Tillbaka till startsidan?

Jennie eller Karin?


Jasså? Jag har tydligen fått ett nytt namn :/

Fick ett paket-avi idag från posten om att jag kunde hämta mitt paket på Coop. Men det sjuka är bara att dom hade skrivit Karin Johansson, och inte Jennie. Men det var ändå mitt paket. Sjukt! Vilka knäppa människor är det egentligen som jobbar på posten då de skriver fel namn. Alltså, hade det varit en bokstav fel hade man kunnat förstå det, men ett helt jävla namn? Som desutom inte ens är det minsta lik ens egna? Jisses.
Människan som skrev måste ha varit väldigt trött idag, eller nått sånt.

Näe, nu ska jag göra annat!

♥ N I L S ♥


Film, all the time!


Jahapp, lördag idag då.

Igår såg jag och Bäjb två filmer innan vi gick och la oss. Det vart From Dusk Till Dawn och The Mummy, blir att se den andra Mummy filmen ikväll och hinner vi med så blir det kanske den tredje sen oxå. Sen har vi Scorpion King att se. Det blir nog jätte bra.

Just nu håller Bäjb på att installera om min dator. Det behövdes för att nån uppdatering som inte skulle installeras hade tydligen blivit installerad. -suck- Men de löser sig.

Vet inte riktigt vad mer jag ska säga. Kommer kanske mer senare om jag känner att jag har viljan till det.

♥ N I L S ♥


Always and Forever! ♥
♥ Niin & Nils - Äkta kärlek! ♥


OjOjOj :P


Nu får vi se hur det går. Tog mina sista två tabletter nu, jag hoppas att det går bra. Ska tillbaka till VC om ca 1-2 veckor, kolla så att allting är som det ska. Så det inte finns nå infektion kvar i mej och så att allt står rätt till, som sagt. Får väl se. Jag hoppas på det bästa, för jag orkar inte med nå mer nu. Har varit sjuk i princip hela förbannade vintern på ett eller annat sätt, och nu är jag väldigt jävla less. Varför ska jag bara vara frisk på sommaren? Vad är det som är galet? Jag blir helt koko i skallen av detta. Tragiskt.

Aja, jag har suttit idag och räknat ihop några serier jag har sett. Fick det till 8 stycken, tänkte att jag skulle rabbla upp dom för er. Så får ni se vad jag kollar på :)

- 2 ½ men
- One Tree Hill
- Desperate Housewives
- Buffy The Vampire Slayer
- Fresh Prince In Bel Air
- Friends
- How I Met Your Mother
- Joey

Håller även på att kolla på Förhäxad och Scrubs. Ska snart ta tag i Angel oxå. Ska sen leta rätt på några andra serier som jag kan se :) Som jag har sagt, BEROENDE. Jag är helt galen i serier. Jag vet några serier jag ska kolla på, HELA serier, alla avsnitt och alla säsonger.

Bland annat: Rescue Me, 90210 Beverly Hills, Chuck, Ghost Whisperer, Dharma and Greg, Eli Stone, Sex And The City, Psych, Melrose Place, Men In Trees, Reaper, Roswell, OC, Sabrina Tonårshäxan, Sjunde Himlen, The Hills, Chasmere Maffia, Ugly Betty, The War At Home, Supernatural, Weeds, Will and Grace, What about Brian.

Några av serierna jag ska se. Finns massor mer, och tro mej. Jag kommer att ha sett dom, fast det kommer att ta en stund. Men se dom ska jag, om de så blir det sista jag gör :)

Näe, nu ska jag gå och möta Bäjb. Han slutar snart.

♥ N I L S ♥


Beslutsångest..


Det kan man lugnt säga.. Vad fan ska jag göra? Jag har två val möjligheter, den ena är att vara i närheten av någon som verkligen hatar en och bli plågad. Göra sånt som ingen annan behöver göra och vara på ett ställe där de andra inte behöver vara hela tiden eller att strunta i det och, tja. Inte göra nått, för nått. Tragiskt! Har svårt att skriva det jag har i huvudet utan att avslöja vad allt beror på. Som jag skrev igår, vad det verkligen är och så vidare är något som jag bara tänker prata med Nils om.

Känns inge bra iaf, oavsett. Jag blir galen. :/

Näe. inge mer skriverier nu. Ska kolla klart mina serier och göra en lista på alla serier jag sett. Får väl se hur många de blir sen.

♥ N I L S ♥


- suck -


Det verkar ljusna nu, oj så skönt. Synd bara att jag inte ser fram emot de sista två månaderna, inte alls. Tragiskt egentligen, men det beror lite på det ena och det andra. Inget jag tänker dra för någon annan än Nils iaf.
Praktiken jag ska göra i tre veckor på Capsicum ser jag dock fram emot. Det enda jag inte ser fram emot är att vara utan Bäjb, menmen. Som det var sagt tidigare det ska nog gå bra.

Mår ganska så mkt bättre, förrutom vissa störningar som gör att jag bara vill vrida nacken av någon. Jag förstår inte vad det är som är så svårt att förstå? Låt mej bara vara.

Vet inte vad mer jag kan säga idag. Är ganska irriterad och less egentligen. Näe, orkar inge mer nu. Ska se om jag hittar nått att göra.

♥ N I L S ♥


Saknad..


Jag satt och pratade med Virre tidigare idag. Jag måste bara säga, satan vad jag saknar den tösen. Fick bilder av henne från typ 2006 eller nått sånt, bilder på oss. Ojoj, säger jag bara. Att se dom bilderna gjorde saknaden bara väldigt mkt större. Men jag förstår som henne, jag förstår vad de var som fick henne att flytta. Men jag kan inte hjälpa att jag önskar att hon bodde kvar här iaf. Jag vill ha någon som Virre i min närhet, som jag kan skratta, gråta och prata med. Hon var/är verkligen en frisk fläkt i mitt liv. Jag hoppas att vi kan få upp kontakten igen som tidigare, för jag saknar verkligen henne. Fast vi bor flera mil ifrån varann så hoppas jag att vi kan få en någorlunda bra kontakt igen! SAKNAR DEJ VIRRE! Glöm inte bort mej, för jag tänker på dej väldigt ofta! ♥

Annars har jag inte så mkt att säga idag. Vi ska städa i ordning i sovrummet och i hallen. Får se hur det blir! Nu ska jag äta och se Buffy :)

♥ N I L S ♥


Lite förändringar..


