Tillbaka till startsidan?

Tisdag..


Idag är det tisdag, japp.. och jag börjar känna mej ganska så kry.. snuvan är kvar men jag känner mej inte lika hängig som jag gjorde tidigare.. så imorn blir det dax för skola igen ^^ härligt.. känner att jag inte vill vara hemma sjuk nå mer, och sen vill jag inte missa så mkt.. och nu när jag känner mej kry så finns de ju inget som kan hindra mej från att fara på skolan imorn.. :D så himla härligt.. och då har vi 5h kök .. mitt första kökspass, får väl se i vilken grupp jag hamnade.. och hur bra mina kock-kläder sitter :) och träffa alla klass-kamraterna igen.. trevligt trevligt.. blir nog bra :)

har sovit 13 timmar allt som allt sen jag lade mej igår.. snacka om att de var behövligt ^^ så, vad har jag gjort idag.. jadu, inte så mkt.. jag och älskling har varit en sväng på stan, köpte ett hänglås till mitt skåp på skolan, kollade efter en kalender till mej men hittade ingen vettig, fixade lite saker till älsklings dator och hårddisk till poppisen :P sen, vet jag inte vad vi gjorde.. handlade lite mat, så vi har frukost imorn :) sen vet jag seriöst inte :P aja.. blir nog bra iaf..

vad mer ska jag säga ?.. jag tror inte jag har så mkt mer att säga.. ska se lite tv nu.. äta lite glass och dricka lite cola tror jag ^^ blir nog bra det.. för jag vet seriöst inte vad jag ska skriva..

Älskar dej älsklings bäjb! <3


Lördag idag! ^^


Ja, vad ska man säga.. Igår blev jag hemskickad från skolan pga att jag inte var så kry.. men piggnade till senare på eftermiddagen för att kunna dricka lite grann, och lite vart de verkligen.. efter att jag druckit två cider var jag ganska påverkad.. men jag vet ju varför.. sov 2 timmar under natten, inte ätit något och sen vara dunder förkyld på det :P då är de faktiskt inte så konstigt :P vi drog ihop en mindre, lugnare inflyttningsfest hos oss igår ^^ vi var inte så många men de räckte gått och väl ^^ vi var typ standard gängen... Anni och Mika, fast Anni fick avrunda lite tidigare pga hennes skada, Emmie och Baggis och Lidas.. och jag och älskling såklart eftersom att vi bor här :) det var ganska trevligt, eller ganska.. det var trevligt.. ^^ 

tycker dock synd om min älsklings bäjb idag, han mår inte så bra och han måste sitta på jobbet och jobba.. :( jag lider med dej älskling.. hade jag kunnat ta allt det dåliga så du fick må bra, så skulle jag lätt göra det.. utan att tveka.. :)

vad händer ikväll då?.. det är 20-års fest hos Sara och Olle ikväll.. ska väl dit och supa mej.. tror älskling surrade om att han ville vara chaffören.. och det får han vara om han vill ^^ tänker inte tvinga han att dricka nått då han jobbar imorn med.. och speciellt inte med tanke på hur han mådde i natt och imorse.. han får gärna vara chafför, bara han är där borta med mej och socialiserar sig han med :) annars blir jag ledsen.. visst kan du umgås med oss fast du inte dricker bäjb? :D du ska få vara med mej då jag e full första gången då inte du dricker.. jag har ju varit nykter då du druckit så, kanske dax att jämna ut det ;) haha! fan vad jag pladdrar på..

var nog på tiden att jag skrev av mej lite.. måste bara säga att utbildningen jag går, den är helt underbar... fy fan vad skoj ^^ och på måndag börjar allvaret i köket ^^ så jävla skoj, jag ska äntligen kunna lära mej att laga mat ordentligt, och då älsklings bäjb, då ska jag göra mitt bästa för att laga mat till dej så ofta jag bara kan ;) och bara god mat.. inge snusk-äckel-mat som ingen av oss gillar.. typ fisk och skit :P haha!.. du ska få de bästa, för du är den bästa.. och förtjänar inge annat än de bästa ;)

näe, nu ska jag sluta skriva.. ska vila mej lite och sen kanske börja göra sig i ordning för ikväll.. fixa nässpray och skit.. :)

Älskar dej Bäjb! Du är verkligen mitt allt Nils < 3


Har blivit utmanad.. ^^


Har blivit utmanad av min kusin Malin.. =) och då måste jag väl ge mina svar på denna ^^


1.Vilken mat äter du ofta? Jadu, pasta antar jag.. och potatismos med något till ^^ standard typ..
2.När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka av? Det är lite olika, ibland hjälper jag till och ibland så sitter jag bara och kollar på :P haha!
3.Var sitter du när du bloggar? Det är väldigt olika.. Med tanke på att både jag och älskling har varsin bärbar dator så är de antingen i sängen eller soffan typ.. :)
4.Köper du ofta triss? Nej, inte de inte.. Inte alls faktiskt :P
5.Vilket land eller stad har varit din bästa semester? Det var en bra fråga, ingen aning faktiskt..
6.Vilken tv-kanal tittar du mest på? Jadu, 5:an och 3:an tror jag ^^

Och dom jag utmanar blir faktiskt...

