Tillbaka till startsidan?

Duktig!


Yes, det känner jag mej :) Jag och Anni var och simmade idag, skönt så skönt. Vi var jätte duktiga, vi simmade 20 längder på 30 minuter. Fruktansvärt skönt, man känner sej så bra efteråt. :)

Nu väntas bara simningen på torsdag, och då är förhoppningsvis Sandra med :)

Nils är min stora kärlek <3


Kärlek till de närmsta!


Vaknade för ett tag sen.. Typ 40 min sen eller nått, fast jag har vaknat flera gånger under morgonen. Nils har varit duktig och varit ut med Smoke på morgonen för jag var död. Sen har han varit iväg på sina ärenden, och jag har legat och sovit. Nu sitter jag och väntar på att Anni ska komma hit så ska vi pyssla lite i mitt hår :) Sen om de går att göra nått mer. Ska försöka se om jag kan få det en färg, får jag det inte en färg så ska jag låta de vara flerfärgat :) Som sagt, jag trivs gansak bra i de.

Vad ska jag annars säga? Det har inte hänt så mkt idag. Så, jag har inte så mkt att säga.
Pratade med Kimmiie igår, snacka om härligt. Den killen är helt underbar, jag är glad att jag har honom som vän. Oavsett att det är åt helvete för många mil imellan oss, så har vi en jätte bra relation till varann. Han är en av mina bästa vänner, fast vi inte hörs varje dag. Men vi förstår alltid varann, vi tänker likadant och vi tycker oftast likadant. Han är, och har alltid varit, ett jätte bra stöd för mej. Han har alltid funnits då jag har velat prata ut, och han vet att jag alltid finns här för honom :) Det är väldigt skönt att ha vänner som honom. Det gör verkligen livet lite lättare.
Snacka om att jag var nedstämd igår, trodde seriöst inte att jag kunde vara så nedstämd. Jag hade massor att tänka på. Vad jag skulle göra med allt, Kurt, vad som hänt och vad som kommer att hända. Mådde verkligen inge bra. Illamående till max kan jag ta och tala om. Får hoppas att det blir bättre.
Det gäller alla mina vänner, oavsett hur jag mår själv så ska ni alltid veta att jag finns här för er. Oskarson, Anni, Emmie, Kimmiie,  Baggis, Mika m.m :) Finns massor mer vänner som jag alltid stöttar och hjälper. Förlåt om jag inte skrev era namn, skulle bli väldigt långt om jag skrev alla. Men mina vänner vet att jag alltid finns, jag finns alltid tillgänglig för dom. När, hur och var som helst.
Och jag vet vilka jag kan vända mej till när, var och hur som helst..
Nu ska jag sluta skriva.
Jag älskar min Nils mer än något annat. Han är den sötaste på jorden, min guldklimp här i livet. Utan honom hade jag definitivt haft det svårt. Hans kärlek och hans omtanke hade jag aldrig kunna leva utan. Han är den omtänksamaste, snällaste, mest givmilda och mest underbara människan som finns på jorden. Utan honom hade jag inte velat leva. Älskar dej snygging, mer än något annat <3


Känner mej..


.. lite nedstämd.. undra varför.. eller jag vet varför! egentligen! :/


Måndag idag då..


Jag sov till kl 9.50 idag. Ganska skönt, hade sovit längre om inte Smoke hade velat gå ut och om jag inte hade mötet på VLC kl 11. Gick väl hyffsat bra. Ska se om jag kan läsa upp några strö-ämnen har jag tänkt mej. Så det är gjort. Vill verkligen göra det, men vi får se vad som händer. Denna veckan vill jag ha lite lugn iaf, ska ringa rigmor senare i veckan och säga att jag ska läsa upp strö-ämnen. Jag vill läsa upp Svenska B, Engelska B, Religion A & Samhällskunskap A :) Men jag tänker inte läsa upp dem samtidigt, det bril knas då. Vi tar dom två och två, eller något sånt.
Jag måste tala om att jag är väldigt trött idag. Skulle lätt lägga mej ner och sova, men jag kan inte. Ska promenera med Smoke, och sen ska jag, jag vet inte. Kolla serier och invänta Nils :) Blir en lugn dag eftersom att jag ska simma imorn, ska bli skönt.