Lite ny design nu då. Nytt och fräscht, vitt och fint. Brukar inte gilla vitt, men kan vara bra att ha det för omväxlingsskull, vart ganska så bra så jag är nöjd.

Har lite mer att fixa, tex så skulle jag vilja andra färg på länkarna i menyn, under arkiv. Men jag vet inte hur man gör. Har testat nästan allt känns det som, någon som vet hur man fixar den färgen? Skulle uppskatta hjälpen.

Har inte så mkt annat att skriva idag faktiskt. Skriver mer när jag känner mej sugen på det.

♥ N I L S ♥


Aaaaaaj!


Fikon, nu är smärtan tillbaka oxå, kunde inte den bara försvinna? Jag hoppas att det går över till senare, annars blir jag galen. Vägrar ha en till natt utan sömn, och som är väldigt smärtsam. Orkar inte med det. Det är nog plågsamt som det är. :/

Vill någon vara snäll och lindra min smärta lite?

♥ N I L S ♥


Beroende? Kanske lite!


Har saker att göra men varför får jag inte tummen ur till att göra det? Jag fastnar vid något annat, tex ett OTH avsnitt, Desperate Housewives avsnitt eller 2 ½ men. Så tragiskt, men jag tar mej inte därifrån. Jag älskar serier, riktigt ÄLSKAR serier. Har sett ungefär 7-8 olika serier sen jag träffade Bäjb, och då menar jag HELA serier, alla avsnitt och alla säsonger. Det är ganska mkt det.

Innan jag träffade Bäjb så hade jag redan sett typ 5-6 olika, hela serier. Så, som sagt, jag har sett en hel del. Kanske dax att gå över till någon annat än serier? Näe, de kan jag inte. Ska se om jag finner någon mer intressant att kolla på. Jag har ju en serier jag har börjat med. Men inte kollat klart, kanske ska se om jag får hem några avsnitt? Kan vara bra att kolla klart den :) Den dagen de slutar tillverka bra serier, den dagen ska jag absolut sluta se serier, men det är inte än på ett bra tag. :P

Nu ska jag leta :)

♥ N I L S ♥


Award!


Får ju inte glömma bort att jag har fått en award av Anna :) Tack så jätte mkt vännen :)

Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!


De jag ger Award till är:

* Anni
* Madde
* Carro
* Emmie
* SofieOnt så ont!


Ja, jisses. Vilken helvetes natt. Ont som bara den i det nedre delarna av min kropp. Har haft mest ont i ryggslutet/svanken och runt där äggstockarna och all sån skit sitter. Det har känts som tusen nålar eller nått sånt, var verkligen obehagligt. Kunde inte sova, och när jag väl somnade och vaknade för att fara på skolan så gör de ondare än ondast. Kunde inte ta mej till skolan idag :/ tragiskt! Men de gick inte, gjorde så fruktansvärt ont. Nu har jag snart ätit medicin i två dagar, så förhoppningsvis lättar det snart, annars blir jag riktigt galen.

Så jag har sovit, sov till strax efter 12 eller nått sånt. Sen har jag spelat Backpacker och försökt att må bra. Har gått sådär, är väl lite bättre nu än tidigare.

Vet egentligen inte riktigt vad jag ska säga. Har inte så mkt att säga om något känns det som.

Funderar mkt på det som kommer att hända om tre veckor. Kommer att bli tre tuffa veckor därefter, saknaden kommer att vara enorm. Men, jag ska nog klara det. Vi ska nog klara det. Allt kommer att gå bra. Men jag vill ha varje ynka sekund som jag får med honom, men jag måste klara vardagarna utan. Känns svårt, känns som jag inte kommer att lyckas. Men jag ska vara stark. Vi fixar det! :)

Nu ska jag göra lite nytta.

Kärlek stavas Nils Lundmark ♥


Tragiskt, men sant!


Söndag idag då. Snacka om plågsam helg, eller inte helt igenom. Men till och från. 16 dagar in på det nya året hann det gå innan skiten brakade lös ännu en gång. UVI för fulla muggar. Satan, det är allt jag har att säga. Vi åkte till A-jaur i helgen och vi hann inte mer än landa där och äta middag, i fredags, så fick jag så ont att jag inte kunde stå, lade mej i soffan och började kallsvettas. Bäjb gav mej en värktablett och det enda jag tänkte var "Nej, inte igen!" Så tragiskt. Knaprade några värktabletter under fredagskvällen, tror det vart två. Sen knaprade jag värktabletter under lördagen oxå och drack tranbärs juice. Ska tydligen vara bra för att återställa ph-värdet. Allt gick ganska så bra, drack mkt vatten och jag trodde att det skulle gå över av sej själv. Men då jag vaknade imorse så tyckte min kropp något helt annat. Jag vart akut pissnödig, då menar jag verkligen AKUT. Gick på toa, och gissa vad jag finner.. Ett helt blodbad :/ Jag väcker Bäjb, säger att jag har väldigt ont och mår väldigt dåligt. Han gav mej telefonen och numret till Jouren, ringde dit och fick komma in på en gång. Sjuksköterskan som tog emot mej kollade mitt urin, eftersom att man ska lämna prov, och kom tillbaka och såg lite, tja.. chockad ut. Hon sa att de fanns en hel del bakterier där, samt att provet inte såg så fint ut. Såg ut som tomatsoppa :/ hur fräscht är det då?! Inte alls! Usch! Fick medicin, så nu ska jag käka två tabletter morgon och två tabletter kväll eftersom att jag inte kan äta Celexid. Aja, bättre än inget iaf. Hoppas skiten går över. Pissar inte blod länge, men till och från gör det skit ont. Känns ibland inte som att jag kommer att överleva detta. Gör skit ont i magen ibland, vad fan gör det de för?! Onödigt!

