Tillbaka till startsidan?

30 Maj ~ Underbart väder..


Idag kan man verkligen snacka om att det är underbart väder =) 

Jag fick mej en liten chock i förrgår, dom ringde till mej från boendet jag ska jobba på i sommar och frågade om jag ville jobba ännu mer än det jag skulle. Dom behövde visst någon och jag var tydligen deras sista hopp =) och självklart tackade jag JA! Jobb är aldrig fel, tjäna egna pengar i sommar.. Häärligt ^^ 

Annars vet jag inte vad jag ska säga. Är i full gång med att städa och packa ner lite grann i lägenheten. Känns ganska skönt, få lite ordning =) Måste ju vara ordning och reda till när vi far =) En vecka kvar nu innan vi lämnar Piteå. Oj så skönt! ^^ 

Finns nog inge mer att säga.. Uppdaterar väl om jag kommer på nått mer =) 

♥ N I L S ♥


28 Maj ~ =)


Jag tänkte att jag ska lägga upp en bild på det färdiga resultatet av mitt hår =) Färgade det ju igår, så jag fick bort det ljusa. Såg väldigt mysko ut då de var ljust och så kort, kändes inte riktigt som jag. Men nu känns det kanon =) Gillar färgen på mitt hår nu =)
 
Här är en bild iaf:

Det ser ut att vara ljusa fläckar kvar på vissa ställen, men de är de inte =) Mitt hår är i olika nyanser av brunt, ser lite ut som att jag har en mörkare grund och sen ljusa slinger eller liknande =) Jag är väldigt nöjd ^^ 

Men nog kan jag säga att det känns lite konstigt att ha så kort hår =P Men det är en vanesak.. Vart överlycklig igår då jag insåg att jag bara behöver en förpackning hårfärg då jag ska färga håret nu, är 3-4 st som jag behövde sist =S Så glad är jag verkligen =)

Nog snackat om det. Ska till Ingrid idag och lämna mina betyg för lönesättningen, till mitt jobb i sommar =) Sen blir det att plugga, plugga, plugga.. Har väldigt mkt att hinna med. Fast ska äta först.. 

Kan ta och tala om för er att jag inte är på humör idag, så om någon känner för att jävlas så skulle jag avråda den människan att låta bli. Vaknade med världens mensvärk och har sen dess inte kunnat somna om, så jag är trött och har ont. Ingen bra kombo om man får för sej att jävlas med mej.. 

Nog sagt om det! Nu är de frukost och sen ska jag göra mej i ordning =)

♥ N I L S ♥

Ciao!


27 Maj ~ Regn och rusk..


Ja, det är vad vi har i Piteå idag. Inte speciellt trevligt, menmen, sånt ska komma det oxå.
 
Idag har jag gjort en ganska stor förändring. Jag har varit till frisör'n, första gången på evigheter, och fick mitt hår klippt, och de vart inte lite klippt heller ska jag ta och tala om. Jag klippte bort nästan allt. Jag ska lägga in en bild lite senare så får ni se =P Emmie var lite chockad över att jag vågade klippa bort så mkt, för de var ju inte tänkt att jag skulle ha såhär kort hår, men de är skönt på sommaren, samt att mitt hår växer som ogräs så jag lär snart ha långt hår igen =) Jag är inte så orolig längre =) 

Här kommer en bild på före och efter =) 


Som sagt, ganska stor förändring, och allt de ljusa jag hade i mitt hår, har trätt fram ganska ordentligt nu. Nu har jag inte så mkt mörkt kvar, känns lite konstigt =P Menmen, jag ska färga håret sen oxå, riktigt vilken färg vet jag inte.

Frisör'n tunnade ut mitt hår oxå, tunnade ut det som satan, riktigt sköööönt =)

Näe, nog babblat om de, måste ta tag i plugget lite grann oxå. Sätta igång, skriver prov nästa vecka och har inte ens öppnat boken =S det är inte bra.. 

Näe, nu gick jag! ;P 

♥ N I L S ♥


25 Maj ~ Fint väder idag.


Idag är det fint väder, Några moln på himlen, men annars klart och fint. 

Möte idag då, håll tummarna för mej. Jag tror att de kommer att gå bra, jag ska testa iaf. Har aldrig jobbat inom det förr, så det blir en utmaning, men övning ger färdighet.. Eller hur? En extra merit att skriva på CV:t. =) Samt att extra vick samtidigt som man pluggar är aldrig fel. Får in lite pengar iaf. 

