Tillbaka till startsidan?

Just another day in the world we live!


Onsdag, och jag har massor med plugg att göra. Men jag får ingen ro till att sätta mej ner och plugga. Jag har för mycket annat att göra känns det som, och när jag inte har nått att göra så vill jag bara inte. Inte mycket självdiciplin just nu, är inte sugen. Varför vet jag inte, vill bara inte. Menmen, måste få igång de där igen, då jag har muntlig redovisning på fredag och prov på måndag.

I vilket fall som helst, var i måndags och klippte och färgade håret hos min kusin. Vart riktigt bra, jag vart nöjd :) Synd bara att det inte går så bra att ta bild på det, kameran gör inte håret riktigt rättvis. Men jag har några bilder jag ska dela med mej iaf, inte dom bästa. Men ändå, bättre än inget :)

 
Jennie före :)                       Jennie efter :)

    
Som sagt, kameran gör inte färgen rättvis. Det ser ut som att jag har svart grund med röda slingor.
Men det har jag INTE. Det är en mörkröd grund med knalligare slingor :) Syns bättre ute i ljuset och
IRL, än via en kamera. Men oavsett hur de ser ut via kameran, så gillar jag det :)

  
Jag är väldigt ego idag :) Men så är det ibland. Finns andra bilder som ska läggas upp oxå, så de kommer inte bara vara jag. Men eftersom att jag sällan lägger upp bilder på mej själv, så gör de inget att de kommer många lite då och då :P

Efter att jag hade varit och klippt mej, så for vi hem. Åt middag och bara mös. Riktigt mysigt. Tände ljus i hela lägenheten, och de finns inge bättre än att tända ljus. Hade enbart en lampa tänd i hela lägenheten, resten av ljuset kom från ljus :) Jag älskar ljus, det bästa som finns :) Tända ljus, är mys!

   
Här har vi ljusen som står på vardagsrumsbordet i lite olika vinklar. Riktigt mysigt.

Sen har vi tisdagen, vad hände då? Då sov jag väldigt konstigt, så jag var väldigt trött under dagen. Det blev mycket sömn under själva dagen, kom mej inte ur sängen förrän runt 14.30, då min kusin Malin ringde. Då tog jag mej upp, gjorde lite saker. Vi var och handlade och sånt. Sen direkt vi kom hem var det bara att slänga i sig nån smörgås, för Sandra kom, nästan direkt vi kommit hem, och hämtade upp mej.

Dax för att fara och simma, riktigt härligt. Simning två dagar i veckan, är det bästa :) Tänkte att jag skulle testa simma igen, och vara riktigt noga med diverse saker så ska det nog gå bra. Vill inte att kloret i vattnet ska ge mej UVI igen. Så jag håller tummarna på att det ska gå bra nu :)

Sen förrutom simningen så har jag börjat träna med Wii Fit Plus, riktigt skönt. Utövar lite yoga, och det sträcker riktigt ordentligt i kroppen. Jag har alltid trott, tyckt och tänkt att yoga bara är skit, men ack så fel jag hade :) Var ju riktigt skoj, och jävligt skönt. Promenader, yoga och simning. Det kan nog inte bli bättre än så :)

Sen har vi idag då. Vad har hänt idag? Vi har varit och hämtat ut min nya telefon, då jag fick den andra reklamerad. Jag fattar ändå inte hur fan det kunde vara så mycket fel och problem med den gamla, då den enbart var 3 månader, och sen har jag bara behandlat den bra. Som en bäbis! Dumma telefon, men nu har jag iaf en ny. Känns bättre, än så länge. Jag hoppas att det inte är nå fel på denna, då kommer jag nog att byta märke eller modell helt, orkar inte med mer bekymmer. Efter att vi hämtat telen så vart det stan. Skickade iväg julklappar till mamma och dom i Kiruna, och köpte julklapp till Svärmor. Har bara pappa & Maritha, svärfar och Anton kvar, för julklappar är köpte till Marian och Dan, mamma & ulf, Madde, Tobias och Hjärtat:) Skönt att ha varit ute i god tid. Då slipper man oroa sig för det senare.