Aja, nog skrivet. Händelserik helg vart det då.

Måste bara skriva ett stort TACK till min Bäjb som alltid finns i närheten, och som hjälper mej igenom allt. Utan dej skulle jag inte vara något. Älskar dej bäjb <3


Tröttsam Tisdag!


Trött är man absolut nu, hade nog varit tröttare om inte Bäjb hade låtit mej somna på soffan i typ, en timme.

Idag har det varit skola, har lagat grönsakslasagne med Carro, Prisca och Jen. Gick väldigt bra, och den var faktiskt ganska så god. Imorgon blir det att göra desserter. Jag och Alexander ska göra äppel sorbet. Jag skalade och tärnade äpplena idag och körde in dom i frysen, så det blir nog inte så mkt att göra imorn hoppas jag. Borde gå ganska så fort. Ska göra havtorns moussén, men förhoppningsvis har jag lite hjälp av de som gjort den tidigare, så de ska gå bra.

Annars idag då? Jag och Bäjb har städat lägenheten, kan säga att det behövdes. Nu är det fint igen. Körde bort lite skräp, bar ner annan skräp till förrådet och fixade lite. Fick mkt plats fasktiskt, inte lika trångt längre. Skönt, skönt.

Dom ringde till mej från labbet på VC idag, dom ville att jag skulle komma in igen, för dom hade glömt att ta bihåle odling på mej, eller vad det nu hette. Dom körde in en äckligt lång tops i näsan på mej, och det var obehagligt som satan. Menmen, nu är de gjort iaf. Fast eftersom att dom glömde nått så kommer de ju att ta någon dag extra med att få prov-svaren. - suck -

Nu ska jag sova tror jag, eller iaf sluta skriva i bloggen och lägga mej ner.

♥ N I L S ♥


Äventyret på Vårdcentralen!


Precis hemkommen från VC då. Var till en läkare, pratade lite, han kollade mej i öronen och i halsen, lyssnade på mitt hjärta och sen skickade han iväg mej till labbet. Fick sitta och vänta i typ, 45 minuter innan jag fick komma till labbet, där tog dom några prover på mej. Tre rör med blod plockade dom från mej, samt att dom stack en äcklig tops i halsen på mej. Dom skulle kolla så att inte all min förkyldning och all hängighet berodde på bakterier.

När proverna var tagna blev jag hemskickad. Så nu måste jag sitta och vänta i någon dag innan svaren kommer, och läkaren ringer upp mej. Att behöva vänta är för mej ingen hitt. Kommer att hinna tänka massor med olika saker innan han hör av sej. Men nu har jag iaf varit och kollat upp det ordentligt. Visar det sej att resultaten på mina prover är som de ska, att dom är bra, då är jag helt enkelt bara otursdrabbad. Eftersom att jag konstant är förkyld. Så jag hoppas att proverna visar något iaf, för såhär vill jag inte ha det.

Nu slutar snart Bäjb, och jag är jätte trött och har ont i skallen. Undra om man ska vila ett tag innan han kommer hem. Ligger ju i sängen nu så, bara slappa lite. Funderar på att ta en panodil så värken försvinner, orkar inte riktigt med den nå mer.

Aja, nu är ni uppdaterad om mina små VC äventyr oxå, inga roliga äventyr men vad fan. Alltid nått.

Älskar min Nils mer än något annat  ♥


Bra start på veckan :/


Nu har jag iaf kommit så långt att jag har ringt till VC. Dom skulle ringa upp mej efter 10 någon gång. Mår verkligen inge bra idag, så jag behöver verkligen kolla upp detta nu. Får väl se vad som sägs.
Sovit dåligt i natt har jag oxå gjort. Alltid är det nått. :/

Sen vill jag bara säga, ni som kommenterar min blogg, snälla försök undvika att vara anonyma. Anonyma kommentarer godkänner jag inte. Inte heller kommentarer där det inte sägs något vettigt eller något snällt. Nu vet ni det, vill ni att kommentarerna ska synas så får ni skriva erat namn och bara skriva snälla saker.

Nu ska jag vila lite innan dom ringer mej, och förhoppningsvis ger mej en tid idag.


♥ N I L S ♥


I valet och kvalet!


Så mkt för att komma i säng i tid. Blev inte riktigt som planerat, men det är väl smällar man får ta. Ligger i sängen nu, mår lite sisådär. Ont i skallen, men orkar inte gå och ta en tablett då jag snart ska sova.

Snuvig och jävlig är jag. Inte speciellt trevligt. Är väl tänkt att jag ska åka på skolan imorn och se hur det går, går det riktigt illa får jag väl se om jag kan ta mej hem eller nått. Men det ska nog gå bra. Hoppas jag. Var inställd på skola redan förra veckan, men det blev inte som planerat, var inte speciellt frisk, och nu är jag egentligen sämre än då. Fast det återstår ju att se hur det går. Mår jag riktigt dåligt imorn pga förkyldningen så får jag väl stanna hemma och kontakta vårdcentralen, för nu ska dom jävlar i mej få göra en ordentlig undersökning på mej. Detta är min typ, 7-8 förkyldning som är såhär kraftig under denna vintern. Känns inte så bra. Är typ konstant förkyld och sen bryter det ut, varar en evighet, försvinner för att vara borta nån dag och sen är det tillbaka. Jobbigt som satan. Kliar och gör ont som satan i halsen, snuvig som bara den, överlever inte utan nässpray då det är som värst, då jag är som mest snuvig, måste käka panodil eller alvedon för att huvudvärken och värken i resten av kroppen ska försvinna. Inte så trevligt, så nu banne mej ska det göras nått åt det, pallar inge mer.
Egentligen så står jag i valet och kvalet. Antingen ta tag i skiten, kontakta vårdcentralen så de får ta en ordentlig titt om vad som försegår, och varför jag jämt är såhär, fast jag missar en skoldag. Eller att jag far på skolan och låter skiten pågå, och aldrig få veta vad det beror på. Illa, men det återstår att se vad som händer och sker.

