.. det är väldigt falskt.. varför skiter man då inte bara i det?.. oavsett vem det är osv, tycker man inte om dom/den eller att man får obehagskänslor.. vad fan in i helvete pratar man med den människan för då?..

jag har inte riktigt fattat det där.. visst, jag har gjort samma sak jag med.. men har som bestämt mej för att iaf försöka att inte göra något som jag inte känns behaglig med.. är det nån som jag verkligen ogillar och inte vill umås/prata med då tänker jag inte göra det..

människor är allt bra tröga.. finns människor som jag verkligen stör mej på.. baktala och säga hur mkt man ogillar människan kan man göra då den inte är närvarande men fan inte då den är i närheten.. då låtsas man vara så jävla trevlig och snäll.. fy fan! .. riktigt äckligt.. hoppas dom där jävlarna ruttnar i helvetet eller nått.. verkligen inte min kopp av te..
ogillar människor gör jag.. men snacka skit bakom ryggen.. det är inte min grej.. väldigt omogen sak.. kanske på tiden att växa upp?.. eller vad sägs om de?.. tror DU/NI skulle behöva det...

aja, nu har jag skrivit av mej lite.. nu ska jag återgå till mitt fresh prince :D ha de bra alla där ute. förutom idioter som bara snackar skit.. vet iaf nån som ska ta åt sig.. säger inte vem! ..

Älskar min Nils <3


Har blivit utmanad av Anna! :)


Regler:
♣ Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
♣ Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
♣ Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
♣ Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

- Är en ganska känslig människa egentligen, fast jag vägrar att visa det för människor.

- Tänker alltid på andra i första hand och struntar oftast i mig själv, mår dom bra mår jag bra anser jag, fast det inte är så..

 

- Jag är extremt envis..

 

-  Har väldigt svårt för att ta motgångar..


- Har hittat på väldigt många hyss då jag var liten.. Klättrat i bokhyllor, byggt väghinder osv :P


- Har hittat min drömprins, bästa pojkvännen  någonsin.. :) 


- Är äntligen en gång för alla väldigt lycklig, fast det är tungt i livet vissa gånger, så är jag lycklig.. jag är där jag vill vara med den människan jag vill vara :)


Jag utmanar:

Carro -http://carolinlundstrom.blogg.se
Sara - http://caarpeediem.blogg.se
Madde - http://imaddeshuvud.blogg.se
Anni - http://stackarsmellanbarn.blogg.se
Cissi - http://saranghee.blogg.se/
Emmie - http://emmelisa.blogg.se
Sandra - http://onlyhappyme.blogg.se



Ljuva måndag!


Not! :P Ajajaj, som satan har jag i höften idag.. det e inge bra.. :S har haft ont till och från i 2 dagar nu.. :S urkas! men så går det.. har dukat restaurangen idag.. har gått bra :)

jag och sara har även pysslat med lite saker, var ganska så skoj.. eller vad säger du sara? :P roligt, roligt.. fast det e våran hemlighet.. ^^ nu går alla i min klass och byter om.. så snart ska jag och sara ut en sväng ^^ ska bli intressant..

vet inte vad mer jag ska skriva.. var skit trött i morse.. hade lätt både kunnat och velat sova en stund till.. hade varit kanoners.. fast får väl försöka lägga mig i tid ikväll kanske.. söt jobbar till 22.. ganska jobbigt.. vi springer om varann då han jobbar till 22 på vardagarna.. kan inte påstå att det är så skoj.. menmen, så är det.. tur iaf att vi får ses :) det löser sig nog...

klockan är redan 13.. satan vad tiden springer iväg.. och här på skolan har vi inte ställt tillbaka klockan så den är 14 nu :P haha! ser ganska så roligt ut.,.. vad mer ska sägas?.. hmm, ska försöka skriva klart mitt hotell idag :) så jag kan lämna in det till David, annars vet jag inte.. har hotell och arbets kvar på denna dagen.. tror vi slutar mellan 15.30-16 någon gång.. men de blir nog bra iaf :) allt blir bara bra.. förr eller senare :)

näe, nu har jag seriöst inget att skriva.. :P har varit ganska flitig i min blogg de senaste dagarna.. brukar inte vara såhär flitig eftersom att jag har haft lite blogg-torka.. men nu verkar allt komma tillbaka :P knapprar för fullt.. fast det e inget meningsfullt jag skriver :P men alltid nått :D