Vi har även införskaffat i lite mer fiskar och sånt idag :) Nils har köpt 10 stycken svarta tetror, så nu är det lite mer liv i hans akvarium. Sen var han über gullig och köpte en guldfisk, och en växt till mej. Så nu har jag mitt egna akvarium. Eller akvarium, det är en liten skål. Men jag är jätte glad och nöjd, tusen tack hjärtat.

   
Nils akvarium och hans skalar :) Bra bilder, dock inte så bra bilder på resten. Men iaf, det ska föreställa några av hans andra fiskar, fint akvarium enligt mej. Akvarium är fint, och väldigt rogivande att sitta och titta på. Jag anses kanske vara konstig, men jag gillar sånt :)

   
Visst är han snygg min fisk? :) Min gulliga lilla skål. Han ser då ut att trivas, kanske lite ensamt för honom. Men det går att flytta honom till det andra akvariet eller ge honom en liten kompis om det skulle bli galet. Men det blir nog bra. Jag älskar min fisk. Han gav lite mysig stämning i köket.

Nu hittade Nils ett större akvarium på blocket, så han ska ringa på det. Får vi se, om det blir ett större i hallen, med lite akvarium fix, eller vad som händer.

Jag vet då att jag inte har nått mer att skriva. Längtar tills imorn, då är det dax för ännu en simrunda. Annars vet jag inte. Får väl se vad som händer.

                                                       ♥ N I L S ♥



Vila i frid!


Vila i frid Stene.
Du är saknad av många.
Hans syster Deserée må även vila i frid.
Tufft för en och samma familj att förlora
två medlemmar samtidigt.

Fina människor förtjänar inte att lämna jordlivet så snabbt! Jag skänker många tankar till deras familj och anhöriga, det måste vara tufft. 

Tråkigt att det ska hända, Stene var en riktigt fin människa. Deserée kände jag inte, därav känns det inte på samma sätt. Stene har jag umgåtts med, pratat med flera gånger, gått skola med till och med. Så synd, jorden tappade fina människor.

Vila i frid Johan Stenvall & Deserée Stenvall!
1988 - 23/11-2009           1984 - 23/11 - 2009
Ni är saknade! (F)


Snart helg! :)


Igår var man till läkaren angående sömnproblemen man har, han skrev ut lite sömnmedel till mej. Har inte behövt ta än så länge, får väl se om man kanske slipper nu. Fast sån tur har väl inte jag? Menmen, man kan alltid hoppas.

Igår var jag och bäjb vakna från 8 på morgonen, var till läkaren kl 9, sen gick vi och fika på kvarters och bara chillade en stund. Sen vart det att uträtta en massa ärenden. Köpte en tavellist som jag skulle ha som hylla i badrummet, köpte lite tavlor, ett nyckelskåp, lite gardiner och massa lullillull :P Har bytt gardiner i köket och har tagit ner de svarta i vardagsrummet, så nu har vi bara vita gardiner, kan visa på bild sen :) Har ändå tänkt lägga upp lite bilder så :)

Idag vaknade jag strax efter 7 imorse, känns kanon. Har hunnit med så mycket idag och klockan är nu bara runt 13 tiden. Vi har burit undan allt som har varit på balkongen, vinterförvar :P Plockat i ordning, städat, diskat undan och lite sånt :) Har även hunnit med att läsa lite i boken till nästa prov. Blir mer plugg sen.

Ska om ett tag fara förbi och hälsa på Emmie och Baggis lite innan vi ska hämta upp Anna, då hon slutar för dagen. Efter att hon och Smoke har blivit hemkörda så ska det städas klart här. Inte så smart att dammsuga och skura med en hund här som löser hår som 100 hundar :P

Näe, nu ska jag lägga upp lite bilder :) Enjoy! ;P


Hel vita gardiner vart det :) Känns lite skönt med nå nytt! Var fint,
tycker jag iaf :)
Lite mer luftigt ^^


Smoke bara för att han är snygg! :) Han har sin egna plats hos oss,
och ett ben har han oxå fått. Som han verkligen är rädd om :P


Våra två tavlor i hallen, Marilyn Monroe. Bara för att vi tycker
att tavlor med henne är snyggt :)


Tavlan som hänger när man kommit upp för trappen :)


Våra ljuslyktor i hallen uppe :) Inte nya eller nått, dom fick vara med
bara för att jag tycker att dom är snygga :)


Hyllan vi hängde upp i badrummet :) Vart riktigt bra.


