Tillbaka till startsidan?

Var väldigt länge sedan jag skrev!


En vecka sen jag skrev sist. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen.

Kan ge er en snabb resumé och sen jag kan skriva lite mer ingående:
* Hämtat katterna i arvidsjaur
* Vi har även passerat våran 1:års dag. 
* Träffat min mamma, hennes sambo & min underbara lillebror
* Varit ute i det fina vädret
* Umgåtts med Emmie och Baggis
* Träffat Anni
* Städat & Tvättat


Ja, det var väl kort och gott det som har hänt. Från torsdag till fredag förra veckan var mamma och dom här. Satan vad söt lillebror jag har, mega gullig. Man skulle kunna äta upp honom. Som jag har sagt många gånger tidigare, han kommer att bli mega bortskämd av sin storasyster. Mamma, Ulf och Tobias kom med husbussen. Dom parkade den vid Pitsund och under fredagen åkte vi ut till dom och grillade och mös lite grann innan det var dax för dom att fara hem. Jag passade på att umgås så mkt som möjligt med lill knodden, man vet ju aldrig hur länge de dröjjer till nästa gång. 

Efter att dom hade farit hem åkte vi till a-jaur och var där under helgen. Under lördagen började Bäjb och Per att skruva i lill-bilen ;P Bytte en massa grejs och fixade, Nils installerade Bluetooth headset:et som han fick av min far. Kan säga att hela dagen gick åt till att skruva i bilen för herrarna. Så jag satt med en bok större delar av dagen, och det funkade finfint. Har hittat en underbart bra bok. Var egentligen meningen att vi skulle ut och äta på lördagen eftersom att vi firade våran 1:års dag då, men vi bestämde oss för att skjuta på den en vecka, med tanke på att han satt med snoken i bilen hela dagen och jag med snoken i boken. Det var inte så gulligt, så vi tar det till helgen med en massa mys, god mat osv. Ser verkligen framemot det. Får se om det blir att vi äter ute eller om vi lagar nått gott hemma. Men massa mys ska det iaf bli. Söndagen bestod mest av lugn, tror jag. Vi gjorde inte så mkt. Åkte hem typ ;P

Gårdagen, måndag, bestod mesta dels av att tvätta och plocka i ordning hemma. Samt att mamma, Ulf, Tobias och Madde kom förbi =) Dom hade varit med Tobias i sunderbyn, och när dom ändå hämtade Madde här i Piteå, så passade dom på att svänga förbi här. Så vi fick säga hejdå och så jag fick kramas lite mer med plutten. Sen umgicks jag med Emmie, och på kvällen när Bäjb slutat åkte vi till Emmie och Baggis. =) Sen åkte vi hem, Nils pluggade och jag fjollade vid min dator. 

Idag då? Har det inte hänt mkt. Jag ska ställa mej och diska och kolla vad jag ska göra till middag idag. Bäjb kommer nog hem runt 17. Han har varit i Luleå hela dagen, han och Baggis. Dom har laborationer idag, imorn och på torsdag. Så jag får hoppas att det går bra för honom. Han sa då nyss på sms att det gick ganska bra så =) Sen blir det nog att åka ut till Pitsund ikväll, lägga sej i solen och bara mysa. Kramas lite och kolla på vattnet. Ta med en bra bok, och Bäjb tar med skolböckerna ;P Myspys!

Imorn blir det jobb =) Fast ett ganska lugnt pass, jobbar bara 8-13.30. Ganska skönt Har bara två arbetspass denna veckan, och det känns ganska skönt. Torsdag jobbar jag 10-18, så har inte så mkt jobb. Samt att det är ganska slappt jobb. Får sitta ute mkt i solen faktiskt, inte helt fel tycker jag =) Jag är lite nöjd, har faktiskt redan fått färg =) Har gått väldigt snabbt på den fronten i år, brukar annars aldrig få färg ;P 

Fredag blir det stan, vi ska shoppa lite kläder till Bäjb, det behöver han. Sen ska jag väl se om jag hittar mej nå nya sandaler av något slag, mina gör lite ont om jag går i dom för länge. Sen måste jag ha nya leggings. Så ska kolla om de finns nå intressant. =) Sen bolaget, hem och äta. Sen ska de tydligen festas enligt Bäjb ;P Tur att man är ledig hela helgen, och att monster veckan inte är förrän nästa vecka :P Då jobbar jag ALLA dagar utom torsdag. Det ska bli intressant.. 