Aja, nog klagat för mej. Nu ska jag typ, antingen spela lite eller läsa för sen är det sova dax så att jag orkar med allt.

♥ N I L S ♥


Två sötnosar!


Tänkte lägga upp lite bilder på älsklingen och min lillebror. Se så söta dom är tillsammans. Tobias trivdes verkligen hos Nils, tur att Nils vågade hålla i honom denna gången. Tobias är ju inte lika liten nu som förr. Liten Ja, men inte lika liten.Sunday afternoon!


Ja, då har man nyss vaknat då. Tragiskt egentligen, att man sover bort hela dagarna nästan. Men ikväll blir det en tidig kväll, blir i princip bara att äta, mysa lite och sen sova. Måste orka med morgon dagen. Bäjb har jobb från tidigt på morgonen och jag har skola från tidigt på morgonen. Så måste börja vänja oss vid att somna och vakna tidigt nu. Helgerna är ingen hitt för oss, om vi vill somna och vakna normala tider Vi är uppe alldeles för länge och sover alldeles för länge. Men det ordnar sig till slut.

Ska ringa pappa idag, höra vad han ville. Han ringde tidigare idag då vi sov. Men jag orkade inte svara pga att jag var så trött, jag är inge rolig att prata med då jag är trött. Sen har jag inte hunnit ringa upp honom än. Måste göra de sen, och höra vad han hade på hjärtat.

När vi vaknade upp idag, så låg vi i sängen och kramades en stund. Mitt i allt fick jag ett fruktansvärt sug efter Tacos, så gissa vad det blir till middag ikväll?

Vi är ganska data-nördiga just nu. Vi ligger forfarande i sängen, fast med varsin bärbar i knät. Bäjb spelar nå spel på sin dator och jag skriver ner några rader. Fast hade faktiskt inte tänkt skriva något mer nu.

Nu gick jag. Ska göra nått annat.

♥ N I L S ♥


Nojjig eller inte?


Kom och tänka på en sak precis nu. Det är den 11 januari nu eftersom att klockan är över midnatt. Vilket betyder att det är exakt en månad kvar innan jag fyller år, verkligen inte illa. Fast, samtidigt illa då jag inte vill bli nå äldre. Tragiskt egentligen att man har åkt på åldersnojja redan nu. Kommer ihåg förra året, då jag skulle fylla år. Satan vad jag gruvade inför min födelesedag. Vill inte bli äldre egentligen. Men man måste gå igenom det med i livet, och detta år får jag ju fira min födelsedag med det bästa som någonsin hänt mej, NILS :) Kan ju inte bli bättre då. Så, jag kanske ska sluta vara så nojjig och börja gilla mina födelsedagar kanske? Har ju älsklingen vid min sida, så då kan de ju inte annat än bli bra, eller vad säger ni?

Nu ska jag borsta tänderna och sova.


♥ N I L S ♥


En lista, eller nått.


Sätt ett kryss vid alla saker du gjort, eller ta bort krysset vid något du inte gjort.
Detta gäller under hela din livstid:

( x) Rökt en cigarett
(x) Druckit så mycket att du spytt
( ) Krockat någons bil
( ) Stulit en bil
(x) Varit kär
(x ) Blivit dumpad
(x) Snattat
( ) Fått sparken
(x) Sagt upp dig
( ) Varit i handgemäng
( ) Smugit ut ur dina föräldrars hem ( och in...)
(x) Haft känslor för någon som inte känt tillbaka
( ) Blivit arresterad
( ) Gått på en BLIND DATE
(x) Ljugit för en vän
(x) Skolkat
(x) Sett någon dö
( ) Varit till Kanada
( ) Varit till Mexico
( ) Flugit flygplan
( ) Gått vilse
( ) Rest runt i Sverige
( ) Besökt Washington DC
(x) Simmat i havet
(x) Känt det som om du skulle dö
(x ) Gråtit dig till sömns
(x) Lekt tjuv och polis
(x) Nyligen ritat med färger
(x) Sjungit karaoke
( ) Betalat för maten med enbart mynt? 
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra
(x) Busringt
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(x) Fångat en snöflinga på tungan
(x) Dansat i regn
(x) Skrivit till Jultomten
( ) Blivit kysst under en mistel
( ) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(x) Blåst såpbubblor
(x) Grillat på en strand
() Gått på en fest du inte var bjuden till
(x) Åkt rullskridskor
(x) Åkt skridskor

3. Något smeknamn? Niin, Ninniie, Jenkis, Jerkan, Jenkan mm
4. Vilken är din favoritdricka? Cola, mjölk och vatten

5. Tatuering? Nej
6. Kroppspiercing?  Hål i öronen, ögonbrynet och läppen

7. Hur mycket gillar du ditt arbete (1-10)? Jag studerar så det är till och från, men 5-6
8. Födelseplats? Piteå BB
9. Favoritsemesterort? Har aldrig varit utanför Sveriges gränser
10. Någonsin varit till Afrika? Nej
11. Någonsin stulit en trafikskylt? Nej

12. Varit med i en bilolycka? Ja
13. A, B, C, D, DD BH-kupstorlek? Så de räcker och blir över, fråga Nils ;)
14. 2 dörrar eller 4 dörrars?  Spelar mej ingen roll
15. Salladsdressing? Vitlök
16. Favoritpaj? Tacos

17. Favoritnummer? 6 ;)
18. Favoritfilm? Finns så många

19. Favorithelg? Jag vet inte, säkert nån
20. Favoritmat? Finns så mkt, men makaroner kan jag äta i mängder :P

21. Favoritdag i veckan?  fredagar och lördagar

22. Favoritmärke på kroppstvål? nått som luktar gott
23. Favorit TVshow? Men, de finns så många

24. Tandkräm? Någon bra, antar jag
25. Favoritdoft? Nils parfymer ;)

26. Vad gör du för att koppla av? Slappar
27. Hur ser du dig själv om 10 år? Bor med Nils i huset vi vill ha, ha ett bra jobb och kanske någon unge :P
28. Vad gör du när du är uttråkad? Något fyndigt, retas med Nils kanske ;)

Listor pysslar man med när man har lite att göra.Lördag idag.