Jag har fått en extra plugg dag för att min lärare var snäll. Skulle egentligen ha skrivit prov idag. Men eftersom att jag inte är riktigt klar samt att jag ska på möte kl 13, så ändrade vi provet till imorn istället =) Då kan jag plugga lite grann ikväll oxå, se till så jag lär mej allt =) 

Näe, nu ska jag hitta mej nått att äta =) 


♥ N I L S ♥


24 Maj ~ Har ingen bra rubrik idag!


Ja, egentligen vet jag inte vad jag ska säga.. Det planeras för fullt här hemma, så efter att jag läst upp detta ämne, blir det en veckas semester. För att sedan plugga igen, vilket ämne jag ska ta då vet jag inte riktigt. Jag får fundera på det.

Nu väntar jag på Pizzan i ugnen! ;P När de e klart ska vi äta..

♥ N I L S ♥


21 Maj ~ Soligt och fint!


Det har varit soligt och fint idag.. Eller inte hela dagen, det har varit lite molningt oxå.. Men de funkar ändå! 
Idag har det varit duktigt i huset! Fixat cyklar, hämtat cyklar, cyklat en sväng och bara tjollrat! 

Nyss ätit och ska alldeles strax plugga, men satan vad jag är trött! Jag har ju lyckats vända dygnet rätt nu, och somna kan jag nu oxå =) Jag vet inte vad som fick det att vända, men det gjorde det iaf och fy vad skönt det är. Jag är helt slut nu.. skulle lätt kunna lägga mej och sova, men icket. Jag ska hålla mej tills det är lägg dax =) Igår lade vi oss vid 23 och somnade gjorde jag strax innan 23.30 med Ivy sovandes i min armhåla ;P Sen vaknade pigg och alert kl 9.10 imorse =D Så på mej har det varit full rulle hela dagen. Ingen lugn stund förrän nu, och egentligen ska de inte vara lugnt nu, utan.. som sagt, så bör jag plugga. Det ska jag göra oxå.

Jag vet inte vad mer jag ska skriva. ;P

♥ N I L S ♥


20 Maj ~ Jobb, Jobb, Jobb :)


Japp, jag har kanske fått jobb i sommar.. Bara en månad dock, men vad fan.. Bättre än inget alls ^^ 

Ska på möte på måndag och surra lite mer. =) Tur att man känner folk.. Anni hade pratat med sin mamma om jobb, eftersom att Anni oxå behöver jobb i sommar, men Annis mamma får ju inte anställa henne.. Så en annan på byggen anställde Anni i sommar, så då ringde Ingrid mej, Annis mamma, och frågade om jag var intresserad av jobb. Och självklart är jag det! =D Så som det ser ut så är det ett vick under en månad på drygt 70-75 %.

Absolut inte illa, och jag kommer inte att göra speciellt mkt heller. 
Känns skönt! Håll tummarna för mej! 

♥ N I L S ♥


18 Maj ~ Ganska trött..


Det kan man lugnt säga att jag är. Har inte sovit något i natt heller, jag kan seriöst inte sova på nätterna. Att sova någon timme på dagen går hur bra som helst, men att somna på natten kan jag verkligen inte. Anledningen till varför jag somnar på dagen har att göra med att jag är så fruktansvärt trött då, eftersom att jag inte sovit nått. Annars skulle jag nog vara vaken jämt. =S Jag håller seriöst på att bli galen. Har bestämt mej för att testa vara vaken så länge som möjligt idag på dagen, försöka att inte somna.. För då kan jag lägga mej tidigt ikväll, så kanske jag lyckas vända dygnet rätt. Det skulle jag verkligen behöva. *Nickar*  Får se hur det blir med det.. 

Plugga måste jag göra oxå, men hur fan ska man få orken till att plugga, om man inte ens kan sova ordentligt? Jag blir bara mer och mer galen. Egentligen ska jag göra ett prov denna veckan, men eftersom att jag bara har lektioner under en enda dag denna vecka, så blir det inte. Det blir nästa vecka istället. Sen har jag nästan en och en halv vecka på mej att plugga inför tredje och sista provet. Jag får kämpa på. Jag fick VG på mitt första prov, och så ska det stanna. Helst MVG, men så smart är jag inte =P Så jag satsar på VG, och får jag bättre så ser jag det som ett plus =)

Näe, nu ska jag sluta skriva. Jag väntar på att Nils ska komma. Han har varit på sjukgymnastiken, och lämnat sin externa på Elgiganten, den har tydligen pajat =S Ja, så är det ibland. Allt ska gå sönder. 

Näe, nu ska jag kila. Orkar inte skriva nå mer! Ska bara säga ALEXANDER RYBAK, min nya favorit! Fy fan så underbart bra låt han vann med, och fy så söt kille ;D Jag kan lyssna på den låten om och om igen typ hundra gånger. Blir inte less, kommer aldrig att bli heller ;D 

♥ N I L S ♥


18 Maj ~ Inte bara..


.. Sofie som har gjort om här nu ;P utan nu har jag själv gjort om lite grann här.. Så som jag vill ha det, så får Sofie fixa min header =D För nu vill jag ha bloggen så som den ser ut, förrutom headern.. tror jag, jag vill göra om den lite.