Näe, nu ska jag sluta skriva. Ska gå till disken! Den som orkar läsa detta blir jag imponerad av, för det är så mkt dravell skrivet här så hälften vore nog! :P 

♥ N I L S ♥


23 Juni ~ Tisdag, tisdag!


Natten mellan lördag och söndag kom vi hem. Jag vet att jag missade att skriva när vi var där nere, så jag tänkte ta igen det senare med lite bilder och sånt =) Har inte riktigt tid nu..

Började mitt jobb igår =) Gick väldigt bra igår, lugnt och fint. Förrutom en incident, men sånt som händer. Började 13.30 igår och slutade 21.30, och det blir samma pass idag. Kommer att gå bra. Väntar bara på att Bäjb ska komma hem så han kan köra mej.. Det regnar och brakar här så :P Åska!!! ^^ Så ljuvligt.. 

Näe, nu ska jag göra mej helt klar, så jag är redo! 

Ledig torsdag - tisdag.. Ska bli ganska skönt ^^ 

♥ N I L S ♥


16 Juni ~ Tripp till Karlstad..


Idag har vi tagit oss en tripp till Karlstad =) Var in på Bergvik och köpte lite saker på Biltema och lite saker på Ikea =) Kan se om jag kan få in nå bilder på lite av de vi köpte, blev ju inga stora grejer eftersom att vi ska kunna frakta hem det på ett bra sätt oxå =P 
   
Det vart 4 såna hära, för att stoppa lite DVD-filmer i eller Wii-spel, får väl se vad de blir =P 
Sen vart det en sån här i vitt =) Äntligen får jag mej en vit hylla.. *ler* Ska placera lite böcker på denna tänkte jag mej =)


12 såna här glas, glas behövs alltid. Väldigt billigt måste jag säga =P

Sen blev det 6 såna här glas, väldigt behövligt. Alltid härligt med stora glas ifall man vill ha mkt vatten eller nått =P


Sen vart det en magnetlist för knivar =) Skönt att kunna hänga upp dom istället för att ha dom i ett fult ställ, eller i en låda =P 

 

Sen blev det 3 såna här lack-hyllor =) Finns ej på hemsidan, och fann inga i Happis då vi var där, så jag vart överlycklig då jag fann dessa.. Fan vad Karlstad är bättre än andra ställen ;) haha! 

Sen köpte vi väggdekorationer och sugrör =) Men jag har inga bilder på de, samt att jag är väldigt nöjd med timmen vi hade på Ikea =) 

Efter Bergvik åkte vi till Centrala Karlstad. Parkerade bilen utve järnvägsstationen, sen gick vi till Stora Torget, för att ta oss till Domkyrkan. Sen blev det ner utve vattnet och kollade stenbron, traskade runt lite, sen blev det turistinformationen för att få informationen angående ett gammalt fängelse. Tog en tur dit och kollade, lite smått obehagligt att kolla fägelsecellerna, men annars vart det väldigt intressant. Ska lägga upp lite bilder =) 

   

Efter trippen till Karlstad, så vart det att åka till Kil och hälsa på Virre och hennes familj =) Var väldigt trevligt, och väldigt många kort blev det. 

Kan kort och gott säga att det har varit en helt underbar dag. Helt klockren =) 
Nu ska jag fika lite grann =) Imorgon blir det Sunne, då ska vi till Rottneros park samt att vi ska till Mårbacka =) Ska bli trevligt, kameran kommer att följa med, så då kommer det att knäppas kort.. Har tagit så många bilder och alla orkar jag inte lägga upp här. De flesta bilderna kommer jag att lägga upp på Pixbox senare =) 

♥ N I L S ♥


13 Juni ~ Lördag!


Sitter just nu i bilen =) Vi har avverkat 74 mil redan, nu är det strax under 20 mil kvar, sen är vi framme =)

Har percis lämnat Mora, vi svängde in på en pizzeria och åt. Man kan behöva lite mat i magen. Har varit en kanon dag, fast det har regnat som sjuttsiken. Men ska dock bli skönt att komma fram och ta sej en dusch och sen sova typ. Är väldigt trött.

Näe, ska sluta blogga nu.. Ni som undrar, jag sitter med en bärbar dator och har trådlöst modem =) Inge mobil-blogg inte ;P

Nu ska jag återgå till att titta på den fina naturen här nere och alla fräääna hus efter vägen ;D

♥ N I L S ♥


10 Juni ~ Onsdag idag..


Ja, idag är det onsdag.. Men jag vill få det till att vara torsdag, jag vet inte riktigt varför. Kanske för att jag vill att tiden ska gå fort, så de blir fredag... så vi äntligen lämnar hålan Piteå en sväng =) Kan vi behöva..