Dagen började med att Nils mamma ringde och väckte oss vid 12.50 tiden. Tur var väl det, annars hade vi sovit bort hela dagen. Dagen var ju planerad med Anni och Mika, vi skulle på apoteket och sen skulle vi promenera. Vart det någon ordentlig promenad tror ni? Näe, det vart stadspromenad istället. Men de funkade ju lika bra. Jag hittade mej ett par nya skor, kan säga att det verkligen behövdes. Mina skor höll på att trilla i bitar. Nu fattas det bara ett par nya skor till Bäjb, men de finner vi senare.

Detta är mina nya skor iaf. Dom ser lite småa ut, men det är dom inte. 39:or, som alltid annars.

Vi införskaffade även såna dära coola Notebook Skins. Så nu har både jag och Bäjb fixat utseendet på våra bärbara. Min fick en grön färg och Bäjbs fick en brunaktig färg. Vart faktiskt bra. Jag är då nöjd, hade väl gått att fixa till så det hade blivit lite bättre. Men de struntar jag i. Allt behöver inte vara perfekt enligt mej.Vad finns det mer som tåls att sägas? Ikväll ska vi vara med Anni och Mika, spela lite Wii och slappa. Mika skickade nyss ett sms till mej och frågade om inte vi ville följa med dom på den där promenaden vi skulle ta, och självklart ska vi haka på. Måste dock bara få ligga och vila lite. Denna jävla förkyldning driver mej till vansinne. Ont i hela kroppen, och snuvig som satan. Hoppas den går över snart. I vilket fall som helst, promenaden blir så fort värktabletten börjar verka. Blir nog prima det.

Måste bara tillägga. Tack för alla snälla och fina råd, tips och grattulationer vi har fått. Vissa råd kom från helt oväntat håll, men trevligt att dom ville vara snälla iaf. Tack så mkt. Det värmer och hjälper att veta att det finns snälla människor som bryr sig, och som bryr sig på rätt sätt.

Nu ska jag inte skriva något mer. Har inget mer vettigt att säga. Promenaddax snart.


♥ NILS ♥

Tjing Tjong!Äntligen..


Ohja! Äntligen.

Jag har ställt i ordning  i sovrummet i eftermiddag. Det behövdes verkligen. Eftersom att vi köpte en ny tv-bänk för ett tag sen, så hade vi ingen användning för hyllan som vi använt som bänk tidigare, så jag skruvade av benen på den och ställde upp den i ett hörn i vardagsrummet. Men sen, när jag och bäjb låg och pratade igår innan vi somnade, så kom vi på att det skulle vara fint med en typ av hylla i sovrummet. Eftersom att det är så luftigt där inne. Så jag letade fram benen idag, skruvade på dom på hyllan igen och ställde in den i sovrummet, så nu har vi två likadana hyllor där inne, en som ligger och en som står upp. Vart väldigt bra. Tog ett kort på det, så ska ni få se så fint, inte så bra bild men ville bara visa iaf.Nu är det bara några saker kvar där inne. Lite att pyssla med, sen är de klart. Fast det kommer senare. Har ju hela livet på mej att fixa till allt. Inget som behövs stressas med.

Sen så kom ringarna idag, så nu sitter det en väldigt lycklig Jennie och skriver ner några rader. Kändes helt underbart att äntligen få ringen på fingret. Nu syns det verkligen att jag är hans och han är min. Nu och för alltid.Syns inte så bra på bilden. Men ändå, jag har ju sagt att det skulle läggas upp en bild då ringarna kom.

Nu vet jag faktiskt inte vad mer jag ska skriva. Har inte så mkt att säga. Mer än ÄNTLIGEN! Så jävla skönt, behövs seriöst inte sägas något mer.


Nu kilar jag vidare.

Älskar dej Nils, du är mitt allt! ♥


Klart..


Självklart har Nils egna vänner, men inga tjejkompisar som är kompis med mej oxå..
Och han har inga kompisar överhuvudtaget som ens bryr sig om att skriva dumma kommentarer..

Menmen, om du nu inte känner oss.. Varför kommenterar du ens min blogg?

Lämna oss ifred nu, vi har ingen nytta av dej. Att vi sen roar din vardag spelar oss ingen roll, läs hur mkt du vill men dina kommentarer klarar vi oss utan!


Stå för din åsikt..


För det första, varför är du anonym om du påstår dej känna oss? Ett smeknamn säger inte oss så mkt.

Vi har dragit den slutsatsen för att vi vet ingen, som känner oss, som är så omogen att hon inte ens kan stå för sin sak, säga vem hon är. Utan måste gå under ett smeknamn och skriva att hon är så mkt bättre, har de så mkt bättre osv. Vi är inte intresserad av sånt tjafs. Är det någon som känner mej och Nils, så är det igenom mej, och jag känner ingen som är så feg, som du framstår dej att vara, genom att gömma dej bakom anonyma kommentarer.

Du är mer än välkommen att komma och plinga på våran dörr när som helst och säga vad du tycker och tänker, för just nu är du allt bra feg. Tycker du nu att vi är så patetiska och att vårat förrhållande är så patetiskt, så skriv de i din egna blogg då och lämna min ifred. Ingen av oss är intresserad av att höra vad du tycker och tänker om oss.

Säg vem du är och stå för din sak på riktigt, istället för att skriva löjliga kommentarer. För vi är verkligen inte intresserad av dom....


Varför skulle man publicera alla kommentarer? Asså, kommentarer från sinnessvaga människor är väl inget man vill publicera? Speciellt inte då dessa kommentarer enbart är påhopp mot oss, för er helt okända människor.