Fick veta något riktigt tråkigt idag. Någon som har läst tidningen om en man och en kvinna som dött igår, en bit utanför Kiruna? :/ Dom låg bredvid sin skoter.. Det var min mammas karls pappa och hans kvinna. :/ Det var Kurt och Margot, så tragiskt. Jag undrar egentligen vad som verkligen hade hänt. Det är ingen som vet nått. :'( Vila i frid, så syns vi på andra sidan. Ni kommer alltid att vara saknade. (F)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen. Mer än att jag är jävligt less på allt creepy folk som kommer och plingar på dörren våran helt utan förvarning, eller ens nått. Fan oxå. Jag släpper inte in vem som helst, men de verkar som att vem som helst tror att de kan ta sej in om de kommer och plingar. :/ Huga! Aja, folk är allt bra sjuka. Kanske ska fundera på de Anni sagt, gå till polisen, göra en anmälan om besöksförbud pga trakasserier. Jag pallar inte så mkt mer.

Näe, nu går jag! Ska klä mej, borsta håret och ta ut jycken :) sen ska han få mat :)

Smoke och Min sötnos! Måntro om de har mysigt ;) 

Nils - Min tuss, nu och för alltid. Älskar dej <3


Onödigt!


Jävla skit.. Vart är världen påväg?..
Gå med och hjälp till att stoppa IPRED.. Herregud, riktigt löjligt måste jag säga!
www.stoppaipred.nu


Vilken vecka, och vilken helg!


Jag kan börja på torsdagen.. Då var vi och hade 5-kampen. Lasergame, rida på mekanisk tjur, kängruboxning, tejpgång, människobowling :) Det var jätte kul.. Vårat lag kom sist i det hela, men vi vann lasergame, det visar ju bara att vi har mest sinne för att döda ;) haha! Skoj var det. Sen vart det lunch på Golden Dragon. Var inte så illa, efter lunchen slutade vi.
Då gick jag, sara, cissi och anni och köpte hårfärg :) Färgade lite hår. Emmie kom lite senare. Emmie vart blåhårig, Anni fick färgade toppar och underhår och jag avfärgade mitt hår. Ska avfärga det en gång till, blir nog bra då :) Kanske jag får till det som jag vill :) Fast egentligen så trivs jag med att ha håret i flera olika färger, Bäjb älskar det och jag är flerfärgad så ofta att jag börjar se det som den riktiga Jennie. :) Så vi får se om jag går tillbaka till att vara en hårfärg.. eller om jag stannar på flerfärgat :) Aja, sen efter hårfärgningen så for jag och Anni och simmade. Snacka om skönt, simma är riktigt härligt, jag är glad att vi har börjat simma. Men snacka om trött man var efteråt :) Efter simningen drog vi en sväng på Gina, sen for jag hem och sov. Jag var så trött, så trött.

Fredagen började vi kl 9 :) Vi fikade lite, pratade lite grann, sen fick vi betygen. Jennie har ÄNTLIGEN ett slutbetyg :D Tror ni att jag är glad? Efter att vi slutat kl 11 drog jag på arbetsförmedlingen och skrev in mej igen, sen vart det stan. Bolaget, HM, Gina, Cubus och säkert en hel drös andra affärer. Kommer inte riktigt ihåg. När jag kom hem så var de bara att göra sej i ordning för att sen bli hämtad av Cissi. Sen drog vi iväg på klassfest :) Sista festen som klass. Ojojoj, det hände en hel del saker där, inget jag ska ta upp här. Men nog var det en händelserik kväll alla gånger. Sen när vi var klara så vill Thanya fara hem, till skelefteå :P Så hon gjorde en deal med Nils, och vi körde hem henne. :) Skönt att göra henne glad. Kommer att sakna den tösen :) Hon är bara för underbar :) 

Ska lägga in några bilder från i fredags :)

Jennie, Cissi, Sofia & Thanya :)
Sara, Marina, Alexander, David, Linusx2 Elinx2 :)

Carro, Daniel, Sofia, David, Daniel igen, Daniels rygg & Marina :) 

Sara, Elin, Kusinpuss Carro & Jennie, Linus & Elin :)
Kusinkram Sara & Carro, Sara & Jennie & Carro :) Bara massa kusiner :P

Daniel & David hela vägen. David var våran lärare, Daniel är våran kock-vän :)

Thanya, Alexander, Linus, Daniel & Jennie :) 

Thanya, Jennie, Kompispuss Cissi & Jennie, Daniel & Jennie :)
Linus, Sofia, Alexander, Carro, Cissi, Sara, Alexander & Thanya :)