Madde ^^ Syrran måste bli utmanad ;)

Carkan, känn dej utmanad ;)

Kusin Linnea, du måste bli lite utmanad av mej ;)

Anni, jag bara måste ju ;) Du skriver ju aldrig..

Likaså med Emmie :D bara börja skriva ^^

Så, nu har jag inte mer att säga :D

Älskar min Nils < 3


Torsdag..


Jajjebus.. torsdag nu då.. jävlar i mej vad tiden tickar på ganska så fort.. hmm! :P haha! aja, spelar ju inte så stor roll ^^

har fått veta idag att jag har blivit beviljad CSN medan jag studerar.. skönt ^^ Nu slipper jag soc, arbetsförmedlingen och försäkringskassan.. kan inte bli bättre :D visst, nackdelen är att jag får mej ett lån.. men jag orkar inte tänka så.. är ganska så glad idag (fast jag sagt att jag aldrig mer ska vara de), så jag vill inte ha nå negativiteter eller tänka på något som om de vore illa.. orkar inte riktigt.. ^^ men för den skull betyder inte de att jag pallar med att höra eller göra vad som helst.. så snälla, var försiktigt med mej idag :D vill gärna klara denna dagen helt och hållet och bara vara glad :)

har vaknat tre gånger i morse.. ^^ första gången var där vid.. typ.. 5.30, har börjat bli en vana för mej att vakna till då och kliva upp en sväng, sen lade jag mej i sängen igen och blev omhållen av sötnos, sen vaknade jag till igen då älsklignen skulle och jobba.. och sen blev jag väckt typ.. vid 8 tiden.. då plingade de på dörren.. men de som plingade han springa iväg fortare än jag hann ta mej till dörren.. nån minut efter de plingat ringde Nils och sa att NELAB skulle komma med kyl/frysen idag.. då fattade jag varför de plingade på dörren :P de var ju dom.. så jag klädde på mej, låste upp dörren och började tömma kylen/frysen.. sen pysslade dom på en stund, och böt ut den.. sen gick dom.. :) då var de bara för mej att stoppa in allt igen.. så nu är det en ny kyl/frys i köket oxå.. ^^ ganska behagligt..

sen har jag plockat undan och städat i lägenheten ^^ så nu e de lite mer ordning här ^^ kan behövas.. inte så trevligt att bo i ett bombnedslag typ :P haha!..

fick jätte braiga nyhter igår av Anni! :D:D:D äntligen så ska stumpan flytta hem igen.. känns kanon.. finns inget bättre än att få veta att ens bästa kompis ska flytta hem ^^ underbart ^^.. glad för dej stumpan, som fått nytt jobb och allt ^^

sen vet jag inte om de finns så mkt mer att skriva :P

uppdaterar väl om jag kommer på nått mer ^^

~ Älskar min Nils, massor, massor, massor < 3 ~


Onsdag idag..


Japp.. och vad har jag hunnit med att fixa nu på morgonen?.. Jo, CSN har jag fixat.. nu väntar jag bara på bestut, pratat med Rigmor har jag gjort.. så jag ska ha fått brev hem i min brevlåda idag.. så jag måste dit och kolla, så jag får veta lite grann om vart vi ska vara osv.. ^^ sen har jag inte hunnit med så mkt mer.. ska med älsklignen på AF sen när han slutat och prata med Britt ^^ så jag får de ur världen oxå..

fick veta av Rigmor att vi kommer att vara 14 stycken i klassen.. var av en är jag, 2 är mina kusiner och 6 stcken är utlänningar som knappt kan nå svenska :P haha! de ska blir skoj.. lite udda, men va fan ^^ ska bli trevligt iaf :) hoppas bara att allt går vägen ^^

och sen har jag nu bestämt mej helt och hållet för att jag aldrig mer ska vara sådär hyper jätte glad.. för jävlat allt skiter sej då jag är jätte glad.. de senaste 6 dagarna har jag varit glad under dagen.. men fan, kvällen har slutat riktigt illa.. ska aldrig mer vara jätte glad, så äre bara.. de lönar sej inte då jag bara blir ledsen.. och i lördags.. vilken bra dag då.. jag var jätte glad och sprallig, var och hoppade och studsade i skogen med älskligen... och vad tror ni jag lyckas med då?.. jo, jag tappade min mobil... :S tur att jag lyckades finna den igen iaf.. annars hade jag varit galen vid det här laget.. :P menmen, har inte varit bra kvällar.. så vi får väl se om de kan tänkas bli bättre..