Alla dessa kommentarer är om hur omogna vi är och hur bra och mogna ni är. Nu har jag en fråga till er. Hur moget är det att kommentera en blogg som tillhör en person som ni inte känner, som ni aldrig har träffat? Vad vet ni om oss? Ni vet allt som en viss person har berättat. Dvs, denna persons sjuka, förvridna version av vad som har hänt, och vilka vi är. Denna person känner mej, men känner inte Jennie.
Hur kan nu någon som aldrig träffat oss kommentera mitt och Jennies liv?
Bara för att vissa personer har som mål här i livet att snärja så många människor som dessa personer bara kan och ta deras pengar så betyder inte det att jag är inne på samma spår.  

Som det är skrivet tidigare i denna blogg. Detta är våra tankar, tar ni åt er av vad som skrivs så måste ju det vi skriver stämma på något plan. Är ni så lättmanipulerade att ni tror på vart enda ord som en person säger? Innan ni ens gör er besväret att kommentera något som vi skriver så borde ni väl ta reda på fakta? Att en person har skummat igenom en lagtext, det är inte fakta.

En viss person får kommentarer i sin blogg också, denna svarar då med: Lägg er inte i det ni inte har något med att göra eller, Du vet ingenting om detta, lägg dej inte i.
Vi vill inte att människor vi inte känner lägger sej i, precis som att ni inte skulle uppskatta att folk la sej i erat liv och era problem.

Ni som inte har något med detta att göra, gör oss en tjänst och lämna oss ifred. Läs någon annan blogg. Blondinbella behöver säkert fler läsare.
Det ni tycker och tänker om oss det kan ni skriva i era egna bloggar, vi har inget intresse av att höra det.

Det vi vill ha sagt med detta inlägg, kort och gott, är att ni ska lämna oss ifred. Kommentera inte bloggar där ni inte känner människan/människorna i fråga. Det uppskattas inte här!

Jag har hittat min livskompanjon. Det jag och Jennie har är äkta kärlek, vare sej ni vill tro det eller inte.
Jag älskar Jennie mer än något annat på denna jord, jag tänker inte låta något förstöra de vi har!

Kärlek stavas Nils ♥ Jennie!


Life isn't always what it seems to be!


Snacka om störda kommentarer man får ibland! Inte verkar de vara friska människor iaf! Hjärnan verkar inte användas, tragiskt nog. Tur för mej att de inte är mitt problem.. Menmen, min blogg, mina tankar.. tar ni åt er så skyll er själva!

Tänker inte gå in på specifika saker, det orkar jag inte. Bara massa skit iaf.

Har lite att plocka nu så.. Dax att dra vidare, ska försöka ha plockat ihop nu tills Nils kommer hem, så det är lite ordning.

Nu drog jag!

♥ Nils ♥Nils tankar om vad som händer och sker!


Det är redan uppgjort, varför tror du att jag har sakerna nu? Vi kom överens om att jag skulle ta soffan och sängen pga att JAG fick pengarna av mina släktingar. Vi delade upp sakerna rätt och slätt. Nånting som inte har framgått i dina inlägg eller konversationer med dina kompisar är väl att jag har betalat för möblerna som vi köpte tilsammans, vi köpte en sängram med tillhörande sängbord och vi köpte en tvbänk. Dom sakerna betalade jag hälften av till dej när du stack. Motvilligt, men jag gjorde det ändå för att du hade så lite pengar. Pengar som jag inte skulle ha betalat, du skulle ha tagit sängen istället och gett mej pengar för den.

Ska vi gå ner till din gold-digger-nivå så ska jag ha halva: hyran, bredbandskostnaden, elförbrukningen, tv-avgiften. x2 för dom 2 månaderna jag fick leva i en lägenhet som stod på oss båda. Ska vi dra upp alla kostnader som bensin, hundmat osv? Sen har vi ju ringarna. Förlovningsringar är inte gratis! Jag sitter med 2 ringar nu som jag inte har någon användning för. Häften av den kostnaden då ?

Eftersom att du köpte en hund medans vi var sambos så har jag rätt till halva hunden precis som du har rätt till hälften av katterna. Jag köpte desutom 2 säckar hundmat just innan du stack. Vad hände med dom? Dom tog du, du ska betala mej för dom. Är det inte så? Du vet, sambolagen säger att hälften av allt som köptes in under den tid vi var sambos ska gå till mej.

Sen så skriver du att jag behöll gardinerna. SHIT vilka då? Jag kom hem en dag och då var alla fönster tomma. Jag har köpt mina gardiner på dollarstore, eller fått av mina föräldrar, du lämnade ingenting till mej!
När vi lika är igång så känner jag ett sug efter skor! Hälften av alla skor som du köpte när vi var sambos är ju mina! När ska vi dela upp dom?

Det är så hemskt att du ska komma 7 månader efter att du flyttat ut och börja tjata om pengar. Jag misstänker att du har slut pengar och att det kliar i fingarna efter nya skor. A-kassan verkar ju inte räcka till dom inköp du vill göra.

Innan jag avslutar detta inlägg så vill jag bara svara på det du skrivit. Du säger att jag inte är samma person som du träffade när du var 16.
Jag kan ju bara säga samma sak om dej, människor växer upp. Det har jag gjort men tydligen inte du. Hade jag vetat att du skulle bli ett pengagalet ex så hade vi inte kommit så långt som att bli sambos. Du vill bara ha pengar. Om vi säger såhär, jag kan lika gärna begära pengar av dej så får du soffan och sängen. Det är ju tydligen så, allt som är inköpt är gemensamt. Dvs om det är som du tror att det är så kan jag säga: Du är skyldig mej 8000:- ge mej dom nu, du får soffan och madrasserna. Jag vill inte ha dom, så varför ska jag behålla dom? Det verkar ju som att du vill ha dom, så punga ut med 8000:- så får du som du vill.