En till bild, så man ser lite bättre vart den hänger :)


Doft-ljuslyktan jag köpte till badrummet :) Pryder badkaret så fint :)

Näe, nu ska jag göra mej klar och se till att få herrn från Wii:et, så vi kan åka iväg och fixa med saker, innan det är dax att hämta Anna :)

                                                     ♥ N I L S ♥



To the moon and back!


Idag har jag inte gjort så mycket. Somnade strax innan 7 imorse, klev upp strax innan 12, inte många timmar där. Ringde VC, har fått en tid hos läkare imorn, jag hoppas att detta löser sig nu. För jag börjar bli redigt less.

Annars då?

Anna ringde igår, frågade om vi kunde hjälpa henne under hennes praktikperiod. Hon behöver någon som är med Smoke så han inte är så ensammen, och självklart ställer vi upp. Hon hade gjort samma sak för oss om det hade varit ombytta roller, så inga bekymmer där inte. Sen är han så lugn och fin. Snällaste jycken i världs historien, och absolut finast :) En riktig pudding. Jag önskar att när vi sen skaffar hund, så blir han lika fin och snäll som Smoke, fast det kommer inte att ske, för det finns bara en av honom. One of a kind! Men man kan ju alltid hoppas. :)


Han må vara en bjässe, och jag må vara riktigt hundrädd. Men aldrig för honom. Har varit med honom sen han var mega liten, jag känner honom. Jag vet att det inte finns något att vara rädd för. Snällare hund kan man inte hitta. Jag bara älskar när han pratar med en, han må låta sur, men han är så fin. Näe, jag älskar Smoke. Hade jag kunnat sno han från Anna så hade jag gjort det! ;P Men det går inte, jag får låna han titt som tätt i stället, och vara hundvakt i den mån jag kan :)

Titta vilken snygging, där var han bara liten bäbis! En riktig knähund, som han fortfarande tror att han är. Lite för stor för att ligga i knät nu va? :P Ibland är det inte lätt.

Just nu är jag riktigt, riktigt trött. Men nej, inte sova. Inte ens vila, då skiter det sig. Vill inte ha nå mer jobbiga nätter, jag hoppas på sömn i natt. Det behövs.

Har egentligen inge vettigt att skriva, så nu kilar jag istället! 

♥ N I L S ♥



Lördag eftermiddag :)


Lördag idag :) Ganska skönt med lördag. Vi fram hem från Arvidsjaur idag, på gott och ont. Skönt att få komma hem men samtidigt är det skönt att vara borta.

Jag kan säga att vi har faktiskt inte gjort så mycket under tiden vi har varit här. Är inte tillräckligt med snö för att få fram en skoter, och Nils är helt ivrig. Han vill köra skoter. Men oj så glad han blev då han kom på, "Fan, det står ju en bakhjulsdriven bil på gården" ;P Är han glad, så är jag glad :) Vi tog några turer med Volvon och sladdade lite grann. Runt några byggnader och tog kurvor lite mer brett än vanligt :) Men det var skoj.

Nils har pysslat på med Forden medan vi har varit här. Tvättat upp den lite grann och nu håller han på att fixa nya extra lysen på den, kan behövas då dom som satt på den är skräp :P Vi får se vad det blir av allt. Han skulle även ha justerat handbromsen, men det får bli senare.

Sen har vi kramats med katterna :) Mysbollarna. Ivy sitter som en liten uggla på min högra axel just nu, och Mew studsade upp i soffan och jamade på mej :P

Jag vet egentligen inte riktigt vad mer jag ska skriva.

Ikväll blir det att umgås med Sandra, saknar henne. Har inte träffat henne på några dagar nu, det märks. Får väl se vad vi hittar på. Kan dock inte vara uppe hur länge som helst, fast det är lördag. Hela dagen imorn kommer typ att ägnas åt studier. Måste plugga till mitt prov på måndag. Fick bra betyg på allt jag lämnat in hittills. Så jag hoppas på bra betyg på provet oxå :)

Näe, nu ska jag gå!