Det där var några bilder ifrån i fredags :) Skoj hade vi. Kommer att sakna allihopa. Man har funnit sej massor med bra vänner. Några man kommer att prata mer med än andra. Men jag kommer göra allt för att kunna hålla kontakten med så många som möjligt :) Cissi & Thanya kommer jag att prata ofta med utöver Sara & Carro då :) Men de e ju mina kusiner så, självklart har vi kontakt :) Daniel kommer jag nog att prata med, Sofia har jag på msn så jag kommer att kastbyta några ord med henne oxå, samma sak med Alex & Elin ^^ Sen får man försöka få tag på alla andra på något sätt, men de löser sej :)

Ska vi gå vidare till lördagen då? :) Då var de tjejfest :) Vi skickade iväg grabbarna så de fick ha grabbkväll, medan vi tjejer hade tjejfest, sen möttes vi upp ute på Kalles :) Vi var hemma hos mej och Nils, drack lite vin, vodka, cider.. Tror inte de var nå mer. Men vi söp och käkade chips, surrade, sjöng och dansade :) Vi hade skit skoj.. Eller.. Jag hade skit skoj, jag hoppas dom andra hade det oxå :) Vi var inte så många, men de närmsta iaf :) Jag, Anni, Emmie och Cissi ^^ The Girl Gang! :D Mina underbara stumps:ar :) Älskar dom, massor, massor, massor :D Sen var grabbarna hos Anni och Mika, och dom som var där var Mika, Nils, Baggis, Andreas och nån Conny tror jag.. eller nått sånt :P Dom verkade ha de ganska bra dom med. Sen, som sagt, träffades vi på Kalles och bara chillade. Jag kunde inte slita mina tassar ifrån Nils, han är så het. Fan vad han var snygg igår! Skjorta, fixad frisyr och hela köret. Skiiiit snygg! ;D Min bäjb kan konsten att vara underbart het ;) Vi drog lite tidigare vi, vi for hem vid ett tiden eftersom att bäjb jobbar idag, och lite andra anledningar ;) hihi, inget ni behöver veta om! ;P 

Sen har de faktiskt inte hänt så mkt, vi vaknade idag occh alla klockor stod olika i lägenheten och vi fattade inget, inget alls :/ Då ringde Bäjb till Åsa som berättade att man skulle ställa om till sommartid inatt :P De visste vi inget om så sjävklart så vart bäjb sen till jobbet. Menmen, sånt som händer :

Nu har jag skrivit massor, jag tror att jag ska avrunda, annars blir de för mkt att läsa :P Ska fixa mej nått att äta.. är hungrig som jag vet inte vad! :D

Nils Lundmark är min största kärlek! Den enda som betyder något! Den enda jag vill dela resten av mitt liv med!
KÄRLEK <3


Kan ni..


gissa om hur trött jag har varit idag?
Vi fick sluta runt 13.20 tiden idag.. Jag hann inte mer än komma hem, prata lite med bäjb.. sen slocknade jag typ..
Vi la oss i sängen för att prata lite, kramas och bara mysa. vi hann ligga vakna där till kl.. 14.30-15.00 typ.. Sen slocknade vi. 
och sov tills det var typ, 5 min kvar innan bäjb skulle på jobbet. Ganska mysigt faktiskt. Ligga och kramas och sova lite grann, bli omhållen av världens bästa Nils är verkligen det bästa som finns..

Annars har de väl inte hänt så mkt, har bara tagit det lugnt, och just nu vill jag verkligen inge annat än att lägga mej och sova typ. Jag hoppas att bäjb är sugen på film då han kommer hem.. för jag kommer att lägga mej i sängen och kolla på nått, och sen sova. Vi får sovmorgon imorn eftersom att det är sista veckan och måndag, tisdag och idag har vi slitit som djur i köket för att få allt kliniskt rent.. ^^ och super duktiga har vi varit. Allt glänser på skolan nu :D 

Imorn, som sagt, ska vi samlas 9.45 utanför lazergame lokalen :D vi ska spela lazergame.. göra nån 5-kamp osv.. sen ska vi äta lunch tillsammans ute, våran lärares chef ska bjuda oss på lunch nånstans. Sen får vi sluta. och då ska jag hem, kontaka anni så är det dax att färga mitt hår :) 

Sen på fredag så börjar vi kl 9, fikar, får betyg och bara myser på på skolan fram till runt 11 tiden. Sen slutar vi och skolan är klar. Då behöver vi inte fara dit nå mer, ganska skönt faktiskt. Slippa dom där jävla kock-kläderna, som just nu ligger hemma i våran hall :P Måste tvätta dom, sen vika in dom i garderoben i väntan på att kanske.. jag vet inte, att jag ska jobba inom restaurang eller nått, får väl se. Det enda som är synd är att jag kommer att sakna vissa från klassen. Man kommer inte att ha samma kontakt med folket längre. :/ det är synd.. Men man får se till att göra det bästa med allt :) 

Näe serrni, nu har jag skrivit som.. jadu, bara den :P vad mer jag ska skriva de vet jag inte riktigt.. 