Jag är ganska bökig.. jag vet ;P men jag vill ha de bra..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva ;P Finns egentligen inte så mkt att säga..

♥ N I L S ♥



16 Maj ~ Ser lite..


annorlunda ut på min blogg, jag vet =) Men det är bara för att Sofie, min kusin, håller på att göra om den =)
Så ni får ha tålamod en stund =) 


14 Maj ~ Länge sen va?


Oohja, det var ett tag sen jag skrev. Alldeles för länge sen. Har egentligen inte så mkt att säga, händer ganska mkt, men ändå.. Har inte så mkt att säga. 

Vi hade lägenhetsvisning tidigare, gick väl ganska bra. Hann inte säga så mkt till dom som var hit, utan dom traska snabbt in, ställde korta snabba frågor, sen försvann dom lika fort som dom kom typ. Lite udda folk, men jag bryr mej inte så mkt. Bara någon tar lägenheten, så vi får flytta. ^^ 
Var med Mew tidigare till veterinären oxå, det gick bra. Han har fått nått nytt han ska testa, funkar inte de, så ska han in igen och röntgas och de ska ta blodprover och skit. Så vi får hoppas att detta funkar nu då. Var inga problem med att ge honom det iaf, gick fin fint. Morgon och kväll ska han ha sin "medicin" =D 

Alltså, jag fick nå tabletter av Emmie tidigare idag, pga mina sömnbesvär, och nog hade dom en lugnande effekt alla gånger. Jag känner mej ganska seg. Förhoppningsvis så får jag sova i natt, jag hoppas då på det. Jobbigt att inte kunna få nå sömn, och när jag väl får sömn så är det dagtid och inte nattid som det egentligen ska vara. Aja, nog pratat om det. 

Jag ska sluta skriva nu. Hade som sagt inte så mkt att säga ;P Får uppdatera senare igen.

♥ N I L S ♥


8 Maj ~ Trött som satan!


Idag kan man ta och tala om att jag är trött. Har inte sovit ordentligt de senaste 2-3 nätterna. Sånt som händer. 
Snacka om tråkigt jag har! Önskar att jag hade någon att prata med, eller något vettigt att göra på nätet. Men de har jag inte, har som tappat allt. Förr hade jag massor att göra, då kunde jag inte slita mej från datorn, och nu har jag inget. Lite tråkigt egentligen, men sånt som händer. Får se vad som händer, pratar då med lillsyrran just nu =)

Skrev provet idag. Inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara. =) Jag hoppas då på att jag klarade det ganska så bra. Ska börja plugga inför nästa, då jag skriver nästa prov inte nu till veckan men nästa vecka =) Har inte så mkt tid på mej att plugga. Men jag ordnar de där.

Nu går jag, ska se om jag hittar något att göra på nätet.

♥ N I L S ♥


5 Maj ~ Nyss hemkommen..


Vi kom nyss innanför dörren. Vi har varit och handlat, och dra på trissor vad vi har mat nu, seriöst. För en månad, kanske två. Det går verkligen ingen nöd på oss, iaf inte i mat väg.  Känns väldigt skönt. 

Nu är hallen helt färdig i tapetserings väg. Han gjorde klart allt före lunch. Så nu har vi ljusa vita tapeter och sen en mörk fondvägg =) Tänkte lägga upp lite bilder, så får ni se den fina hallen, önskar att vi hade kunnat ta med den till den andra lägenheten, men som Bäjb säger: Vi får tapetsera om där istället =) Tråkigt då de bara är ljust överallt. Här kommer lite bilder iaf:

 
  

Bäjb håller på att laga middag till oss nu. Vi äter middag lite sent, men vi har ett väldigt snevänt dygn, tyvärr. Måste ta tag i pluggandet oxå, kunde som vara bra. Då jag skriver prov på torsdag och måste vara på skolan imorn. Men det ordnar sej nog.

Bäjb ringde veterinären idag oxå, så vi har en veterinär-tid till Mew till veckan oxå. Vi håller tummarna att allt kommer att gå bra. Stackars liten, inte skoj att se honom plågad. 