har jag nått mer att skriva?.. njae.. jag vet inte.. måste ta vara på min sista lediga vecka ^^ sen är det ett halvårs plugg som gäller.. ska bli ganska så skönt ^^ allt ordnar sej ^^..

aja, nu ska jag sluta skriva.. har inge mer vettigt att säja.. mer än att.. Låt bli att göra mej ledsen och såra mej nå mer.. det är inge skönt.. och sen, Bläääää!!.. orka bry sej.. gå och häng dej istället! typ.. det e de jag vill säga.. :P haha!

Nu drar jag! Tjingtjong medaljong ;P

~ Älskar min Nils < 3 ~


. . . . . . . .


uäk!


Sköna helg ^^


Äntligen fredag ^^ Blev väckt i morse av Älsklingens mamma och mormor som ville komma och kolla hur vi hade fått till det i lägenheten :) Och dom gav bara bra betyg, det låter ju bra ^^ Nu känner jag mej ganska så nöjd med min insats här ^^

Idag kl 14 ska jag på VLC och sökan till en kurs som börjar i mitten på semptember.. ^^ sista ansökningsdagen idag så.. ska söka iaf, kan vara skönt att få något att göra.. Tycker jag då iaf.. Får väl se hur det går.. Måste även prata med Rigmor och se så att mötet vi bokade in nästa vecka fortfarande gäller ^^ Men de ordnar säg..

Ikväll blir det att fara till a-jaur och bara ta de lugnt.. ska bli skönt ^^ som jag slet igår så tycker jag att jag kan få chilla lite ;D igår vart hela lägenheten städad.. ååh, vad de kändes skönt ska jag ta och tala om ^^

njae.. vet inte vad mer jag ska skriva nu.. ska gå och fixa diverse saker nu ^^ men ha de bra allihopa :)

Älskar dej Nils <3


En lista..


Lägger upp en lista lite snabbt innan det är dax att gå och göra alla sysslor som jag har sagt att jag ska göra idag =D jag måste ju göra de, för älsklignen ska fan inte göra nått idag.. Idag har han en "fri/ledig" dag eftersom att han fyller år.. Då ska man inte städa och ha sej, då ska man lata och bli uppassad ^^ Så jag ska göra allt idag.. Dammsuga, skura, dammtorka och diska.. Tvätta gjorde jag igår och i förrgår ;) haha!

Aja, här kommer listan iaf :D

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: NILS <3, det säger väl allt? ;)
2. Är du lycklig?: Det är jag absolut..
3. Är du uttråkad? Nej, inte än iaf :P
4. Är du ledsen?: Nej
5. Är du italienare?: Nej jag är nog rätt helsvensk..
6. Är du en cooling?: Njae.. de skulle jag inte vilja påstå :P
7. Är du från irland?: Haha, näe :P inte alls..
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Näe, dom har varit skilda ett ganska bra tag nu..

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Jo, det gör jag.. ^^
2. Har du någon gång blivit sårad? Oohja!
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Ja
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Men självklart.. Nils ju ;)
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Öööhm, en hemligbeundrare brukar man väl inte känna till.. eller?:P
7. Är du kär?: Ja, det är jag verkligen..
8. Vill du gifta dej när du blir stor?: Med Nils, absolut.. annars, Nej ;P

TVÅ ALTERNATIV
2. Hår eller ögon?: ögon
3. Katter eller hundar?: både och :)
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Få bästa vänner
5. Tv eller internet?: internet ;)
6. Coca-Cola eller Pepsi?: COLA! <3
7. Utekväll, eller romantisk hemmakväll?: Hemmakväll :)
8. Pengar eller lycka?: Lyckan :)
9. Dag eller natt?: Dag, skönare att vara vaken då :)
10. Msn eller mobil?: Både och :)

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: Nej..
2. Brutit ett ben?: Nej..
3. Gjort nåt du ångrar?: Jo, många gånger
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej, usch!
5. Ljugit för någon du tycker om?: Jo..
6. Ätit en hel tårta?: Nej..
7. Gjort bort dig offentligt?: Det har jag säkert..
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Vem har inte det? :P
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Jo, det har jag..
10. Velat försvinna?: Jora, många gånger

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?: Vägledningscentrum :)
2. Telefonsamtalet du fick?: Pappa :)
3. Personen du var med?: Carro faktiskt ^^
4. Roligaste grejen som hänt?: Det vill du allt veta va? ;)
5. Personen du smsade: Anna ^^ 
7. Du skrev till på myspace?: Jag har inte myspace..
8. Du kommenterade?: Ingen aning..
9. Du tillbringade natten med?: Nils, alla nätter med honom.. <3
10. Du kramade?: Anna :)


Så, det var den listan de ^^  de finns två till.. dom kommer senare :D ska plocka nu ^^

Älskar dej Nils, mer än mest! <3


Du, bara du!