                                                       ♥ N I L S ♥



Ta en titt på din egna spegelbild!


Jag och Bäjb hade ett väldigt givande samtal i natt, vi pratade av oss lite grann om allt mellan himmel och jord.

Vi har kommit fram till att vi verkligen är menade för varandra, oavsett. Att vi alltid känner att vi kan och vågar vara oss själva i vilken mån som helst, runt varandra. Ingen som behöver ändra på sig, eller nått. Utan man kan alltid vara sig själv. Man vågar göra vad man vill, och man vågar ha sina egna intressen. Något som ingen av oss har haft förrut. Första förhålladen för oss båda där ingen känner att dom måste ändra på sig. Det känns så skönt. Jag vet att Nils älskar mej oavsett hur jag är, och Nils vet att jag älskar honom oavsett. Finns inget med honom som jag vill ändra, för då är han inte sig själv. Jag älskar ju honom för den han är, inte för den han hade kunnat vara.

Jag började även tänka på att en människas "skit" kan vara någon annans skatt. Nils är min skatt, min lycka, mitt allt, enbart för mej. Någon annan kanske såg honom som skit, men jag ser han som den värdefullaste som finns. Samma sak gäller mej, folk kanske har sett mej som skit och jag kanske har sett andra som skit. Men jag vet att Nils ser mej som hans skatt, jag är allt för honom. Bara för att man har sett nått som varit som "skit" behöver inte det betyda att allt är dåligt, eller att alla människor är dåliga. Absolut inte. Det betyder bara att man inte är menade för varandra, man passar inte riktigt ihop helt enkelt. Det klickar inte på något plan, och då kan man lika gärna gå åt varsitt håll och aldrig mer se tillbaka. Om jag tar mej själv som exempel, i allt som har varit behöver inte det betyda att allt som hänt beror på mej, och att jag är dålig. Samma sak gällande motparten, bara för att man inte fick det att gå ihop betyder de inte att den/de personen/personeran är dålig/dåliga. Visst finns det rötägg och undantag, det gör det alltid. Vissa saker som händer ska man inte skylla på någon annan, vissa saker kan man lika gärna ha dragit igång tillsammans eller ensammen. Men man ska inte se allt som dåligt, och man ska inte se alla människor som dåliga. Jag har väl inte haft den största turen i mitt liv innan Nils, det har jag verkligen inte. Men bara för att det inte passade mej, och bara för att det vart skit för mej, betyder inte det att det blir samma för nästa som tar över. Jag är glad över att jag fann Nils, han är verkligen min tur. Min lilla lyckobringare.

Det jag vill komma fram till är att man ska ransaka sig själv innan man kastar skit på någon annan. För "felet" kan lika gärna sitta hos en själv. Så mycket har jag lärt mej, man ska inte skylla på någon annan. Jag vet ett fall där människan har rätt att skylla på någon annan, och där den människan riktigt får skylla sig själv. För enligt mej betedde den människan sig som skit. Hon var/är inte en bra människa, och behandlade honom inte bra. Så i det fallet, har han rätt att lägga skuld på henne, det tycker jag hon förtjänar. Jag har inte höga tankar om den människan, och det kommer jag aldrig att ha med tanke på omständigheterna.
Men som sagt, man ska ransaka sig själv, man finner de bästa svaren där och man kan komma fram till så mycket saker som är bra och vissa som är mindre bra.

Sen säger jag såhär, jag nämner inga namn i detta inlägg förrutom Nils. Vill någon ta åt sig och anser att jag skrivit något dåligt eller sagt nått som är dåligt. Så är det personen själv i fråga som får ta det med sig själv. Ska ni kommentera, så lämna då ert namn, blogg eller liknande. Annars blir man varken publiserad eller får svar.

Nu har har jag skrivit ner lite egna tankar och lite så som jag ser på allt. Tråkig läsning kanske, men sånt som händer.