Lägger in en bild på hjärtat bara för att han är så satans söt :D Finns ingen finare kille ^^ Min underbara sambo, älskar honom mer än något annat <3


Welcome to my life!..


har inte tänkt skriva nått speciellt idag .. :P hade bara tänkt lägga ut lite bilder :)



Jag i mina glasögon :P Ser ut som ett mähä, men de funkar :D



Min ängel!.. Den enda på jorden som verkligen betyder något <3



Pusspuss snygging ;)

Älskar min Nils mer än mest <3



I don't want the world to see me!


Jasi, vad ska man skriva idag?.. Igår hade vi förskjuten skoltid på skolan.. vi gick skola på kvällen istället för dagen :) Vi hade middagsbjudning.. 17 st gäster så vi hade ordnat en Buffe :) vart ganska så bra.. vi slutade kl 21.. och där vid 20 tiden bestämde jag och Thanya att vi skulle ut på Kalles efteråt :D så de var bara att snabba sig, fixa sig i ordning och börja dricka.. Anni, Alexander & Linus följde oxå med ut.. var ganska så trevligt faktist :)

Carro bestämde sig för att hon skulle fixa mitt hår då vi var på skolan, hon är så förtjust i mitt jätte långa hår och frågade mej om hon inte fick locka det och göra de fint :) visst sa jag, bara att du fixar det.. och de tog nästan 1 timme att göra det :P jisses! men hon fick till det.. och så här vart det.... :P



ganska så bra faktiskt :) fast jag inte är van att ha lockigt hår :P Fast här har de flesta av lockarna trillat bort.. men de var gnska så bra iaf :)
Ska lägga in en bild på Anni och Thanya oxå, från då vi var hemma hos mej och nils och drack innan vi gick ut :)


Måste säga att kvällen var skit skoj :) Träffade Kim ute oxå, han var nyss hemkommen ifrån Linköping?, tror jag att de var :P haha!

Annars vet jag inte vad mer jag ska skriva idag... hmmfs! När bäjb kommer hem ska vi dra till min gamla lägenhet och se om vi kan försöka fixa med resten.. så de blir gjort.. få bort den där skiten någon gång :) sen blir de nog lugnt ikväll.. hade varit skoj med lite mer party.. men, jag vet inte.. en lugn hemma kväll med bäjb vill jag oxå ha.. mysa lite grann :)

aja, nu ska jag gå och ta mej en dush! :) jo, förresten.. har skaffat glasögon nu oxå, för att underlätta mitt läsande.. då jag får så ont i skallen.. :P ska lägga upp en bild sen så ni får se hur jag ser ut som glasögon-orm :P haha!..

Menmen, nu gack jag iaf :)

Älskar min Nils mer än något annat! <3


Life goes on.


Tisdag idag.. ^^ tyckte att de kanske var på tiden att jag uppdaterade litegrann :) vet inte riktigt vad jag ska skriva, men något ska jag väl kanske lyckas printa ner :P haha! sitter just nu och kollar på tv samtidigt som jag sitter vid datorn och har tv:n som dataskärm :P haha! en liten ruta i den stora :P ganska gulligt.. ^^

i går var de skola, gjorde Pannbiff, stekt lök, kokt potatis och brunsås.. och så klart var de jag som hamnade på att steka pannbiffen, de var inte så skoj :P men någon var ju tvungen att göra det.. ^^ sen när det var dax för städning... så städades det egentligen inte så mkt.. vi dansade och stojjade istället.. det var ganska så skoj.. hade tänkt se om jag kan lyckas lägga upp videon eftersom att Sara filmade allt ^^ det var väldigt skoj ^^ jag vet inte riktigt hur man gör.. så jag kan se om de går att fixa senare ^^ måste lära mej före..

fick även en ny bild på tobias av mamma i söndags :) hade tänkt dela med mej av den till er.. så ni får se på charmtrollet.. han är riktigt söt :) nu börjar de faktiskt kännas som att man har fått en lillebror :) ganska så skoj ändå.. det enda som e lite jobbigt är väl att det är en sån åldersskillnad.. men de funkar ju det med :)