För mig är du lika vacker som en solnedgång. För mig är du någonting helt underbart. För mig är du något att se fram emot. För mig är du som ett liv utan gränser. Du och jag kan göra allt vi någonsin velat. För mig är du någonting helt galet. För mig är du någonting helt fantastiskt. För mig är du hela min värld och det enda jag vill är att vara tillsammans med dej. Jag saknar dej när du inte är i närheten och jag känner lyckorusen i kroppen när du är i närheten. Du är mitt allt och utan dej skulle jag inte vara lika lycklig som nu. Kärleken till dej övervinner allt.


Att vara älskad utav dej är något helt underbart. Du finns där då man har det svårt, och du står alltid vid ens sida. Kunde inte ha haft mer tur då jag träffade dej. Tack för alla bra stunder jag får med dej. Jag älskar dej mer och mer för var dag som går, finns ingen finare och underbarare än dej. Med dej ska jag tillbringa resten av mitt liv <3



jasså..


tisdag.. hmm, trevligt.. kanske.. eller.. inte.. eller.. jag vet inte..

Smoke kom idag ^^ nått positivt, den stora lilla dunderklumpen ger verkligen en extra glimt i vardagen.. Han ska vara här med oss till på torsdag kväll.. Väldigt trevligt :) Och jag kan ju säga att han har verkligen sniffat i varenda vrå av lägenheten.. Luktar ju katt på de mesta av sakerna.. Mew och Ivy hår överallt.. Klart som fan han måste lukta :P Har gått lång promenad med han nyss.. Väldigt skönt faktiskt ^^

Har även umgåtts med Carkan en sväng idag ^^ väldigt trevligt, hon och Valle kom på besök.. Ska mest troligen umgås med hon en sväng imorn oxå.. trevligt trevligt.. Vi pratade ut ganska friskt.. Tack för att jag fick prata mina bekymmer med dej stumpan, var ganska behövligt.. Har inte pratat med någon annan om det så jag kände att det var på tiden att det kom ut :) Ett stort tack till dej, och du vet att jag finns här om du skulle behöva mej :)

vet inte om jag har så mkt annat att säga.. har fått ordning på det mesta i lägenheten oxå ^^ satt upp gardiner i vardagsrummet gjordes igår ^^ vart väldigt bra.. nu fattas de bara i köket och sovrummet.. men de kommer de med ^^ bara lite små fix kvar sen är de klart.. men det e lugnt, det tas när det hinns med.. vi har ingen bråttom nånstans.. det ordnar sej..

snacka om tankar som pendlar fram och tillbaka i mitt huvud.. ganska jobbigt, måste bedöva dom på något vis.. för jag orkar inte med dom.. inte just nu.. :S men de ordnar sej.. det måste de göra.. på ett eller annat sätt..

aja, ska gå nu.. ska renbädda i sängen och ha lite dragkamp med smoke ^^ vi hörs senare hörrni.. Hare gött ;)

Älskar dej Nils, massor massor massor <3
Fast rädslan att förlora dej finns alltid i mej..
Stanna hos mej föralltid! <3


Ny vecka..


men tänker inte ta nya tag.. ger inget, blir samma iaf i slutändan.. menmen, man kan ju alltid hoppas..

nu är de inte så mkt kvar i lägenheten, det mesta är fixat nu ^^ det som är kvar är att fixa så man kan hänga upp gardiner i köket och sovrummet, upphägning av div. saker, hyllor, tavlor osv.. sen städning.. sen är det klart :) bra ordning har vi fått oxå, tycker jag iaf :) känns ganska så bra.. och massor bättre sover jag här, och trivs gör jag.. som fina fisken.. än så länge iaf :) får väl se, blir nog bra skulle jag tro..

förkyld är jag, som sate.. :S och feber hade jag imorse.. har fått i mej nån alvedon så den är ganska stabiliserad just nu :P haha! blir nog bra..

det som återstår att göra nu är att fara och kolla bäddmadrass, laga middag och sen städa :) Nils jobbar ikväll så jag ska fixa och dona lite medan han jobbar ^^ det blir nog bra.. det löser sej..

Nils ~ Älskar dej <3 mer än mest..