Näe, nu har jag inte så mkt mer att säga. Får väl skriva ett tredje inlägg idag när jag kommer på nått mer att skriva =P

Älskar min Nils mer än mest ♥


5 Maj ~ Tror ni att jag är trött?


För ca 20 min sen ringde de på våran dörr, och självklart var det målaren. Nils öppnade så fint igår och lät mej sova vidare så självklart hoppades jag att han skulle göra likadant i dag. Men han hörde inte ens dörren =S Han sov som en stock, så då var de bara för mej att pallra mej upp. Hade tänkt lägga mej igen. Men lika bra att vara vaken ifall han har några frågor, målaren alltså ;P

Bäjb får helt enkelt gilla läget att jag lägger mej och vilar/sover senare i eftermiddag, och när jag sover på dagarna kan jag sova hur länge och hur mkt som helst. Egentligen borde jag plugga. Undra om jag ska sätta mej och göra bort lite grann nu. =)

Vet inte vad mer jag ska säga egentligen. Tapetseringen är då i full gång nu, han håller på att göra i ordning några våder. Drar ut en viss längd tapet, sätter klister, sätter ihop tapeten och sen börjar med nästa. Gör i ordning några stycken. Kan vara ganska bra, då det, om jag inte minns fel, är mönsterpassning =P Vi var ena bråkiga jävlar då vi valde tapeten =P

Näe, som sagt. Nu går jag, får skriva senare idag =) 

♥ N I L S ♥


4 Maj ~ Inte mkt till dag!


Nej, det har inte varit mkt till dag för mej, tyvärr. Jag har typ bara sovit, och jag är fortfarande trött. Jag skulle lätt kunna sova ett dygn i sträck, iaf när jag får mina såna här sömnperioder, kommer dock väldigt sällan och tur var väl de =) Men jobbigt iaf. 

Idag ringde det på våran dörr strax efter 7, och några timmar senare såg det ut såhär:

  

Kan ni gissa vad som har varit i farten här? Jo, målaren. Äntligen! ^^ Kommer lagomt tills vi ska flytta typ. Men bra att dom kom iaf. Han kommer tillbaka imorn runt 8, och då ska tapeterna upp. KOmmer nog att bli bra. Det är lite synd att vi får omtapetserat och sen flyttar vi. Men samtidigt så bryr jag mej inte så mkt om tapeter. Viktigast är att vi får det bra, och att vi gör som vi vill =) Det kommer bli jätte bra. 

Tänker dock fortfarande inte säga vart den andra lägenheten ligger. Det får ni veta senare. Vi har fått den iaf och vi kommer att flytta, antingen 1 juli eller 1 augusti. Beror på om någon vill ta våran lägenhet lite tidigare =) 

Vad ska jag mer säga? Jag vet inte. Har annat på gång oxå, men vi får se om de blir av. Beror på folket i Jävre ^^ Går de bra för dom så får vi tillökning i familjen, och om de bestämt sej för att ha kvar honom eller redan lovat nån annan (vilket kan ske då jag går via Anni och inte själva familjen som bor där) så får vi vänta lite med de. Vill bara om de känns rätt och det klickar på en gång, och de gjorde det i Jävre i lördags. =) Men de återstår att se. Jag väntar bara på att få höra från Anni =) 

Näe, jag vet seriöst inte riktigt vad jag ska skriva. Vi kollar på Hockey nu. USA - Schweiz, riktigt våldsam match. Dom hann inte spela lägen innan det var dax för match straff för en och en annan fick bäras ut på bår. Ojoj, det går verkligen hett till. Men jag hejjar på USA, jag gillar inte riktigt Schweiz. =P

Nu gick jag! 

♥ N I L S ♥


3 Maj ~ Ojdå!


Var ett tag sen jag skrev sist.
 
Kan ta ett litet inlägg och berätta vad som har hänt.

Onsdag var de ju fest, som jag har skrivit tidigare. Sen var de lägenhetskoll i torsdags och det har jag oxå nämnt tidigare. Vart lägenheten ligger osv, tänker jag inte avslöja än. Inte förrän vi vet något säkert. Vi bör få veta på måndag eller tisdag. 

Sen fredag var en lugn dag. Det var torsdagen med, lugn och fin. Fredag var vi ute och snurrade lite grann. Hade inte så mkt annat att göra. Umgicks med Emmie och åkte bil. Lördag så var vi jag, Nils, Anni, Mika och Emmie under dagen. Vi for till Jävre, grillade och åt go-middag. Hade det mysigt och bra, och jag förälskade mej i en lurvboll vid namn Tor. Så vi får se vad som händer. Sen efter vi varit i Jävre, for vi hem och duschade av oss och gick till Anni och Mika, de hade fest. Vi drack inget eftersom att det var crusing i fina lilla Piteå =) Så vi stannade bara hos Anni och Mika en stund sen drog vi ut, och de var tamefan folk överallt ;P Både till höger och vänster. Vi gled runt en stund, parkerade bilen, satt och tittade och sen gled vi lite mer. Åkte hem och sov runt 3 någon gång. Men trevligt hade vi det iaf. 

Vet egentligen inte vad mer jag ska skriva. Måste sätta mej och plugga, men är trött som fan. Hur ska jag få detta att gå ihop? -suck- Näe, jag går nu iaf. 

♥ N I L S ♥