Bäjb har varit super duktig här hemma idag, han har städat som bara den.. Dammtorkat, dammsugat och plockat i ordning. luktade nystädat och fräscht när jag kom hem. Han har varit super duktigt :) JAG har den bästa och duktigaste pojkvännen :) Sötunge, det är vad han är!
Näe, nu ska jag gå! Orkar inte skriva mer. Ska leta upp en film att se ikväll, fixa i ordning den. Sen fortsätta slö titta på tv i väntan på att bäjb ska sluta :)
Nils - Jag älskar dej mer än mest! <3


Ojojoj!


Hittade en hel del gamla bilder igår då jag kollade runt lite grann. Allt ifrån midsommar fram tills strax innan jul :P Hade tänkt dela med mej lite grann, så får ni se vad de var för bilder jag hittade :P

Jennie på Midsommar :)
Anni, Jennie & Emmie :) Fortfarande midsommar :)

Jennie & Nils. Ser ni vad söt pojkvän jag har? ^^ 
MIdsommar detta med. :)
Jennie väldigt full :P Sånt som händer. ^^
Från en fest i typ oktober eller nått sånt.
Jennie & Nils :) Jag fortfarande full & Bäjb söt ^^ 
Fortfarande från festen i oktober eller när de var :P
Jennie, innan hon blev väldigt full ^^
Fortfarande från festen i oktober eller när de var ^^ 

Jennie från en fest senare, kommer ej ihåg när.
Innan December iaf. :P

Här var Jennie igen. Denna festen vart hon inte full :P
Baggis, Emmie & Jennie. ^^
Fest runt oktober eller, som sagt, när de nu var :P

Baggis & Jennie ^^ Haha! Han är alltid lika gullig, NOT :P
Men grimagera kan han! Från festen runt oktober typ.
Haha! Många fula gamla konstiga bilder, men snacka om skoj man har haft :) Och mer skoj kommer det att bli.
Tänk vad härligt de kommer att bli till sommaren då man drar ihop en härlig utomhus fest :D *LÄNGTAR*
Vårat "gäng" :) Kompis gäng är de bästa kompis gänget man kan ha, vi har alltid roligt och man kan prata med vem som helst, hur som helst.. finns ingen som bryr sej så hårt om vad man säger, eller som tar åt sej om man jävlas lite. Utan alla vet att de bara är skoj, och alla tycker om varann lika mkt. Jag älskar mina vänner :)
Anni, Emmie, Baggis, Mika, Cissi.. De som står mej närmast ^^ Cissi är den nya friska fläkten i vårat gäng, visst.. hon känner Anni sen tidigare och vi lärde känna varann nu under skoltiden. Men hon har blivit en av "gänget" och det är jag glad för! Jag älskar er alliopa :) Ni är de bästa vännerna man kan ha! Utan er skulle man inte ha så jävla skoj!
Jag vet att jag talar för Nils oxå då jag skriver att utan våra vänner, så hade dagarna inte varit lika roliga. 

Näe, nu har jag skrivit av mej nog :) 

Nils - du är min ängel på jorden, mitt ljus i mörkret, marken jag går på och luften jag andas! älskar dej mer än något annat! utan dej existerar inte jag. <3


Trött..


.. som satan ska jag ta och tala om för er. har slitit som jag vet inte vad på skolan idag. fast, nu är de två dagar kvar innan helg, sen är de två veckor kvar och sen är man klar. så ganska skönt ändå, fast samtidigt lite oroligt. men det ordnar sej väl.

jag har mina funderingar angående vad jag ska hitta på, funderar på att baka nått för att hålla mej sysselsatt, vill inte somna nu egentligen. antingen bröd, bullar eller nått annat intressant, men då måste jag få tummen ur.. men de ordnar sej.

Här har ni de fula bullarna jag bakade sist :P tihi! jag lyckades med dom, så jag borde väl lyckas med nått annat. går ju inte en kock-utbildning för inget hoppas jag :P haha!




Nu ska jag dra! Tjing tjong!