Sen vill jag säga att jag tycker att det är du som är omogen, du säger att Jennie är omogen för att hon lägger sej i det som hon inte har nått med att göra enligt dej. Men är det någon som har rätt att säga något här så är det väl hon? Hon måste ju utstå allt som händer när du kommer och tjatar om pengar. Det du håller på med påverkar henne lika mkt som det påverkar mej. Du skickar ett sms och kräver en massa pengar av mej, Jennie skriver ett blogginlägg och vem är det som kommenterar det? Jo du! Det skriver att hon inte ska lägga sej i det som inte angår henne. -suck-

Du säger att Jennie motbloggar dej, vem är det som motbloggar vem? Vi läser inte ens din blogg. Idag är första gången på..3 månader. Enbart för att vi har hört att du snackar skit om oss, å gissa vad man läser. En massa dynga om att du anser dej har rätt till mina saker.


Visst, det finns något som kallas yttrandefrihet. Jag spelar på yttrandefrihets-kortet. Man får skriva vad man vill, man får ha egna tankar och vill man publicera sina tankar så go-ahead. Jag skriver det jag tycker och tänker, du skriver vad du tycker och tänker. Men vad ger det att börja käfta? Får Jennie inte skriva vad hon tycker och tänker!? Du skriver det du vill och det kan jag inte göra något åt. Men låt bli att hoppa på Jennie för hennes tankar.

Har vi kommenterat din blogg för nått du har skrivit? Nä, vi har inte ens brytt oss om att läsa din blogg. Jag undrar varför du läser hennes. Känner du att du måste hålla koll på mitt nya liv? Hoppas du att jag ska må dåligt?
Jag kan tala om för dej att jag har nog aldrig mått så här bra. Jag lever ett liv med den människa som jag håller kär och  jag har aldrig haft det så bra som jag har det nu.

Vet du vad jag tänkte när vi gick skilda vägar? Hoppas att hon hittar nån hon får det bra med. Nån hon blir lycklig med. Men det verkar som att du gick i banorna: "Hoppas att han aldrig hittar någon annan, hoppas att han blir olycklig".

Nu är detta mina tankar och det kan du inte göra något åt. Men det verkar som att du blir tokig när du ser att jag har det bra, när jag hittade Jennie så fick du spel. Du sa att du kunde TÄNKA dej att ta mej tillbaka OM jag ändrade på mej, detta  trots, att när du lämnade mej, sa du att du slutade älska mej 6 månader innan du tog modet till dej att dumpa mej. Är det någon som läser denna blogg som tycker att det låter som äkta kärlek? Låter det som att det förhållande skulle få ett lyckligt slut?

Jag valde äkta kärlek för det som hade varit. Jag hittade min Jennie och det är det bästa val jag någonsin gjort.

Jag tyckte att vi kunde försöka vara vänner, men det var något som inte funkade. Det som fick bägaren att rinna över var när vi alla tre, Jag, Jennie och du (Malin) gick på stan, du försökte hela tiden föra över dina tankar om mej till Jennie, du ville att hon skulle se mej genom dina ögon. Du ansåg att du gjorde henne en tjänst, du ville inte att hon skulle leva det liv du levde med mej. Guess what! Det kommer hon inte att göra! Ni är två helt olika personer med två helt olika personligheter. Du och jag passade inte ihop, det har vi redan konstaterat. Men jag och Jennie passar som handen i handsken.

Du klämmer in ett litet inlägg om att Jennie är omogen, att hon inte har några erfarenheter av vuxenlivet. Jennie har stått på sina egna ben sen hon var 16, hon har mer eller mindre levt sitt eget liv sen hon var 16. Du vet ingenting om hennes liv eller erfarenheter men ändå kan du skriva ett inlägg om hur dålig erfarenhet hon har av vuxenlivet. Så du bör ta reda på fakta innan du ens kommenterar och yttrar dej angående hennes liv.

Nog med tankar för inatt, nu går jag.

Tjing-tjong luftballong.Måste bara säga...


fy fan vad det är kallt ute :S jag och bäjb var nyss ute och gick, och det var kallt som satan, man frös nästan till en isbit :P
Det var inte så trevligt ska jag ta och tala om :P menmen, de funkade iaf.. var ganska så skönt :)

vet egentligen inte riktigt vad jag ska säga.. finns inte så mkt att säga faktiskt.. dagen har varit ganska lugn..
har tvättat lite, och plockat lite.. sen har jag pratat med pappa som har informerat mej om diverse saker, nödvändigt vetande kan jag ta och tala om. Menmen, får väl se vad jag gör med all information.

Kan säga att jag e ganska trött idag. Tror att de beror på att man har haft huvudvärk större delar av dagen. Man är ganska slutkörd då kroppen har genomgått ett migrän-pass :/ tyvärr.

Nils vill att jag ska skriva diverse saker.. fast han får skriva de själv då jag är klar med detta inlägg :) då får han skriva ett eget inlägg ;) min lilla sötkorv där ;) jag vill inte skriva hans inlägg.. :P vill ju läsa de själv sen ;)

näe, jag kommer seriöst inte på nå mer att skriva.. :P haha!..

Älskar min älsklingsbäjb mer än något annat, underbarare människa kan man fan inte hitta. han betyder verkligen allt för mej, och jag kommer att hålla fast vid honom tills den dagen jag dör. finns ingen som gör mej lika lycklig. han är verkligen den bästa av de bästa. ÄLSKAR DEJ HJÄRTAT! ♥


Ja jisses!


Livet verkar definitivt inte lätt.. Stört så stört!


2009 ~ 01 ~ 07


Ja, att man egentligen orkar.. Läsa mellan raderna verkar inte vara någon hitt för vissa. Menmen, inte mitt bekymmer.