Torsdag morgon :)


Få inte en chock nu, kära läsare, trilla inte av stolen. Men, jag har varit vaken sen 4.40 imorse. JAG av alla har fått mej en härligt god natts med sömn :) JAG, typ första gången på evigheter. Somnade strax efter 20 igår. Var så trött, vilket resulterade i att jag var uppe före 5. 5.20 satt jag och läste tidningen och åt frukost, inte direkt normalt för att vara jag. Men riktigt skönt, och jag är fortfarande vaken. :) Kan säga att jag riktigt njuter just nu.

Idag ska det städas hemma, fixas i ordning, packas och sånt för ikväll åker vi till Arvidsjaur och är borta till lördag. Ska bli riktigt härligt. Komma bort en stund, kramas med katterna och få lite lugn. Måste dock ta med mej lite skolarbeten dit upp, eftersom att jag ska skriva prov på måndag. Men det kommer att gå bra.

Jag har just startat filmen Stolthet och Fördom. Tänkte att jag skulle se den. Har tänkt göra det ett tag, men det har inte blivit av. Så jag startade den nu, och tar en liten lugn stund innan allt startar :)
Jag har fått en skrivuppgift som, jaa.. inte är den trevligaste, vet inte riktigt hur jag ska börja, eller hur jag ska göra. Jag vet typ inget. Vi får se vad det blir av den, 2 sidor ska de vara oxå, hojja!

Näe, nu ska jag inte sitta här nå mer. Vet egentligen inte vad jag ska skriva.



Torsdag :)


Snart är det helg igen :) Och denna helgen har vi inget planerat, oj så skönt. Vi tar dagarna som de kommer.

Bäjb kommer att ha laborationer till veckan, så han kommer att vara borta lite grann. Så jag kommer att få lite tid till att plugga lite grann. På måndag måste jag på biblioteket, måste låna en 1800 eller 1900-tals bok. Uäk, säger jag bara. Vill inte läsa sån skit, men jag måste. Lika bra att göra bort det så fort som möjligt, så det är överstökat.
Vi har haft en ganska mysig dag idag. Vakna upp bredvid Nils, kramas och bara må gott, det är underbart. Man blir som glad rakt igenom då, hela dagen. Så underbart. Jag har väldigt ont i skallen idag, men jag är så glad ändå. Räcker med en kram, och jag är glad. 

Tack bäjb för igår. Det var behövligt, skönt. Jag älskar dej mer än mest.
Idag har vi, som sagt, inte gjort mer än kramats och varit mysiga. Ätit middag har vi oxå gjort, ris och korvstroganoff :) Riktigt gott, nu måste jag bara fundera över vad jag ska laga för mat imorn. Jag kommer nog på nått fyndigt. Så svårt är det faktiskt inte.
Jag har så många funderingar och tankar just nu. Finns så mycket jag skulle vilja göra, och så mycket jag vill införskaffa, och så mycket som jag hoppas på :) Får väl se hur allt blir, och när det blir. :) 

Jag vill att CSN ska bli klara nån jävla gång, så jag får veta hur allt blir. Hatar att dom ska tjorva med mej angående allt. Så fort jag fått besked, och det är positivt - vilket det bör vara - så ska jag boka tid hos min kusin för att fixa mitt hår lite grann :) Klippa till det lite, avfärga det så jag slipper allt det bruna och svarta, och sen färga om det :) Jag hoppas det kommer att bli bra, och jag hoppas att det händer snart. Är såå sugen på detta nu.
Näe, orkar inte med datorn längre. Ska kolla de sista, sen vila en stund innan det är dax för mer plugg. Måste få vila ett tag eftersom att jag har ont i skallen, och det är aldrig bra.

♥ N I L S ♥


Mitt i veckan :)


Idag har det inte hänt så mycket, inte än i alla fall. Har vaknat, pluggat, chillat, kollat tv, lagat mat och nu sitter jag bara :) Ska återgå till pluggandet om en stund.