Älskar min Nils ♥


Ganska duktig!


Japp, idag har jag varit jätte duktig :) Jag och Anni drog iväg och simmade idag :D vi simmade 40 längder, och det var skönt som fan.. Så nu är de bestämt och klart, vi ska börja simma ordentligt. Vi börjar en månad med bara en dag i veckan, sen ska vi uppgradera det till två dagar i veckan.. så får vi se vad som händer sen. Sen får jag se om jag köper ett årskort kanske, så jag kan simma när jag vill :) Det skulle vara det ultimata.

Näe, nu ska jag återgå till mitt..

Älskar min Nils, mer än något annat ♥


Ganska huslig..


Japp, jag känner mej ganska så huslig.. Har bakat idag :) Nötrutor och bullar, bullar i mängder.. och imorgon kväll ska jag baka ännu mer bullar. :) jag är verkligen på bull-humör :) lika bra att ta vara på de tillfällena och baka så mkt bullar man bara kan, för när de går över kan de ta.. tja, flera månader innan jag får viljan tillbaka :P

vet inte vad jag ska säga. imorn är det jobb som gäller, kommer att gå bra. sen blir det tacos och mys med bäjb på kvällen :) och bullbak :D

sen har vi ju smoke här oxå :) mysigt. gillar att ha lite hundsällskap :) är faktiskt trevligare än en katt, för katter kan man inte göra så mkt med. hundar däremot, där kan man hitta på massa saker :)

näe, nu ska jag sluta skriva.. kommer inte på nå mer att säga faktiskt. funderar på att stoppa mina bullar i påsar och frysa ner :) kanske vore nått? fast ska spara några till bäjb ikväll.. så han blir glad på mej :D

♥ N I L S ♥


Tisdag..


Ojojoj vad jag är trött idag, önskar att jag bara kunde lägga mej ner och sova.. men inte de inte.. finns hur mkt som helst här att göra, men inget jag riktigt orkar. jag är hur slut som helst..

tur att vi har kort dag imorn, annars vettefan om jag hade pallat..

jag och bäjb var och kollade på tapeter idag.. så hallen ska tapetseras om ^^ vi ska göra vita väggar, med nå blom-mönster på samt en typ av fondvägg, som ska vara svart ^^ kommer att bli kanon :D riktigt fint.. lägger upp bilder senare :D

vet egentligen inte vad jag ska säga.. ska typ gå och duscha och se om jag kan plocka lite :) vore som ganska bra ^^

Nils ~ Jag älskar dej mer än något annat ♥

 



Kanske dax för uppdatering?!


Det har hänt en hel del sen jag skrev sist här :P Har varit upptagen med att blogga på andra ställen, fast.. egentligen har jag varit dålig på att blogga där oxå.. Så egentligen har jag inte varit någon bloggnörd alls.. väldigt skönt ska jag ta och tala om.

detta har hänt sen sist, jag hade min födelsedagsfest på alla hjärtans dag. riktigt skoj faktiskt, var ut på Kalles och lattjade lite granna.. Var skoj, men stackars bäjb gillade inte våran utgång.. stackarn vart uppskrämd :P men jag förstår honom.. samt att jag förstår den som skrämde honom.. ;) förlåt bäjb, men vem kan motstå en sån läckerbit som dej? Absolut ingen, du är det hetaste som finns <3

sen har vi helgen där efter.. Då for vi till arvidsjaur, var och kramades lite med katterna och bara tog det allmänt lugnt. Ganska mysigt faktiskt :)

sen nu helgen som har varit, så var vi på födelsedags fest :) anni fyllde år i lördags, och cissi hade fyllt år i måndags, så vi grattade dom :) vart en hel del alkohol och min telefon fick sen ett dopp i min drink :P var inte riktigt meningen, och nu är den lite kokobahia :P men sånt som händer..

annars vet jag inte vad jag ska säga riktigt.. blir jobb på lördag, börjar kl 8 och slutar runt 18 snåret någon gång, men vi är nog inte hemma förrän vid 19 snåret. ska mest troligen ta hit smoke i helgen :) ganska trevligt, får bäjb sej en kamrat medan jag jobbar. :)

min lillsyster är för övrigt på besök :) hon och hennes karl, anton.. är här och säger hej ^^ dom kom i fredags och åker hem imorn.. lite tråkigt, men dom ville hem. dom har väl hemlängtan till tråkiga, kalla, blääiga kiruna :P haha!..

aja, nu ska jag gå och göra nått vettigt..

♥ N I L S ♥