 


Här har ni den söta, visst är han gullig? :) Och typiskt syskon-humör har han oxå :P samma humör som oss systrar, stackars liten.. som måste tampas med de där irriterande humöret.. :) menmen, jag tror han klarar det bättre än mej iaf ^^ men han är söt, kan inte säga det nog många gånger :D Söt, söt, söt :D:D
En annan kille förutom bäjb som är riktigt söt ;) haha! förlåt bäjb :D

Vad mer ska jag skriva nu då? :) Jag håller på att baka en choklad kaka till bäjb ^^ så han blir glad, han är tydligen väldigt choklad-kär idag :) ska även baka en kladdkaka sen ^^ hade jag tänkt mej iaf :) får se vad de blir av allt :) 



Min underbara snygging! Finns ingen som dej, älskar dej mer än något annat på denna jord.. utan dej skulle inget vara detsamma.. Du är marken jag går på, luften jag andas.. helt enkelt mitt allt på jorden! Allt för dej bäjb! <3

 

Tjing Tjong!



Två veckor & en dag!


Så gammal är min lillebror Tobias idag :) Inte gammal, och inte stor :) väldigt liten kille.. har för mej systeryster sa att han var 37 cm nu, så han växer då iaf.. då vi träffade honom så var han typ bara 20 cm :) så de går undan.. så går de då man är för tidigt född :) tur att han växer och blir stark iaf :)

hade tänka lägga in en bild på honom ^^ fick lite bilder av Madde tidigare :) ska få den nyaste bilden via mms sen, när hon hade tid att skicka.. så jag lägger upp en annan så länge :)



Hoppas den nyare bilden kommer snart :) Är ganska sugen på att se honom :) har ju inte sett honom på ungefär 2 veckor ju :).. lite mindre än två veckor är det.. men ändå.. ^^

Vet inte vad mer jag ska säga.. ska ta i tu med allt här hemma så det e klart till då bäjb slutar :) ska diska och laga mat på 30 min ^^ det hinner jag galant :) haha! menmen.. ska sluta surra nu.. ska göra allt klart så det bara är för oss att ha en myspys kväll ikväll ^^ som vi har sagt, minst en dag i veckan ska de vara bara vi :) så härligt ^^



Min snygging! :D Älskar dej mer än mest bäjb! Du & Jag för alltid!


Gaah!


Hatar idiotiska människor som snor ens tvätt-tider.. :S speciellt då man har maskinerna fulla i tvätt och de plockar ut ens kläder och börjar tvätta.. :S va faaan! så kan man väl ändå inte göra.. boka en egen tvätt-tid idioter!!..

Detta gjorde inte mitt jävla humör så mkt bättre, har varit nog grinig idag som det är, va fan! varför skulle just detta hända då? .. helvete oxå! orkar fan inge mer... jag väntar på att den där skiten där nere ska torka nu, så jag får ta upp det och sen får nils tvätta resten.. jag orkar fan inte! jag håller mej till att diska och städa istället.. blää!.. inte min dag idag.. :S

skit samma, nu har jag spytt galla en stund.. nu ska jag göra nått annat!

Älskar min Nils <3

~ Tjing Tjong!


L O V E ; )


Älskar min Nils, mer än mäst <3


Tisdag!..


Idag har det varit teoridag :) Ganska lugn och skön dag.. Imorn blir det teori med :) börjar kl 8 imorn.. fast vi blir själva.. David ska på något möte.. så vi ska läsa teori själva fram till 10 ungefär.. då kommer han tillbaka.. :)
Jag vet inte om jag ska åka med bäjb eller carro imorn.. i vilket fall som helst så ska jag bege mej så jag kommer dit kl 8.. ska försöka vara i tid imorn med :) kändes ganska så bra att komma i tid idag :) det blir nog bra :)

har inte gjort så mkt sen jag kom hem idag.. jag och bäjb har varit på PiteBo och elgiganten.. :) annars inget.. lagat mat och lyckades bränna mej :/ ajajaj... men kan inte göra så mkt.. :/ det går över..

vet inte vad mer jag ska säga.. har en sockerkaka i ugnen :D håller på att göra en vanlig sockerkaka idag :) ganska trevligt.. kan jag och bäjb äta sockerkaka med marsansås och se film ikväll.. eller serier :D nått.. och bara mysa:)

Bäjb håller på att sätta upp våra lackhyllor nu på väggen :) det blir nog bra ^^ ska köpa nya sen på ikea för mina är lite misshandlade :P aja, ska gå nu iaf :)

Älskar min bäjb <3


Måndag kl 9.59..