Skulle egentligen ha varit skola för min del idag, fast jag har mått så dåligt i natt. Har haft sån huvudvärk och spytt, vart inte bättre av migrän-tabletten heller. Försökte sova några timmar och mådde fortfarande dåligt. Var inte så trevligt, men kan inte göra så mkt åt det, tyvärr. Får bli skola imorn istället då huvudvärken äntligen börjar avta. Då är de kök som gäller, ska bli intressant med nya maträtter :)

Ibland undrar jag vart vissa människor får allt ifrån, en del är påhitt och endel är.. jag vet inte, inte riktigt normalt iaf. Fast, va fan, fantasi är väl bra att man har :) eller? iaf i rimlig mängd :P

Sitter och väntar och längtar tills ringarna kommer :) Helt ivrig är jag, hade helst velat ha dom igår :P eller typ.. i förrgår :P haha! men den som väntar på något gott.. :P

vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, ska se om jag kan samla ihop lite tvätt och springa till tvättis och tvätta :P det behövs verkligen ska jag ta och tala om :P

jag funderar lite om jag ska göra om lite i min design här på bloggen. börjar bli lite less designen jag har nu.. och jag har ju lite tid att spendera på skit nu när Bäjb jobbar :) tur att han inte jobbar så länge :)

Näe, nu ska jag sluta skriva :) Får väl klottna ner mer ord senare.. :)

Älskar min Bäjb mer än något annat, finns ingen lika snäll, snygg, underbar, fin och mysig som honom. Min hetboll ;) Älskar dej Bäjb! <3Kärlek stavas NILS LUNDMARK <3

 2009 ~ 01 ~ 06 | Ännu ett inlägg | Sanningens ord!


Finns inte mkt till liv där borta verkar det som. Jag kan ju ta och tala om för stackars lilla dej att jag tar inte åt mej av det du skriver, säger, tycker, eller tänker.. Det skiter jag fullständigt i. Men du verkar ta åt dej väldigt mkt av det jag säger. Fan vilken påverkan jag verkar ha på dej. Nästan skratt-retande! Skitsamma, jag bryr mej inte om dej. Men du verkar inte kunna låta bli att bry dej och lägga dej i, i andras. Något som du inte har något med att göra. Jag tycker verkligen att du är väldigt patetisk. PATETISK är verkligen rätt ord för dej. Dax att växa upp och skaffa dej ett liv. Snälla, gör det. Vi orkar inte med dej nå mer. Du är så löjlig så det inte är sant.

Kan säga så här, bråk är något du verkligen vill starta. och jag säger bara VARSÅGOD. Bråka hur mkt du vill, du gör de bara för att få lite uppmärksamhet, det är allt. Så bråka på om de känns så mkt bättre för dej. Mej spelar de ingen roll. För jag kan bråka med dej hur mkt du vill. Och sen har du inget här att vinna. Detta bråket kommer du ALDRIG att vinna. Du kommer inte att få något härifrån, oavsett vad du säger. Du har inget här att hämta. För allt är Nils, det tillhör honom. Har aldrig tillhört dej och kommer aldrig att göra det. Det tillhör honom, han fick de och då är tillhör det honom. Så, leta någon annan du kan sno pengar och skit ifrån, för vi tänker inte bidra med något till dej.

Ska tala om för dej att jag talar inte bara för mej i detta inlägg, utan jag talar för oss BÅDA! Gör dej själv en stor tjänst och var smart för omväxlingsskull och lämna oss ifred nu!


2009 ~ 01 ~ 06


Yees.. klockan är strax efter 5 så och många undrar nog vad jag gör vaken nu?.. Det är så att jag, Bäjb och Sara var på onflyttningsfest hos Baggis ikväll/natt.. eller, de kanske blir igår kväll nu. men skit samma.. vi söp iaf.. trevligt var det absolut... hann med att vara lite allt möjligt faktiskt.. arg, glad, lycklig, ledsen, pratsam, tystlåten.. jaa, lite allt möjligt.. dock så höll ilskan i sig i princip hel kvällen.. :S synd det.. slutade med att jag satt och drämde till öl- och ciderbrukar med knytnäven.. gjorde lite ont ibland, men behövde få ut lite aggrissioner.. och det var nått speciellt som gjorde mej galen..
vad fan, lämna oss ifred! det är allt jag har att säga.. aja.. inte nödvändigt att ödsla energi på skit!.. kommer ändå inge bra utav det..

nu kan jag ju kläcka den stora nyheten oxå :D för nu vet ju båda våra familjer och våra närmsta vänner :D

anledningen till varför den 1/1 - 09 är vårat datum är för att vi FÖRLOVADE oss då :D:D:D Snacka om lycklig jag är med min bäjb! vi var och kollade ringar idag :) vi fick båda det vi ville, och de blir så perfekt.. bra start på det nya året.. :D detta är som sagt vårat år :)

var även på stan en sväng och kollade in lite kläder :) hittade en tunika, två linnen och en kofta till mej och sen ett par mjukisbyxor till bäjb :) känns bättre att köpa saker till honom än att köpa saker till mej själv.. men ibland måste jag köpa nått till mej själv. :)

nääe, nu ska jag sova.. Bäjb ligger bredvid mej och typ halvsover.. :P verkar som han somnar vilken minut som helst.. ;)

Natti natti folket..

Älskar min Gulletuss snutti bäjb mer än något annat.. Han vet hur man ska göra Niin lycklig <3


2009 då :)


3 januari idag.. sitter uppe i Kurra.. :D (Kiruna för er som ej vet) Jag och Bäjb tog oss en liten tripp upp till mamma och dom i går, fredag :) och vi ska åka hem imorn, söndag :) Skönt att komma oss bort lite.. kramas med lilla söta tobias osv :) ska lägga upp bilder på honom sen så får ni se vad lill-krabaten växer :)

Snacka om att jag fullkomligt ÄLSKAR 2009.. Än så länge iaf... Finns många bra saker som hänt ^^ Och bättre kommer de att bli :)


Allt de gamla och allt de dåliga är ute ur bilden, så nu blickas det framåt :) Mitt och Bäjbs år :)

1/1 - 2009 kl 01.00 är vårat datum ;) Bästa dagen i mitt liv :) Det kan man kalla lycka.. så det blir stan till veckan för att ta oss en titt :) och bestämma oss för vad de ska bli :) Någon som är lite nyfiken nu? Då äre bara att fråga.. skrivier inte ut än vad som hänt förrän alla de närmaste har fått höra de personligen från oss :)


Aja, nu ska jag vara lite mer social :) Ha de bra alla! :D


Älskar min underbara bäjbs älskling! Du är verkligen mitt allt <3 Du och jag för alltid! <3