Jag låg i sängen och pluggade tidigare idag. Och efter varje stycke jag läste slumrade jag till för några minuter, och konstigt nog så lyckades jag bearbeta allt och komma ihåg precis allt jag läst :) Hjärnan är då en smart liten sak. Jag har då i alla fall kommit en bit nu, inväntar bara att min lärare ska maila mej, så jag får veta vilka böcker hon har på lager, så jag kan se om någon av dom är läsbara :P Har väldigt mycket jag ska hinna med på väldigt kort tid. Så det gäller att rappa på. Men det kommer att gå bra :)

Det var egentligen meningen att jag skulle plugga igår kväll, men jag pratade med min lilla Heffaklump i telefon i över en timma. Skrattade och surrade om allt och inget, kändes skönt. Jag kan inte få nog av att säga hur mycket hon betyder för mej. Hur skönt det känns att ha henne i mitt liv. Vi kanske inte var de bästaste vännerna förr, väldigt mycket oense och skit, men jag vet att det inte var vårat fel. Blir man manipulerad så blir man, men jag har alltid älskat henne, och inget kommer att komma emellan oss. Älskar dej Heffaklump! ♥

Från det ena till det andra, urk vad jag ogillar ljudet från diskmaskinen. Det är bra att den finns, jävligt skönt. Slippa diska förhand, men ljudet som maskiner ger ifrån sej är inte gulligt. Inte i mina öron i alla fall, jag kanske bara är känslig? Vad vet jag, det är inte gulligt i alla fall. Menmen, bara bita ihop och gilla läget ;)

Middagen idag var underbar, vi åt lövstek och mos. Snabbt, enkelt och sjuhelsikes jävla gott :) Prima ballerina, det är allt jag har att säga. Var väldigt länge sen jag åt det, så jag hade nästan glömt hur det smakar, och det är gudomligt!

Näe, om denna lilla Niin ska ta och bege sej tillbaka till pluggets värld? Tråkigt, ja! Dock behövligt.

♥ N I L S ♥



Efter helgens bravader.


Ja, jävlar vilken helg. Usch, aldrig mer säger jag bara.

Nästa fest ska bara bestå av vettiga människor, inga utbölingar för de slutar bara illa. Denna fest vi hade i lördags slutade ganska illa. Mycket ilska och irritation i alla fall från mitt och Nils håll. Verkligen inte trevligt.

Vi var väldigt mycket folk. Kan säga att det fanns inte ens sittplats för alla, så vi var många. Tur att man inte har problem med att placera röven på ett golv :P I vilket fall som helst, vi hade jätte trevligt och surrade, drack och umgicks.

Sen blev en av våra gäster väääldigt full, och då menar jag väldigt full. Han började hota vissa av de andra gästerna på våran fest och betedde sej väldigt dåligt. Jag vart arg på honom, för att han inte lyssnade. Så jag bad Nils ta hand om honom, för Nils har ett helt annat lugn över sej. Han är helt cool lugn i alla situationer, han kan klara vad som helst. Det har inte jag, jag blir galen, arg, och går lös på människor. Nils tog ut honom, för att han skulle kunna nyktra till. Björn hjälper Nils, lite till och från. Slutar i alla fall illa. Nils blir tvungen att trycka upp denna kille mot våran förrådsdörr, för han gick lös. Han kunde inte hålla sej lugn. Han gick bergsäkrar gång, helt galen. Han tog stryp tag på Nils 4 gånger medan dom var där ute. Seriöst?! 4 gånger, det är inte normalt. Jag kommer ut och försöker lugna honom. Säger till han att han ska hålla käften, lugna ner sej, gå in och lägga sej så kunde vi prata på söndagen. Men de funkade inte, han var väldigt hotfull och våldsam. Han hotade många av våra gäster, han skrek åt folk som bor på området, han hotade våran närmsta granne. Jag sa att han skulle lugna ner sej, annars kommer polisen att komma och det ville vi inte, vi ville inte ha dit polisen. Men de funkade inte, han gastade och hade sej. Skyllde allt på oss. Sa att jag och Nils snackar skit om honom hela tiden osv, och inte ett enda ont ord har kommit ut ur våra munnar om honom. Så det sårade mej att han ens kunde tro nått sånt. När jag sen för sista gången försökte lugna honom tog han stryp tag på mej, han största misstag någonsin. Jag slet lös hans händer och vred om hans tumme och sa riktigt argt till honom att han ska ge fan i min hals. INGEN rör min hals. Han skrek och gormade och när jag sa att han inte kunde hålla på sådär, att han fick ge sej, det räcker, han kan inte bete sej på det där sättet, vart han bara mer och mer galen. Nils stod i över en timme och höll han upptryckt mot väggen, släppte han inte ens för en sekund. Han stod med bara fötter på blöt asfalt i bara skjorta med korta armar. Han fick ont i varje del av sin kropp, och denna kille fattade inte det. Jag sa att han hade tagit stryp grepp på oss och att han var galen, därför orkade jag inte ha honom där nå mer. Då får jag höra: "Men jag har väl inte ens rört er." oxå fick man höra att man ljög ännu mer. Sandra ringde polisen, för det gick inte. Han skrämde alla runt omkring. Polisen kom och frågade om vi ville ha han kvar på våran fest eller inte, jag började reflektera över allt han hade gjort. Såg att han tittade på mej med en blick som sa "Snälla, låt dom inte ta mej." Men jag var så jävla arg på honom, för han betedde sej som ett redigt jävla svin. Så jag sa bara till polisen "Ta fanskapet så långt ifrån mej som möjligt. Kör iväg honom, vill aldrig mer se han!"