Sitter nu på skolan.. Får inte vara med i köket idag :/ pga att jag har skadat mej i handleden.. David tyckte inte att jag skulle vara med då, så jag får läsa massa teori själv.. Tur att jag får låna datorn, eftersom att jag ska hålla på med mitt hotell :) Då kan jag iaf skriva en sväng :)

Idag är det tänkt att jag och bäjb ska och hälsa på mamma, ulf och tobias :) ska få träffa min lillebror för första gången :) ska bli ganska så intressant.. har ju aldrig träffat honom, bara sett han på bilden madde skickade till mej =) han är väldigt liten.. pratade med mamma igår och hon säger att han väger 1435g och är ca 20 cm lång.. han är en riktigt liten kille.. hoppas han växer och blir större :) haha! klart han gör :D

vet inte riktigt vad mer jag ska säga.. är väldigt förkyld igen :S känns som att huvudet ska explodera! :S är inte så trevligt.. men kan inte göra så mkt åt det.. ska tydligen vara en sån där förkyldning i år, som gör att man är sjuk en stund sen känner man sig pigg och ganska kry i 10-14 dagar sen blir man dålig igen.. och så fortsätter det så.. enligt David iaf :P Inte speciellt trevligt, men så är det iaf.. :P

vad mer ska jag säga?.. trist och tråkigt väder.. riktigt hemskt.. mulet och regnar, man blir som lite deprimerad :S jag vet inte riktigt vad fan jag ska skriva..

alla arbetar för fullt i köket, min grupp lagar Chili con carne idag.. vad det andra grupperna lagar, det kommer jag inte ihåg :P jag har 3 teoridagar på raken jag nu :P Smiid.. Idag pga handleden, imorn pga att vi alltid har teori på tisdagar och sen på onsdag eftersom att då är det möte med våra eventuella praktikplatser, fast jag får inte gå och möta nån från min eventuella praktikplats.. dom ville träffa David, så David får gå åt mej :) haha! Smidigt och bra, så då får jag sitta på skolan och läsa teori.. Egentligen måste vi vara här kl 8, fast.. jag lär nog komma lite senare.. typ.. 8.30.. näe, jag vet inte.. när bäjb har tid att köra mej till skolan.. :) Han börjar ju kl 9 så det måste ju passa med honom :) men de ska nog gå bra.. behöver inte ta mej upp lika tidigt iaf :) tur var väl det.. sen är de kök igen torsdag och fredag och då borde jag inte ha så ont i handleden, då borde jag kunna vara med :D annars blir jag fan ledsen.. men de ordnar sig..

vill skriva mer, men vet inte om vad :P det står som ganska så still i skallen på mej :P Fick veta igår av Nils pappa att jag har namnsdag idag.. tydligen, så jag säger väl grattis till mej själv då! :P Sen var han så söt, han sa till Nils att han skulle hälsa till sambon ;) wiihoo! Det är ju idag som det är offeciellt.. :D adressändringen börjar ju gälla idag så ^^

mina två stycken gruppmedlemar verkar inte komma så bra överens, för en stund sen hörde jag världens liv ute i köket.. efter en stund gick jag dit och kollade och då sa David att Alexander och Marina (mina gruppmedlemar) höll på att slå ihjäl varann.. dom bråkade tydligen.. :S att dom aldrig kan hålla sig i skinnet.. men så går det då den ena vill bestämma över den andra.. synd bara för Marina att hon inte kan bestämma, och styra och ställa över mej.. då får hon sig en känga i röven!..

aja, skriver väl mer lite senare när jag har tid.. just nu ska jag se om jag kan arbeta med mitt hotell-tjafs och sen har vi väl lunch kanske?.. hoppas vi inte har så lång dag :)

Älskar dej Nils, mer än något annat <3


Söndag idag!