I veckan har jag varit duktig, tycker jag själv iaf =) Måndags skrev jag provet på skolan, sen diskade jag och dolade på hemma. Tisdag så kontaktade jag arbetsförmedlingen angående tiden från igår till den dagen jag börjar jobba, så nu får jag ersättning för de dagar jag inte jobbar =) Kanon *ler* Sen städade jag iordning lite hemma, klippte klorna på katterna, och det gick väldigt bra =) Dom är så snälla med mej, låter mej göra nästan vad som helst med dom. Sen borstade jag dom, matade dom och fixade kattlådan =) Plockade undan det värsta hemma, skrev en lista på vad som ska göras innan vi far osv. Sen tog jag ledigt en stund och kollade på tv =) 
Idag har jag tvättat för fullt, håller fortfarande på =) Snart är all tvätt i lägenheten tvättad, sen har jag börjat packa väskan och städat i sovrummet =) Imorgon ska jag ta de tuffare sakerna, för då kommer Sandra på besök för hon ska hjälpa mej =) Det har hon lovat hela veckan, så kommer hon inte imorn så blir jag ledsen ;P 

Imorn ska toan storstädas, alla rummen i lägenheten ska dammtorkas, skuras, dammsugas och plockas i ordning, all skit ska packas ner eller kastas. Så jag har mitt att göra. Skönt med en lite "ledig" vecka från plugg och allt vad det nu heter =) 

Fast jag är väldigt, väldigt trött.. Så är jag väldigt glad och lycklig =) Ser framemot veckan, saknar pappa och alla där nere =) Så känns underbart att äntligen få träffa dom igen =) 

Näe, nu ska jag rusa till tvättis och fixa med resten av tvätten =)
 
♥ N I L S ♥


7 Juni ~ Söndag eftermiddag..


Igår var det en hel dag med bilar typ. Först EDPS, kollade lite grann.. Var väldigt trevligt, många fina bilar.. Fann mej en del favoriter. Riktigt trevligt. Sen blev det Guitar Hero och umgås med kusin en sväng innan det var dax att åka ut på stan och kolla lite bilar där =) 

Och Jisses, är allt jag har att säga.. Populär var man då alla gånger *skrattar* Många fotografier finns man då med på iaf.. Tänk att man typ, blev lokal-kändisar över en natt. Inte illa serru ^^ Jag visste inte att Fåååården var sååå snygg. Menmen, det är inte lätt när det är svårt.. Men inte mitt bekymmer, vill dom intressera sej i mitt och Nils, så varsågod.. Jag orkar då inte intressera mej i nått annat än vårat så ;P haha!

Var ute ganska länge, men det var så lite bilar och det typ var ganska dött där vid 2.30, så då bestämde vi oss för att fara hem. Så vi har sovit väldigt länge idag. Extremt länge, men skönt var det. Har nyss pluggat lite grann, och ska snart fortsätta med det igen.
 
Vet inte riktigt vad mer jag ska säga? I veckan blir det att städa, tvätta, göra lista på vad som ska med, vad som ska göras innan vi far, klippa katternas klor och fixa deras saker.. mm.. har lite att göra.. 

Näe, nu går jag :P 
♥ N I L S ♥


4 Juni ~ Livet suger!


Japp, det kan man lugnt säga.. Livet suger! Som vanligt är det jag som ska vara utsatt och bli berövad på saker som inger mej lycka och hopp.. Helvete heller, nu ger jag verkligen upp. Blir bara så fruktansvärt ledsen och jag orkar inte längre. Nu "försvinner" jag.. Jag kommer inte att vara full i hopp längre, jag kommer ALLTID att tänka det värsta tills motsatsen visas. För jag orkar inte, tänker inte vara ledsen, sårad och jämt bli besviken.. Nu vet ni det, glad och hoppfull Jennie - *poff gone* - ersatt av en tråkig, nedstämd och en som ALLTID tänker det värsta om ALLT Jennie... Så ser det ut nu.. 

Min sommar, full av glada skratt och lycka.. har blivit ersatt av en tråkig, ledsam sommar..

Kanske bara blev flyttat, men detta gjorde det till min värsta sommar någonsin.. 

Inga mer trevliga och glada miner... 

This is the end of all! Jennie doesn't excist anymore!