Sagt och gjort, polisen tog honom och just när dom skulle stoppa honom i bilen, så börjar han hota mej. Skriker att jag kommer att få ångra allt jag gjort mot honom, jag kommer att få ångra allt. Något hemskt kommer att hända mej, det ska han se till. Mitt framför ögonen på polisen, hur normalt är det?! 
Vi valde att inte göra en anmälan mot honom, fast han tagit stryp tag, hotat och betet sej jävligt illa. Så länge vi slapp se honom igen. Dom kunde köra han långt åt helvete.


Det där VAR min bästa killkompis, en som jag känt i över 3 år. Man gör inte så mot en vän, man beter sej inte så. Vi har pratat idag och jag har sagt till honom att han inte är värd något. Jag vill inte beblanda mej med folk som håller på sådär, jag vill inte ha något med han att göra överhuvudtaget. Så nu slipper jag, fan så skönt!

Kanske skriver ut väldigt mycket i min blogg nu, men jag måste få skriva av mej. Har varit så jävla förbannad sen det hände, så jag känner att det måste komma ut. Jag nämner inget namn på honom, för jag vill inte hänga ut han, fast han förtjänar det. Jag är inte sån, känner bara att jag måste få säga vad som hänt. Jag ångrar inte att polisen kom, jag ångrar inte att dom satte honom i fyllecell, jag ångrar inte att jag bett honom fara och flyga. För han betedde sej riktigt illa. En vän gör inte sådär, oavsett vad som händer och sker.


Jag kan säga såhär, att han tog stryp tag på mej, hotade mej, och var väldigt våldsam och aggressiv mot mej, det struntar jag i. Får han vara bäst fan han vill. Men när han börjar med Nils. Tar stryp tag på honom, tvingar honom till att behöva ha honom upptryckt i över en timme så han får ont i hela kroppen, för att inte denna kille skulle skada någon annan. Då tar de hus i helvete för mej. Gör vad fan du vill med mej, men ge fan i min pojkvän. Ge fan i den människan som betyder mest för mej, han är mitt allt. INGEN rör honom. INGEN gör nått mot honom för då fan. Det lär den människan verkligen ångra.

Kan säga att jag var så arg under kvällen att det höll på att gå ut över fel människa. Då Emmie kom och kollade till mej, skulle kolla hur jag mådde och vad de var som hänt. Då höll jag på att smälla till henne, jag är jävligt glad att Emmie lämnade mej i den sekund som hon gjorde. För annars hade det slutat riktigt illa. Vill inte skada henne, men blir jag tillräckligt arg kan jag göra vad som helst. Det är inte gulligt.

Usch, är då glad att det är över och att jag slipper fanskapet. Skönt att det är över, och nu har jag lärt mej. Aldrig igen. Ingen mer utböling på någon fest, oavsett hur länge och väl jag känner människan. ALDRIG. Det går inte.

Näe, nu orkar jag inte skriva mer. Usch, blir bara irriterad. Dax att hitta nått annat att göra.