Helgen har varit relativt lugn.. förrutom igår, då var vi på degeränget och packade ihop mina saker och flyttade över det mesta, vi flyttade inte allt för jag vart less.. har ju ändå ett tag på mej att flytta.. iaf under hela oktober.. såå, det blir nog bra.. :) har fått hit massor med saker nu.. bara att figurera ut vart allt ska vara :D men de löser sej..

annars, vad ska man mer säga?...

fick mej en lillebror igår.. :D kl 17.11 föddes han med kejsarsnitt på Sunderbynssjukhus.. Två månader för tidigt dock så han får ligga i kuvös.. Men allt gick bra och de var huvudsaken, mamma mår bra och han mår bra :)
Liten kille var det.. han vägde bara 1400g.. :) hur lång han är de vet jag inte än... men vet iaf att mamma och ulf har döpt honom till Tobias :)

vet inte riktigt vad mer jag ska säga..

att i fredags fixade vi så att nu står jag oxå med på ytterdörren :) och imorn börjar min adressändring att gälla :)
känns väldigt bra.. få nån fason på allt.. nu gäller det bara att få ordning på allt.. så det ser beboeligt ut här :) men de löser sej..

nu ska jag sluta tjollra.. lägger in en bild på min lillebror tobias iaf :)

'

Ha de bra alla ni där ute, eller.. några av er iaf :)

Älskar min Nils <3


. . . . . . .


Hur mkt man än säger, och hur mkt man än försöker så funkar det inte va?... aja.. får bara ont i magen och skallen när jag tänker på det! Orka bry sig!..

Önskar bara att du hade vett att släppa någon gång.. men de lär väl aldrig ske! Kanske var det ett misstag, kanske inte!.. Jag har då ingen aning.. nån som vet som kan säga till mej?..


Ojskipojski!


Det är fan en vecka sen jag uppdaterade :S Jisses, nu får jag fan skärpa mej.. Såhär kan jag inte ha det! Kan ju inte bli blogg-torka nu fan!..

Vad ska jag berätta om veckan som varit då?.. Finns inte så mkt att säga, har något sånär frisknat till.. Har kvar snuvan, men vad fan! Den dör jag inte av..

Sen så har det börjats med att packa.. ojoj, jobbigt att behöva packa och flyttas ännu mer.. tur att det inte är så mkt grejer och att inte så mkt ska behållas.. för då hade jag fan trillat av pinnen.. I vilket fall som helst, om ni nu undrar vad jag menar med ännu en flytt så äre så att jag ska flytta till Zon.. Ska flytta in i Bäjbs lägenhet.. Vi tycker att det är onödig att jag kastar pengar i sjön.. betalar på en lägenhet där jag aldrig är..så då sade jag upp den istället.. ganska skönt..
känns väldigt bra.. Nu har jag bäjb på riktigt.. vi utvecklas hela tiden :)

och i lördags, var våran dag.. det innebar en massa mys för oss, med god-middag som jag tillagade och myspys med godis och film :) väldigt trevligt.. alt känns väldigt bra..

Livet går framåt.. På ett väldigt positivt och bra sätt.. och nu så kommer ju alla mina oroligheter att släppa så fort jag har blivit av med lägenheten.. för den har ju spökat för mej och jag har ju mått dåligt pga att jag har den, betalar på den och är aldrig där.. fast nu är det inget problem längre.. :):) wiihoo!! :D har fixat det mesta.. ska ringa piteenergi och tele2vision imorn.. :P måste säga upp elen och få en retur avi för digitalboxen.. :D tihi! :D

vet inte om jag har nått mer att säga.. har bakat idag :) Chocklad-sockerkaka och scones.. ganska nöjd är jag :) men jag måste ta mej nått att äta har jag insett.. har inte ätit på ett tag nu.. :)
ska hitta mej nån smörgås ^^ hare bara alla där ute :) eller, nästan alla iaf.. finns vissa undantag som alltid! :P



Älskar dej hetboll! Du är mitt allt här i livet, och nu äntligen
så är det du och jag på riktigt! Du och jag, för alltid!
Sambo-livet börjar nu för oss, och det känns underbart..
Vill inte vara en endaste sekund ifrån dej, Du gör mej hel!
Du får mej att känna mej speciell, du får mitt hjärta att slå ett
extra slag! Jag lever för dej!

Älskar dej älsklings bäjb <3